Arcmaszk

Nézet:
Sorrend:

A biopamut arc maszk tiszta, természetes, és légáteresztő anyagból készült, amit az érzékeny bőr jobban visel hosszú távon. Nem csak egyszerűen 100 %-ban tanúsított biopamutból készült, de GOTS minősítéssel is rendelkezik (erről a "Termékek minősítése" menüpont alatt bővebben írunk).

60 fokon mosható és vasalható, nem javasolt a szárítógépbe tenni vagy vegyszeresen tisztítani. LANA natural wear által tervezett és Németországban készített.

A GOTS minősítés egy teljesen átfogó rendszer, amely a gyapot termesztése, a pamutszövetek gyártása mellett a kereskedők ellenőrzését is saját maga végzi.

Több területet is lefed egyszerre, így biztosítva, hogy a textilek alapanyagai megfelelően ellenőrzött termesztésből származnak és feldolgozásuk, kereskedelmük is ellenőrzött feltételek mellett, az előírt ökológiai, környezetvédelmi, illetve társadalmi előírások maximális betartásával történik.

Ezek azt mutatják, hogy a gyapotot ökológiai módon termesztették, szigorú környezetvédelmi szabványokat dolgoztak ki a feldolgozásra, a gyárakban méltányos munkakörülmények között, felnőtt embereket foglalkoztatnak, és az egész ellátási lánc - a nyersanyagok betakarításától a környezetileg és társadalmilag felelős gyártáson át a címkézésig - mindennek megfelel, amit egy független, harmadik fél tanúsított – ezáltal hiteles biztosítékot nyújt a fogyasztók számára.

3 200 Ft
Nézet:
Sorrend: