Arcápolás

Nézet:
Sorrend:

Speciális krém, amelynek célja a szem környéke és az ajkak hidratálása. A szérum napi használata elősegítheti a fáradtság jeleinek eltüntetését, feszesebbé teheti a ráncos bőrt és ragyogó, kisimult hatást érhet el.

Speciális krém, amelynek célja a szem környéke és az ajkak hidratálása, azokon a területeken, ahol leginkább hajlamos a bőr ráncosodni. A szérum napi használata elősegítheti a fáradtság jeleinek eltüntetését, feszesebbé teheti a ráncos bőrt és ragyogó, kisimult hatást érhet el. Használata: az arc alapos tisztítása után enyhén masszírozza bele a terméket az érintett területekre. Ajánlott reggel és este alkalmazni.

8 825 Ft

Antibakteriális, javíthatja a bőrbetegségeket. Hatékonyan és gyengéden kezelheti az égett, érzékeny bőrt. Értékes természetes alapanyagokat tartalmaz, mint a Manuka méz és a Corbezzolo méz. Nagyszerű bőrpuhító, regeneráló és nyugtató hatása van.

A Manuka méz az új-zélandi teafa nektárjából készül. Régóta közismert az antibakteriális és gyógyító tulajdonságairól, javíthatja a bőrbetegségeket, mint például a pikkelysömört, dermatitiszt és az aknékat is. Hatékonyan és gyengéden kezelheti az égett, érzékeny bőrt. Értékes természetes alapanyagokat tartalmaz, mint a Manuka méz és a Corbezzolo méz, melyek selymessé és ragyogóvá tehetik az arcbőrt. A nagyszerű bőrpuhító, regeneráló és nyugtató hatásának köszönhetően a készítményt nyugodtan lehet alkalmazni a sérült, napégéses, érzékeny és irritált bőrön is.

8 825 Ft

A méhmérget tartalmazó krémek mindennapos használata segíthet kisimítani az arcvonásokat, mélyen hidratálhatja a bőrt és ragyogó, kisimult hatást érhet el. Minden bőrtípusra ajánlott.

A méhmérget tartalmazó krémek a ráncok eltüntetésére jöttek létre: mindennapos használata segíthet kisimítani az arcvonásokat, mélyen hidratálhatja a bőrt és ragyogó, kisimult hatást érhet el. A méhek által termelt anyag olyan, mint a botox: serkentheti az elasztin és a kollagén termelését, amelyek a bőr rugalmasságáért és simaságáért felelnek. Minden bőrtípusra ajánlott, zsíros bőrre is alkalmas: gyengéd formula, gyorsan felszívódik, nem hagy nyomot maga után. A méhek már születésük után 3 nappal elkezdik termelni a mérget és 2-3 hét után elérik a maximális mennyiséget: 0,15 mg mérget termelnek átlagosan, melyet nagyon nehéz kinyerni. Ez, az állat bántása nélkül, fenntartható módon történik. A méheket ráveszik, hogy kieresszék mérgüket anélkül, hogy meghalnának, majd a mérgeket üveglapra gyűjtik és szárítás után sötét edényben tárolják, nagyon alacsony hőmérsékleten, hogy minden tulajdonsága változatlan maradjon.

9 930 Ft

Intenzív nappali és éjszakai krém, csiganyállal és a hidratációt elősegítő hasznos kivonatokkal dúsítva. Felveheti a harcot az öregedés jeleivel szemben, láthatóan csökkentve a ráncokat. Ideális pattanások, aknék és hegek megjelenésénél. Könnyen felszívódó szerkezet, a legérzékenyebb bőrre is alkalmazható.

Kisimíthatja a bőrt és felveheti a harcot az öregedés jeleivel szemben, láthatóan csökkentve a ráncokat. Ideális pattanások, aknék és hegek megjelenésénél, ránctalaníthatja a bőrt, javítva a kinézetet. Könnyen felszívódó szerkezet, a legérzékenyebb bőrre is alkalmazható

8 825 Ft

Ránctalanító krém, csiganyálkával és aloe vera-val. Innovatív kezelést nyújt, ideális az arcra, nyakra és dekoltázsra. Tanulmányok kimutatták az intenzív helyreállító tulajdonságát, mellyel csökkentheti a bőrhibákat, ráncokat, pattanásokat és bőrfoltokat.

Használat: vigyen fel pár cseppet a megtisztított kezelendő felületre, várjon néhány percet, majd vigye fel a csigakrémet.

7 720 Ft

A szamártejjel készített arckrém nappali és éjszakai használatra is alkalmas, élénkítheti a bőr fényességét és mélyen táplálhatja már az első használat alkalmával. A kiváló textúra lehetővé teszi, hogy gyorsan felszívódjon és megszáradjon a bőrön, zsírosodás nélkül.

A szamártejjel készített arckrém nappali és éjszakai használatra is alkalmas, élénkítheti a bőr fényességét és mélyen táplálhatja már az első használat alkalmával: azonnal lágy, rugalmas és selymes hatást eredményezhet. A szamártej krém napi használata elősegítheti a dermisz sejtek cseréjét, helyreállíthatja az epidermisz természetes hidratációs küszöbét és ellensúlyozhatja az öregedésért felelős szabad gyököket. A kiváló textúra lehetővé teszi, hogy gyorsan felszívódjon és megszáradjon a bőrön, zsírosodás nélkül.

Használat: ajánlott reggel és este alkalmazni a megtisztított arcra és nyakra. Minden bőrtípusra alkalmas, érzékeny, száraz és kényes bőrre is.

8 825 Ft

A csiganyálka természetes regeneráló és védő funkcióval rendelkező hatóanyagot tartalmaz, mely javíthatja a kritikus területek megjelenését az arcon, nyakon és a dekoltázson. Különösen javasolt a megereszkedett bőrre, pattanások, hegek és striák megjelenése esetén. A tiszta csiganyálkát ránctalanításra használják.

A csiganyálkát kézzel kivonják, szűrik, majd laboratóriumban részecskeszűrővel is átdolgozzák a maximális tisztaság elérése érdekében. Természetes regeneráló és védő funkcióval rendelkező hatóanyagot tartalmaz, illatanyagok és külső komponensek hozzáadása nélkül. Hidratáló, öregedésgátló és simító kezelések: javíthatja a kritikus területek megjelenését az arcon, nyakon és a dekoltázson. Különösen javasolt a megereszkedett bőrre, pattanások, hegek és striák megjelenése esetén. A tiszta csiganyálkát ránctalanításra használják.

Használat: vigyen fel pár cseppet a megtisztított kezelendő felületre, várjon néhány másodpercet, majd vigye fel a csigakrémet.

7 720 Ft
Nézet:
Sorrend: