Ecet

Nézet:
Sorrend:

Ez az "egészséges" ecet polcának elengedhetetlen eleme. Az organikus citromfű mindig frissességet ad ételeknek, akár salátában, szószban vagy pácolt zöldségben.

  • Friss citrom íz!
  • 100% bio összetevők
  • ökológiai almaecetből és almalé-koncentrátumból és citromlé-
  • koncentrátumból készült
  • természetes ecetes erjedés


Gyártási információk
Alapvetően az ökológiai Byodo-ecetet alkoholból nyerik, azaz a vörösborból, málnaborból, gabonaalkoholból, stb. Fajtájától függően. Az alkoholt nagy erjedési tartályokba öntik, majd ecet-baktériumok és oxigénellátás révén lassan ecetté erjesztik kb. 25 ° C fokon, kellemesen meleg hőmérsékleten.

A citromfű jellegzetes édes ízét az ökológiai almaecet és az alma-szirup, a citromlé-koncentrátum és a citromolaj speciális keverési arányával kapjuk meg. A Byodo szerves ecetet nem melegítik, hogy megőrizzék az értékes enzimeket és aromákat. Az alapanyagok 100% -ban biogazdálkodásból származnak.

4 065 Ft

A Byodo Condimento Biancot az édes és a savanyú íz kiegyensúlyozott harmóniája jellemzi. Kiválóan használható hideg és meleg pácoláshoz, finom salátákhoz, húsokhoz és főzelékekhez.

A Condimento Bianco könnyű balzsamecet az olasz ecetgyártás szívéből, Modenaból származik. Az organikus fehérborecet és a finom szőlőmust koncentrátum keveréke csodálatosan harmonikus és kellemesen enyhe ízt ad. Élénk színe különösen vonzó és csábítóvá teszi az enyhe, természetes savasságát

 

4 380 Ft

A Condimento Rosso balzsamecetet a gyümölcsös és édes íz kiegyensúlyozottsága jellemzi .Harmonikus íze kiváló salátákhoz, ideális fűszerezéshez, marináláshoz. Nemes balzsamos aromája minden étel csúcspontja.

A Condimento Rosso könnyű balzsamecet az olasz ecetgyártás szívéből, Modenaból származik. A vörös és fehérborecet valamint a finom szőlőmust tökéletes kombinációja adja enyhe savasságát és sokoldalú ízvilágát. Kiváló friss kerti saláták, zöldségfélék és meleg húsételek ízesítésére és pácolására.

Savtartalom: 5,5%
Vegán termék

4 380 Ft

Hagyományos málna ecet, zöld salátákhoz.

  • 100% szerves összetevők


Fűszerezett szerves málna koncentrátummal

Az organikus málna ecet remekül ízesíti a friss levélsalátakkal, például cikória és bárány saláta. Ezenkívül különösen alkalmas a vad és bárány ételek finomítására.

 

5 605 Ft

Ez a gyümölcsös ízű, rostos almaecet egész készül. A legjobb minőségű bioalmák termeléséért válogatott Bioland-gazdálkodások felelnek. Az erőteljes édes-savanyú almaaroma a természetes előállítás eredménye.

Ez a természszetes termék egy családi gazdálkodásban, hagyományos eljárással, segédanyagok és stabilizá-torok hozzáadása nélkül készül. A rostos almaecetet nem melegítik fel, hogy megőrizzék az értékes enzimeket és ízeket.

2 540 Ft

Aceto Balsamico di Modena, a balzsamecet a finom mediterrán konyha rajongói számára nélkülözhetetlen íz. Eredete évszázadokra nyúlik vissza mely idő alatt egy spezialítássá fejlesztették ki.

Ez a fajta ecet kizárólag az éjszakolaszországi Modena tartományban készül.
A kiegyensúlyozott édes-savanyú íz, a jellegzetes aroma a Balzsamecet fő karakterisztikája. Az Aceto Balsamico kivállóan alkalmas salátákhoz (pl.: paradicsom-mozzarella saláta bazsalikommal) mindenfajta meleg hús- ételhez, de finom hideg előételek ízesítéséhez is. Olaszországban előszeretettel használják édességek krémek és szószok elkészítéséhez is.

3 730 Ft

Premium minőségű fehérborecet, mely könnyed, friss ízével ideális nyári salátákhoz, húspácoláshoz. Ez a fanyar, savanykás íz nem hiányozhat egyetlen konyhából sem.
A bor melyből ez a kiválló minőségű ecet készült, organikus termesztésből származik, a napsütötte osztrák dűlőkről, olyan szőlősgazdáktól akik magas minőségű bio bort készítenek már sok éves tapasztalattal.

A szőlőt kézzel szüretelik. Bár ez egy sokkal idő- és munkaigényesebb feladat összehasonlítva a gépi szüreteléssel, ugyanakkor sokkal gyendgédebb úgy a gyümölcshöz mint majd a leendő borhoz...
A szőlőből előbb kimagaslóan jó minőségű asztali bor készül, majd ebből állítják elő erjesztéssel a Byodo ecetet.

A cég számára fontos hogy a magas minőségű alapanyagokat használjon, ellentétben sok más borecettel melyeket speciálisan ecetnek való alacsonyabb minőségű szőlőből készítenek.
A szüretelési technikának köszönhetően, - valamint annak hogy külső hőhatás nélkül érik el az erjedést, és hogy semmilyen kénes adalékot nem adnak hozzá - előfordulhat, hogy az ecet az idő elteltével zavaros lesz, mely nem jelent minőségbeli romlást. Mindezek a tényezők biztosítják az eredeti termék tisztaságát, és minőségét.

2 540 Ft

Ez a jellegzetes fűszer-aroma jó kiegészítője minden friss salátának, különösen a nyerssaláták-nak. Kivállóan alkalmas húsok pácolására, kocsonyához vagy zöldség elrakáshoz.

Ez a természetes termék egy családi gazdálkodásban, hagyományos eljárással, segédanyagok és stabilizátorok hozzáadása nélkül készül.
A fűszerecet nem melegítik fel, hogymegőrizzék az értékes enzimeket és ízeket.

Az üveg alján látható lerakódások nem a minőség romlására utalnak, hanem a természetes előállítás következményei.

2 540 Ft

Premium minőségű vörösborecet, mely erős ízével ideális az őszi salátákhoz, pácoláshoz, vadételekhez. Az erős testes íz nem hiányozhat egyetlen konyhából sem.
A bor melyből ez a kiválló minőségű vörösborecet készült, organikus termesztésből származik, a napsütötte osztrák dűlőkről, olyan szőlősgazdáktól akik magas minőségű bio bort készítenek már sok éves tapasztalattal.

A szőlőt kézzel szüretelik. Bár ez egy sokkal idő- és munkaigényesebb feladat összehasonlítva a gépi szüreteléssel, ugyanakkor sokkal gyendgédebb úgy a gyümölcshöz mint majd a leendő borhoz...
A szőlőből előbb kimagaslóan jó minőségű asztali bor készül, majd ebből állítják elő erjesztéssel a Byodo vörösborecetet.
A cég számára fontos hogy a magas minőségű alapanyagokat használjon, ellentétben sok más borecettel melyeket speciálisan ecetnek való alacsonyabb minőségű szőlőből készítenek.

A szüretelési technikának köszönhetően, - valamint annak hogy külső hőhatás nélkül érik el az erjedést, és hogy semmilyen kénes adalékot nem adnak hozzá - előfordulhat, hogy az ecet az idő elteltével zavaros lesz, mely nem jelent minőségbeli romlást. Mindezek a tényezők biztosítják az eredeti termék tisztaságát, és minőségét.

2 540 Ft

Itt keleti élvezetek várnak rád. A gránátalma a keleti termékenység szimbóluma, nem szabad kihagyni. Függetlenül attól, hogy kuszkusz, tabuuleh vagy más észak-afrikai konyha receptjei vannak soron, a bio gránátalma savanykás gyümölcsös íze tökéletesen illeszkedik a friss ecetaromával.

  • Sajt frissesség!
  • 100% bio összetevők
  • torta és gyümölcsös gránátalma öröm
  • ökológiai almaecetből és almalé-koncentrátumból, finom
  • gránátalma-koncentrátumból készül
  • nem kénezett
  • természetes ecetes erjedés
4 065 Ft

Hagyományosan málnaecetet használnak a zöldsalátákhoz. Íze különösen jó friss salátával, mint a cikória és galambbegy saláta. Ideálisan finommá teszi a vad-és bárányételeket, valamint az édes-savanyú gyümölcs chutneyt.

A gondosan kiválasztott bio összetevők, valamint az ecet régi gyártási szakértelme adja a Byodo málnaecet erős gyümölcsös ízét. 

5 %-os ecetsav tartalom

4 360 Ft
Nem vásárolható!

Különleges eljárással készült barnarizs ecet, melyet organikusan termelt rizsből nyernek, Japán egyik déi szigetén, Kyusyu-n.

Ebből a régióból származó barnarizs ecetet tartják, az egyik legjobb minőségűnek Japánban. Frissítő és finom, testes, enyhén édes, kemény savasság nélkül, ami gyakran megtalálható a többi márka termékeiben.

 

 

2 080 Ft

Dennree Bio Fehérborecet 500 ml

A dennree fehérboros ecetet bio olasz fehérborból nyerik, és tipikus aromáját tölgyfahordóban fejleszti ki.

Gyümölcsös, enyhe ízével ideális saláták, könnyű szószok és zöldségételek finomítására, valamint baromfi, hús és hal pácolásához.

1 255 Ft

Az új Deto Andrea Milano ecet csak organikus, szűretlen, pasztőrözetlen összetevőket használ.

Az ecet egészséges tulajdonságai miatt ideális összetevőként használható öntetekhez, gyógyteákhoz vagy vízben hígítva.

A DETO egy új, ecet alapú termékcsalád, amely hasznos a test egyensúlyának helyreállításához, egyedülálló ízzel, Olaszországban készült és 100% -ban organikus. A Deto hozzájárul a napi egyensúlyhoz, italok alapjául szolgálhat (tökéletes választás a szomjúság csillapítására, ásványi sók pótlására a mindennapokban vagy sportolásnál), gyógyteák készítéséhez, vagy használható fűszerként könnyű és ízletes ételekhez. Egy palack több, mint 100 pohár üdítő, frissítő elkészítéséhez elegendő.

Az anyaecet egy hasznos baktériumokból álló kultúra, ami az ecet biológiai erjesztése során keletkezik. Az erjesztés során keletkező ?anyának? köszönhető a bio, szűretlen ecet egészségre gyakorolt élettani hatása. Ezzel szemben a kémiai úton előállított ecet nem hordozza magában a nyers, bio, szűretlen ecet előnyeit, mint ahogyan a feldolgozott, porított ecetgranulátumban is csak nyomokban maradnak meg az élettanilag hasznos összetevők.


Ebben a különleges almaecet infúzióban megtalálható a gyömbér ereje, a kurkuma harmóniája és a chili fűszeressége.

  • Bio
  • Szűretlen
  • Pasztörizálatlan
  • Gluténmentes
  • Halal
  • Alacsony cukortartalmú
  • Zsírmentes


A gyömbér többek között féken tartja a cukorbetegséget, javítja a szív egészségét, segít megelőzni a megfázást, enyhíti a menstruációs fájdalmat, enyhíti a migrént. A kurkuma növeli a test antioxidáns kapacitását, fokozza a vérkeringést. Az ecet fogyasztása javasolt mindennapi frissítőként teákhoz, reggeli turmixokban a nap megfelelő indításához, esti jeges italokhoz.

Fűszerként grillezett zöldségekhez különösen ajánlott.

2 385 Ft
 
Nézet:
Sorrend: