Bevásárlótáska

Nézet:
Sorrend:

Nagy méretű bevásárló táska retró hangulatban. Kis helyen elfér, bátran használható bármely termékhez mert nem színeződik el és nagy súlyt elbírt. Nem csak egyszerűen 100 %-ban tanúsított biopamutból készült, de GOTS minősítéssel is rendelkezik (erről a "Termékek minősítése" menüpont alatt bővebben írunk). 30 fokon mosható és vasalható de nem ajánlott szárítógépbe tenni vagy vegyszeresen tisztítani.

A GOTS minősítés egy teljesen átfogó rendszer, amely a gyapot termesztése, a pamutszövetek gyártása mellett a kereskedők ellenőrzését is saját maga végzi.

Több területet is lefed egyszerre, így biztosítva, hogy a textilek alapanyagai megfelelően ellenőrzött termesztésből származnak és feldolgozásuk, kereskedelmük is ellenőrzött feltételek mellett, az előírt ökológiai, környezetvédelmi, illetve társadalmi előírások maximális betartásával történik.

Ezek azt mutatják, hogy a gyapotot ökológiai módon termesztették, szigorú környezetvédelmi szabványokat dolgoztak ki a feldolgozásra, a gyárakban méltányos munkakörülmények között, felnőtt embereket foglalkoztatnak, és az egész ellátási lánc - a nyersanyagok betakarításától a környezetileg és társadalmilag felelős gyártáson át a címkézésig - mindennek megfelel, amit egy független, harmadik fél tanúsított – ezáltal hiteles biztosítékot nyújt a fogyasztók számára.

1 900 Ft
Nézet:
Sorrend: