Kosár

Nincs termék a kosárban! Vásárláshoz kattintson ide!

Kiemelt akcióink

Újdonságok

A csomag összeállítása után e-mail értesítőt küldünk a csomag elkészültéről, és hogy várhatóan a Futárcég mikor keresi meg a csomaggal.

Csomagpontos kiszállítás esetén, mikor a csomag a csomagpontra érkezik, a csomagpont e-mail vagy sms értesítőt küld, hogy a csomag megrkezett az Ön által választott csomagpontra és átvehető.

Futárcég kiszállítás esetén, értesítjük Önt a futárcégnek történő átadás tényéről, és a Futár várható jelentkezéséről. A futár az első kézbesítést a megadott időn belül a munkamenetének megfelelően keresi meg Önt. Amennyiben a Futár nem találja a megadott címen, abban az esetben a következő kiszállítás előtt telefonon egyeztet Önnel, a kiszállítás körülményeiről.
 

Saját futárunk kiszállítása esetén, értesítjük Önt az átadás tényéről, és a Futár várható jelentkezéséről. A futár mindenképpen egyeztet Önnel a kiszállítás előtt.

Kedves vásárló, előfordulhat, hogy a kiválasztott termék éppen nincsen raktáron és esetleg az országban sem, ebben az esetben mindig felvesszük Önnel a kapcsolatot és igyekszünk megfelelő megoldást ajánlani. Amennyiben az Ön által keresett terméket nem találta meg áruházunkban, vagy ötlete, kérése különleges kívánsága van bátran vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

További információk

e-mail: posta@netbio.hu

telefonos ügyfélszolgálat, munkanapokon 9-17-ig: +36 (20) 951-8297

 

Figyelem! A www.netbio.hu egy Webáruház, az oldalakon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus, szabadon terjeszthető lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállal. Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben kérjük figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor vegyék figyelembe hogy az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.