Kosár

Nincs termék a kosárban! Vásárláshoz kattintson ide!

Pontgyűjtő számla kedvezmény (2021.12.01-től)

Pontgyűjtés

 • Minden -nem akciós- termék vásárlása után a termék bruttó árának 4% értékéig kerül pont kiszámításra és jóváírásra. 
 • 1 pont = 1 Ft, vásárláskor és felhasználáskor.
 • Regisztráció után jóváírt pontok száma: 100 pont.
 • Hírlevélre történő feliratkozáskor jóváírt pontok száma: 500 pont.
 • Akciós termék vásárlásakor nem jár pont. 
 • Adott vásárláskor gyűjtött pontok a következő vásárláskor használhatóak fel, amennyiben a megrendelés sikeresen teljesült. Technikailag a rendszerünk, megrendelésének teljesülésekor, a megrendelés lezárásakor írja jóvá az adott megrendelés után járó pontokat.

Pontbeváltás

 • 10.000 Ft minimális vásárlási érték felett váltható be kedvezménypont.
 • A vásárlás értékének 50%-ig váltható be kedvezménypont.
 • Akciós termék vásárlására nem váltható be kedvezménypont. Ha a megrendelésben vegyesen van akciós- és nem akciós termék, akkor a rendszerünk, csak a teljes árú termékre számítja ki a kedvezménypontot.
 • A gyűjtött pontok szállítás kiegyenlítésére nem használhatóak fel.
 • A gyűjtött pontok 3 hónapig használhatóak fel.


A csomag összeállítása után e-mail értesítőt küldünk a csomag elkészültéről, és hogy várhatóan a Futárcég mikor keresi meg a csomaggal.
Csomagpontos kiszállítás esetén, mikor a csomag a csomagpontra érkezik, a csomagpont e-mail vagy sms értesítőt küld, hogy a csomag megrkezett az Ön által választott csomagpontra és átvehető.
Futárcég kiszállítás esetén, értesítjük Önt a futárcégnek történő átadás tényéről, és a Futár várható jelentkezéséről. A futár az első kézbesítést a megadott időn belül a munkamenetének megfelelően keresi meg Önt. Amennyiben a Futár nem találja a megadott címen, abban az esetben a következő kiszállítás előtt telefonon egyeztet Önnel, a kiszállítás körülményeiről.


 
Kedves vásárló,
előfordulhat, hogy a kiválasztott termék éppen nincsen raktáron és esetleg az országban sem, ebben az esetben mindig felvesszük Önnel a kapcsolatot és igyekszünk megfelelő megoldást ajánlani. Amennyiben az Ön által keresett terméket nem találta meg áruházunkban, vagy ötlete, kérése különleges kívánsága van bátran vegye fel velünk a kapcsolatot.További információk
e-mail: postanetbio.hu
telefonos ügyfélszolgálat, munkanapokon 9-17-ig: +36-20/3408100


Figyelem! A www.netbio.hu egy Webáruház, az oldalakon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus, szabadon terjeszthető lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállal. Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben kérjük figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor vegyék figyelembe hogy az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.