Ziaja

A cég családi vállalkozásként indult, két gyógyszerész Aleksandra és Zenon Ziaja alapították Gdanskban 1989-ben. A Ziaja házaspár növények és természet iránti szenvedélye visszatükröződik a cég elkötelezettségében, hogy kimagaslóan jó minőségű termékeket-, széles kínálatban-, megfizethető áron kínáljanak minden korosztály számára.

Gyógyszerészeti tapasztalatait felhasználva Zenon Ziaja olyan terméket szeretett volna létrehozni, amely kombinálja egy gyógyszer gyógyító hatását és egy hatékonyan bőrbarát ápolótermék tulajdonságait. Így született meg az első Ziaja-termék, az olívaolajos krém, amely még ma is a legnépszerűbb termékek között szerepel.

A Ziaja-márka jó minőségű és újszerű kozmetikumai gyógyszerészeti szaktudás alapján a természetből válogatott alapanyagokból készülnek, egyesítve a modern technológiát és az olyan kiváló, hagyományos összetevőket, mint a növényi kivonatok és a vitaminok. Több mint 3000 aktív összetevőt használnak a termékek gyártása során. Az egyes termékcsaládok között mindenki megtalálja az igényének leginkább megfelelő termékeket, melyek már a nevükben kommunikálják a bennük lévő fő összetevőt, ezzel is jelezve, mely bőrtípusra alkalmazható leghatékonyabban. A legnépszerűbbek közé tartoznak például az Acai berry-, Cupuacu-, a Kakaóvaj-, a Baltic Home Spa-, valamint a Kecsketej- és a Narancsvaj-termékcsaládok. 

A Ziaja-márka folyamatos, innovatív termékfejlesztések során állíta össze a választékot, melyben a fent említett termékcsaládok mellett olyan további termékek is szerepelnek, melyek fő alkotóelemei a természetből nyert manukalevél-kivonat, aloe vera, argánolaj, avokádóolaj, jázmin, kamilla, körömvirág, pitypang, rózsavaj, szőlőmagolaj, tengeri alga, uborka.