Gyümölcslé

Nézet:
Sorrend:
-34%
Raktárkészlet:
5 db

A mangó fenséges aromája és az örökké népszerű alma kellemes íze találkozik ebben az italban. Kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó aromás mangófajtákat tartalmaz.

Próbálja ki répalével keverve is! 

2 275 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 495 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.08 - A készlet erejéig!

Próbálod meggyőzni a gyerekeket, hogy az étkezés mellett az italok terén is figyeljenek egészségükre? Netán szüleiddel vagy a pároddal vagy hasonló gondban?

Ez a gyümölcsökből és zöldségekből gondosan összeállított fenséges keverék az egész család kedvence lesz!

Az alma a benne található rostanyagoknak, C-, A- és B-vitaminoknak, folsavnak, kalciumnak, magnéziumnak és káliumnak köszönhetően finom íze mellett igazán tápláló is.

A szőlő kiváló antioxidáns, emellett káliumban, vasban, magnéziumban, rézben, cinkben, szelénben is gazdag, valamint B- és C-vitamint is tartalmaz.

A répában rengeteg karotin található, de kalciumot, káliumot, nátriumot, foszfort, vasat, magnéziumot, krómot, sót, A, B komplex, C, E, G és K vitaminokat is tartalmaz.

Ami igazán különlegessé teszi ezt az italt, az a ?homok aranya?, vagyis a homoktövis. C-vitamin tartalma kiemelkedően magas, de megtalálható benne a B1, B6, E-, illetve K-vitamin is, valamint flavonoidokat, ásványi anyagokat és szerves savakat is tartalmaz.

  • Allergénmentes

 

2 460 Ft
Nézet:
Sorrend: