lavera

Világszerte biztosítani kell a fogyasztók számára, hogy tanúsítvánnyal ellátott és innovatív natúrkozmetikumokat használhassanak. Ennek érdekében a lavera 1987 óta minden termékét saját maga fejleszti. A lavera cég végzi a gyártást, a csomagolást és juttatja el mintegy 40 országba ellenőrzött natúrkozmetikai termékeit; közvetlenül hozzátok.

A lavera termékek története 1975-re nyúlik vissza. Thomas Haasénak a cég későbbi alapítójának rendkívül érzékeny bőre volt. Miután a hagyományos kozmetikumok nem nyújtottak számára megfelelő védelmet, elhatározta, hogy a természetben meglévő alapanyagokhoz fordul. Méhviaszból, olivaolajból ajakvédő krémet kevert ki magának, ami teljes védelmet nyújtott számára. Ettől kezdve kutatói szenvedélye megállíthatatlan volt.

Saját biológiai termesztésű növényekből kísérletezett ki és készített receptúrákat, melyeket folyamatosan fejlesztett, tökéletesített. Munkáját az a meggyőződés vezérelte, hogy a természet ereje legalább olyan hatékony kell hogy legyen, mint a kémiai anyagok, ugyanakkor kíméletesebb és elviselhetőbb az ember számára.