The Bridge italok fontos összetevői:
Tanúsítványok:
Bár társaságunk földrajzi elhelyezkedése logisztikai szempontból nem túl jó.
Azonban biztosítja a Lessini Hegység természetvédelmi területén 450 méteres
tengerszint feletti magasságból előtörő kiváló minőségű, már a tizenkilencedik
századtól elismert ásványvizet.
A The Bridge hisz abban, hogy az ilyen minőségű alapanyag
felhasználása alapvető fontosságú, mivel a víz a növényi tej fontos alkotóeleme.
Alkotóelemei 11% telített zsiradékot és 73,5% többszörösen telítetlen zsiradékot
(különösen Omega 6 és Omega 3 típusút) tartalmaznak, melyeknek a szervezetre
gyakorolt jótékony hatása jól ismert.
A
pórsáfrány olaj koleszterinmentes, így – azon kívül, hogy fontos esszenciális
zsírsavakat tartalmaz – nagy segítséget nyújt azoknak, akik valamilyen –
különösen koleszterinszegény – diétát folytatnak. A pórsáfrány olaj egyre
fontosabb élelmiszer alapanyaggá válik, mivel remekül kiegészíti és
kiegyensúlyozza az összes, a
termékcsaládhoz tartozó ital táplálkozástudományi
tulajdonságát.
Adatok |
Mennyiség 100 g-ban |
Energia |
3700kJ/900kcal |
Fehérje |
0g |
Zsírok Összesen |
100g |
telített |
11,0g |
egyszeresen |
15,5g |
|
73,5g |
Koleszterin |
0 mg |
Szénhidrátok |
0 g |
Cukrok |
0 g |
Nátrium |
0 mg (mmol) |
Ezért készülnek a The Bridge termékek csak teljes őrlésű, organikusan termesztett és minősített organikus gazdaságokból származó olasz rizs felhasználásával.
A teljes mag felhasználása rendkívül fontos, mivel így a növény hypoallergén tulajdonsága mellett az ásványi sók nagy része, valamint a megfelelő táplálkozáshoz szükséges anyagok is megmaradnak a rizsben.
A rizs táplálkozás-tudományi alkotóelemeinek táblázata |
|
---|---|
Átlagérték |
|
Víztartalom |
13% |
Szénhidrátok |
78,5% |
Fehérje |
6,5% |
Zsírok |
1,0% |
Ásványi anyagok |
0,5% |
Cellulóz |
0,5% |
Másfelől a fehérjék, a telítetlen növényi zsiradékok és az ásványi anyagok magas arányának köszönhetően a zab rendkívül jó hatással van az idegrendszerre.
Fogyasztása minden évszakban ajánlott, különösen a hideg időszakokban tanácsos.
A The Bridge kizárólag kiváló minőségű, minősített organikus gazdaságokból származó zabot használ fel.
A zab táplálkozás-tudományi alkotóelemeinek táblázata |
|
---|---|
Átlagérték |
|
Víztartalom |
13% |
Szénhidrátok |
64,0% |
Fehérje |
12,0% |
Zsírok |
7,0% |
Ásványi anyagok |
2,0% |
Cellulóz |
2,0% |
Kiváló tulajdonságai – a telített zsírok alacsony százalékos aránya illetve az egyszeresen és töbszörösen telítetlen zsírok megfelelő egyensúlya – biztosítják a The Bridge termékcsaládhoz tartozó termékek különleges könnyűségét és finomságát.
A napraforgó olaj előnyös tulajdonságai már régóta ismertek. Legfontosabb jellemzője, hogy könnyen és jól emészthető.
Adatok |
Mennyiség 100 g-ban |
|
---|---|---|
Energia |
3700kJ/900kcal |
|
Fehérje |
0g |
|
Zsírok Összesen |
100g |
|
telített |
10,9g |
|
egyszeresen telítetlen |
38,5g |
|
többszörösen telítetlen |
50,6g |
|
Koleszterin |
0 mg |
|
Szénhidrátok |
0 g |
|
Cukrok |
0 g |
|
Nátrium |
0 mg (mmol) |
A szójában jelentős mennyiségű "jó" fehérje található, a benne lévő zsírok döntőtöbbségét
többszörösen telítetlen zsírsavak adják természetesen nincs laktózmentes is. Így a tehéntejre és laktózra érzékenyek is fogyaszthatják.
Átlagos tápértékek 100g termékben |
||
---|---|---|
Energia |
kcal/kJ |
46/190 |
Fehérje |
g |
3,60 |
Szénhidrát |
g |
1,52 |
Amiből |
g |
1,03 |
Zsírok |
g |
2,78 |
Amiből |
g |
0,51 |
Egyszeresen |
g |
0,73 |
|
g |
1,55 |
Koleszterin |
mg |
0* |
Rostok |
g |
0,06 |
Nátrium |
g |
0,049 |
* inferiore alla sensibilità di rilevazione analitica |