Hajápolás

Nézet:
Sorrend:

Ziaja Kakaóvajas Sampon 400 ml

Főként azoknak a szőke hajúaknak ajánlott, akiknek a hűvös szőke szín tetszik igazán. Természetesen ez a típusú sampon nem helyettesíti a rendszeres hajmosást, ugyanakkor nagyszerű módja a szín világosításának.

A(z) ZIAJA kakaóvajas sampon 400 ml sérült, száraz és rakoncátlan és töredező hajra csodás választás. Női hajra tökéletes. Amennyiben szeretsz folyékony (klasszikus) konzisztenciájú samponokat használni, ez a típus garantáltan tetszeni fog.

A korpa elleni harcban különösen hatékony. Ha hidratált hajra vágysz, ezt a sampont érdemes kipróbálnod, nem fog csalódást okozni. Teljes mértékben simává varázsolja a hajszálakat. Még a viszkető fejbőrrel is gyorsan megbirkózik.

Használatával a hajad szép és egészséges lesz. Megszünteti a nem kívánatos sárgás árnyalatokat 

1 815 Ft

Ziaja Kecsketejes Hajbalzsam 200 ml

Hajkondicionáló nőknek

A minőségi Ziaja Goat's Milk kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást

Tulajdonságok: kisimítja a hajat és meggátolja a kreppesedését, lezárja a hajszálak felszínét, ellenállóbbá teszi azokat, rugalmasságot és volument kölcsönöz a hajnak, helyreállítja a hajszálak szerkezetét

Használata: Vigye fel a samponnal megmosott hajára Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le

1 390 Ft

Ziaja Kecsketejes Sampon 400 ml

Gyengéden tisztítja a hajat és a fejbőrt. Regenerálja és táplálja a hajat. Keratin és Kecsketej protein tartalmának köszönhetően segít újjáépíteni a sérült haj szerkezetét, javítja a rugalmasságát és megakadályozza a töredezettségét. Természetes módon növeli a haj volumenét. Parabén mentes termék.

1 815 Ft
Nézet:
Sorrend: