Ecet

Nézet:
Sorrend:

Az Aronia balzsam alapja almaecet, különleges gyümölcsös-fanyar ízét és mélyvörös színét a fekete-berkenye kivonattól kapja. Ideális fűszernövényekből vagy gabonákból készülő saláták ízesítésére.

Finom almaecet fekete berkenyelé-koncentrátummal.

 

5% ecetsav tartalom

 

1 960 Ft

Hagyományos málna ecet, zöld salátákhoz.

  • 100% szerves összetevők


Fűszerezett szerves málna koncentrátummal

Az organikus málna ecet remekül ízesíti a friss levélsalátakkal, például cikória és bárány saláta. Ezenkívül különösen alkalmas a vad és bárány ételek finomítására.

 

2 285 Ft

Ez a gyümölcsös ízű, rostos almaecet egész készül. A legjobb minőségű bioalmák termeléséért válogatott Bioland-gazdálkodások felelnek. Az erőteljes édes-savanyú almaaroma a természetes előállítás eredménye.

Ez a természszetes termék egy családi gazdálkodásban, hagyományos eljárással, segédanyagok és stabilizá-torok hozzáadása nélkül készül. A rostos almaecetet nem melegítik fel, hogy megőrizzék az értékes enzimeket és ízeket.

1 165 Ft

Aceto Balsamico di Modena, a balzsamecet a finom mediterrán konyha rajongói számára nélkülözhetetlen íz. Eredete évszázadokra nyúlik vissza mely idő alatt egy spezialítássá fejlesztették ki.

Ez a fajta ecet kizárólag az éjszakolaszországi Modena tartományban készül.
A kiegyensúlyozott édes-savanyú íz, a jellegzetes aroma a Balzsamecet fő karakterisztikája. Az Aceto Balsamico kivállóan alkalmas salátákhoz (pl.: paradicsom-mozzarella saláta bazsalikommal) mindenfajta meleg hús- ételhez, de finom hideg előételek ízesítéséhez is. Olaszországban előszeretettel használják édességek krémek és szószok elkészítéséhez is.

1 760 Ft

Premium minőségű fehérborecet, mely könnyed, friss ízével ideális nyári salátákhoz, húspácoláshoz. Ez a fanyar, savanykás íz nem hiányozhat egyetlen konyhából sem.
A bor melyből ez a kiválló minőségű ecet készült, organikus termesztésből származik, a napsütötte osztrák dűlőkről, olyan szőlősgazdáktól akik magas minőségű bio bort készítenek már sok éves tapasztalattal.

A szőlőt kézzel szüretelik. Bár ez egy sokkal idő- és munkaigényesebb feladat összehasonlítva a gépi szüreteléssel, ugyanakkor sokkal gyendgédebb úgy a gyümölcshöz mint majd a leendő borhoz...
A szőlőből előbb kimagaslóan jó minőségű asztali bor készül, majd ebből állítják elő erjesztéssel a Byodo ecetet.

A cég számára fontos hogy a magas minőségű alapanyagokat használjon, ellentétben sok más borecettel melyeket speciálisan ecetnek való alacsonyabb minőségű szőlőből készítenek.
A szüretelési technikának köszönhetően, - valamint annak hogy külső hőhatás nélkül érik el az erjedést, és hogy semmilyen kénes adalékot nem adnak hozzá - előfordulhat, hogy az ecet az idő elteltével zavaros lesz, mely nem jelent minőségbeli romlást. Mindezek a tényezők biztosítják az eredeti termék tisztaságát, és minőségét.

1 055 Ft

Ez a jellegzetes fűszer-aroma jó kiegészítője minden friss salátának, különösen a nyerssaláták-nak. Kivállóan alkalmas húsok pácolására, kocsonyához vagy zöldség elrakáshoz.

Ez a természetes termék egy családi gazdálkodásban, hagyományos eljárással, segédanyagok és stabilizátorok hozzáadása nélkül készül.
A fűszerecet nem melegítik fel, hogymegőrizzék az értékes enzimeket és ízeket.

Az üveg alján látható lerakódások nem a minőség romlására utalnak, hanem a természetes előállítás következményei.

1 140 Ft

Premium minőségű vörösborecet, mely erős ízével ideális az őszi salátákhoz, pácoláshoz, vadételekhez. Az erős testes íz nem hiányozhat egyetlen konyhából sem.
A bor melyből ez a kiválló minőségű vörösborecet készült, organikus termesztésből származik, a napsütötte osztrák dűlőkről, olyan szőlősgazdáktól akik magas minőségű bio bort készítenek már sok éves tapasztalattal.

A szőlőt kézzel szüretelik. Bár ez egy sokkal idő- és munkaigényesebb feladat összehasonlítva a gépi szüreteléssel, ugyanakkor sokkal gyendgédebb úgy a gyümölcshöz mint majd a leendő borhoz...
A szőlőből előbb kimagaslóan jó minőségű asztali bor készül, majd ebből állítják elő erjesztéssel a Byodo vörösborecetet.
A cég számára fontos hogy a magas minőségű alapanyagokat használjon, ellentétben sok más borecettel melyeket speciálisan ecetnek való alacsonyabb minőségű szőlőből készítenek.

A szüretelési technikának köszönhetően, - valamint annak hogy külső hőhatás nélkül érik el az erjedést, és hogy semmilyen kénes adalékot nem adnak hozzá - előfordulhat, hogy az ecet az idő elteltével zavaros lesz, mely nem jelent minőségbeli romlást. Mindezek a tényezők biztosítják az eredeti termék tisztaságát, és minőségét.

1 055 Ft

Hagyományosan málnaecetet használnak a zöldsalátákhoz. Íze különösen jó friss salátával, mint a cikória és galambbegy saláta. Ideálisan finommá teszi a vad-és bárányételeket, valamint az édes-savanyú gyümölcs chutneyt.

A gondosan kiválasztott bio összetevők, valamint az ecet régi gyártási szakértelme adja a Byodo málnaecet erős gyümölcsös ízét. 

5 %-os ecetsav tartalom

1 960 Ft
Nem vásárolható!

Különleges eljárással készült barnarizs ecet, melyet organikusan termelt rizsből nyernek, Japán egyik déi szigetén, Kyusyu-n.

Ebből a régióból származó barnarizs ecetet tartják, az egyik legjobb minőségűnek Japánban. Frissítő és finom, testes, enyhén édes, kemény savasság nélkül, ami gyakran megtalálható a többi márka termékeiben.

 

 

1 440 Ft

Savtartalom: 6%.

Csak Modena körzetére jellemző hagyományos eljárással készített, több éven keresztül fahordókban érlelt kiváló minőségű balzsamecet harmonikus édes-savanyú aromával. Palackozva a gyártás helyszínén a Rapunzel Naturkost részére. 

Ajánljuk: hideg és meleg zöldségételekhez, desszertekhez, sült hús- és halételekhez.



1 910 Ft

Savtartalom: 6%.

Csak Modena körzetére jellemző hagyományos eljárással készített, több éven keresztül fahordókban érlelt kiváló minőségű balzsamecet harmonikus édes-savanyú aromával. Palackozva a gyártás helyszínén a Rapunzel Naturkost részére. 

Ajánljuk: hideg és meleg zöldségételekhez, desszertekhez, sült hús- és halételekhez.

 

1 990 Ft
Nézet:
Sorrend: