The Bridge növényi tejek, tejszínek

The Bridge italok fontos összetevői:

 

Tanúsítványok:

    • Az összes “The Bridge” termék organikusan termesztett hozzávalókból készül, és rendelkezik az ICEA és a Hungária Öko Garancia Kft. (HU-ÖKO-02) tanúsítványaival.

 

 
Víz

A minőség a víznél kezdődik.

Vízlelőhely - Monti Lessini természetvédelmi övezete

 

Bár társaságunk földrajzi elhelyezkedése logisztikai szempontból nem túl jó.
Azonban biztosítja a Lessini Hegység természetvédelmi területén 450 méteres
tengerszint feletti magasságból előtörő kiváló minőségű, már a tizenkilencedik
századtól elismert ásványvizet.

A The Bridge hisz abban, hogy az ilyen minőségű alapanyag
felhasználása alapvető fontosságú, mivel a víz a növényi tej fontos alkotóeleme. 

 


 

 Pórsáfrány olaj

 

A pórsáfrány jellegzetes dél-amerikai bogáncsféle, amelyből hidegen történő sajtolás útján különleges tulajdonságokkal rendelkező olaj nyerhető.

PórsáfrányAlkotóelemei 11% telített zsiradékot és 73,5% többszörösen telítetlen zsiradékot
(különösen Omega 6 és Omega 3 típusút) tartalmaznak, melyeknek a szervezetre
gyakorolt jótékony hatása jól ismert.

 

A
pórsáfrány olaj koleszterinmentes, így – azon kívül, hogy fontos esszenciális
zsírsavakat tartalmaz – nagy segítséget nyújt azoknak, akik valamilyen –
különösen koleszterinszegény – diétát folytatnak. A pórsáfrány olaj egyre
fontosabb élelmiszer alapanyaggá válik, mivel remekül kiegészíti és
kiegyensúlyozza az összes, a
termékcsaládhoz tartozó ital táplálkozástudományi
tulajdonságát.




Adatok

Mennyiség 100 g-ban

Energia

3700kJ/900kcal

Fehérje

0g

Zsírok
Összesen

100g

telített


11,0g

egyszeresen
telítetlen


15,5g


többszörösen telítetlen


73,5g


Koleszterin

0 mg

Szénhidrátok

0 g

Cukrok

0 g

Nátrium

0 mg (mmol)

 

   Rizs

 

A rizs a világon termesztett egyik legfontosabb gabonaféle, az olasz rizs pedig
közismerten a legjobbak közé tartozik.

Rizs felépítéseEzért készülnek a The Bridge termékek csak teljes őrlésű, organikusan termesztett és minősített organikus gazdaságokból származó olasz rizs felhasználásával.

A teljes mag felhasználása rendkívül fontos, mivel így a növény hypoallergén tulajdonsága mellett az ásványi sók nagy része, valamint a megfelelő táplálkozáshoz szükséges anyagok is megmaradnak a rizsben.

 





A rizs
táplálkozás-tudományi alkotóelemeinek táblázata

Átlagérték

 


Víztartalom

13%

Szénhidrátok

78,5%


Fehérje

6,5%

Zsírok

1,0%


Ásványi anyagok

0,5%

Cellulóz

0,5%

   Zab

A zab az észak-európai országok táplálkozástudományi szempontból rendkívül tartalmas alkotóelemekből álló jellegzetes gabonaféléje.

Másfelől a fehérjék, a telítetlen növényi zsiradékok és az ásványi anyagok magas arányának köszönhetően a zab rendkívül jó hatással van az idegrendszerre.

Fogyasztása minden évszakban ajánlott, különösen a hideg időszakokban tanácsos.

A The Bridge kizárólag kiváló minőségű, minősített organikus gazdaságokból származó zabot használ fel.




A zab táplálkozás-tudományi
alkotóelemeinek táblázata

Átlagérték

 


Víztartalom

13%

Szénhidrátok

64,0%


Fehérje

12,0%

Zsírok

7,0%


Ásványi anyagok

2,0%

Cellulóz

2,0%

   Napraforgó olaj

A napraforgó olaj előnyös tulajdonságai már régóta ismertek. Legfontosabb jellemzője, hogy könnyen és jól emészthető.

Napraforgó olajKiváló tulajdonságai – a telített zsírok alacsony százalékos aránya illetve az egyszeresen és töbszörösen telítetlen zsírok megfelelő egyensúlya – biztosítják a The Bridge termékcsaládhoz tartozó termékek különleges könnyűségét és finomságát.
A napraforgó olaj előnyös tulajdonságai már régóta ismertek. Legfontosabb jellemzője, hogy könnyen és jól emészthető.





Adatok

Mennyiség 100 g-ban

Energia

 

3700kJ/900kcal

Fehérje

 

0g

Zsírok
Összesen

 

100g

 

telített

10,9g

 


egyszeresen telítetlen

38,5g

 

többszörösen telítetlen

50,6g


Koleszterin

 

0 mg

Szénhidrátok

 

0 g

Cukrok

 

0 g

Nátrium

 

0 mg (mmol)

   Szója

A szójában jelentős mennyiségű "jó" fehérje található, a benne lévő zsírok döntőtöbbségét
többszörösen telítetlen zsírsavak adják természetesen nincs laktózmentes is. Így a tehéntejre és laktózra érzékenyek is fogyaszthatják.




Átlagos tápértékek 100g
termékben

Energia

kcal/kJ

46/190

Fehérje

g

3,60

Szénhidrát

g

1,52

Amiből
cukor


g

1,03

Zsírok

g

2,78

Amiből
telített


g

0,51

Egyszeresen
telítettlen


g

0,73


Többszörösen telítetlen


g

1,55

Koleszterin

mg

0*

Rostok

g

0,06

Nátrium

g

0,049

* inferiore alla sensibilità di rilevazione analitica