Ecet

Nézet:
Sorrend:
ÚJ

A Byodo Condimento Biancot az édes és a savanyú íz kiegyensúlyozott harmóniája jellemzi. Kiválóan használható hideg és meleg pácoláshoz, finom salátákhoz, húsokhoz és főzelékekhez.

A Condimento Bianco könnyű balzsamecet az olasz ecetgyártás szívéből, Modenaból származik. Az organikus fehérborecet és a finom szőlőmust koncentrátum keveréke csodálatosan harmonikus és kellemesen enyhe ízt ad. Élénk színe különösen vonzó és csábítóvá teszi az enyhe, természetes savasságát

 

1 950 Ft
ÚJ

A Condimento Rosso balzsamecetet a gyümölcsös és édes íz kiegyensúlyozottsága jellemzi .Harmonikus íze kiváló salátákhoz, ideális fűszerezéshez, marináláshoz. Nemes balzsamos aromája minden étel csúcspontja.

A Condimento Rosso könnyű balzsamecet az olasz ecetgyártás szívéből, Modenaból származik. A vörös és fehérborecet valamint a finom szőlőmust tökéletes kombinációja adja enyhe savasságát és sokoldalú ízvilágát. Kiváló friss kerti saláták, zöldségfélék és meleg húsételek ízesítésére és pácolására.

Savtartalom: 5,5%

 

 

1 950 Ft

Az Aronia balzsam alapja almaecet, különleges gyümölcsös-fanyar ízét és mélyvörös színét a fekete-berkenye kivonattól kapja. Ideális fűszernövényekből vagy gabonákból készülő saláták ízesítésére.

Finom almaecet fekete berkenyelé-koncentrátummal.

 

5% ecetsav tartalom

 

2 175 Ft

Ez az "egészséges" ecet polcának elengedhetetlen eleme. Az organikus citromfű mindig frissességet ad ételeknek, akár salátában, szószban vagy pácolt zöldségben.

  • Friss citrom íz!
  • 100% bio összetevők
  • ökológiai almaecetből és almalé-koncentrátumból és citromlé-
  • koncentrátumból készült
  • természetes ecetes erjedés


Gyártási információk
Alapvetően az ökológiai Byodo-ecetet alkoholból nyerik, azaz a vörösborból, málnaborból, gabonaalkoholból, stb. Fajtájától függően. Az alkoholt nagy erjedési tartályokba öntik, majd ecet-baktériumok és oxigénellátás révén lassan ecetté erjesztik kb. 25 ° C fokon, kellemesen meleg hőmérsékleten.

A citromfű jellegzetes édes ízét az ökológiai almaecet és az alma-szirup, a citromlé-koncentrátum és a citromolaj speciális keverési arányával kapjuk meg. A Byodo szerves ecetet nem melegítik, hogy megőrizzék az értékes enzimeket és aromákat. Az alapanyagok 100% -ban biogazdálkodásból származnak.

2 175 Ft

Hagyományos málna ecet, zöld salátákhoz.

  • 100% szerves összetevők


Fűszerezett szerves málna koncentrátummal

Az organikus málna ecet remekül ízesíti a friss levélsalátakkal, például cikória és bárány saláta. Ezenkívül különösen alkalmas a vad és bárány ételek finomítására.

 

2 540 Ft

Ez a gyümölcsös ízű, rostos almaecet egész készül. A legjobb minőségű bioalmák termeléséért válogatott Bioland-gazdálkodások felelnek. Az erőteljes édes-savanyú almaaroma a természetes előállítás eredménye.

Ez a természszetes termék egy családi gazdálkodásban, hagyományos eljárással, segédanyagok és stabilizá-torok hozzáadása nélkül készül. A rostos almaecetet nem melegítik fel, hogy megőrizzék az értékes enzimeket és ízeket.

1 295 Ft

Aceto Balsamico di Modena, a balzsamecet a finom mediterrán konyha rajongói számára nélkülözhetetlen íz. Eredete évszázadokra nyúlik vissza mely idő alatt egy spezialítássá fejlesztették ki.

Ez a fajta ecet kizárólag az éjszakolaszországi Modena tartományban készül.
A kiegyensúlyozott édes-savanyú íz, a jellegzetes aroma a Balzsamecet fő karakterisztikája. Az Aceto Balsamico kivállóan alkalmas salátákhoz (pl.: paradicsom-mozzarella saláta bazsalikommal) mindenfajta meleg hús- ételhez, de finom hideg előételek ízesítéséhez is. Olaszországban előszeretettel használják édességek krémek és szószok elkészítéséhez is.

1 950 Ft

Premium minőségű fehérborecet, mely könnyed, friss ízével ideális nyári salátákhoz, húspácoláshoz. Ez a fanyar, savanykás íz nem hiányozhat egyetlen konyhából sem.
A bor melyből ez a kiválló minőségű ecet készült, organikus termesztésből származik, a napsütötte osztrák dűlőkről, olyan szőlősgazdáktól akik magas minőségű bio bort készítenek már sok éves tapasztalattal.

A szőlőt kézzel szüretelik. Bár ez egy sokkal idő- és munkaigényesebb feladat összehasonlítva a gépi szüreteléssel, ugyanakkor sokkal gyendgédebb úgy a gyümölcshöz mint majd a leendő borhoz...
A szőlőből előbb kimagaslóan jó minőségű asztali bor készül, majd ebből állítják elő erjesztéssel a Byodo ecetet.

A cég számára fontos hogy a magas minőségű alapanyagokat használjon, ellentétben sok más borecettel melyeket speciálisan ecetnek való alacsonyabb minőségű szőlőből készítenek.
A szüretelési technikának köszönhetően, - valamint annak hogy külső hőhatás nélkül érik el az erjedést, és hogy semmilyen kénes adalékot nem adnak hozzá - előfordulhat, hogy az ecet az idő elteltével zavaros lesz, mely nem jelent minőségbeli romlást. Mindezek a tényezők biztosítják az eredeti termék tisztaságát, és minőségét.

1 170 Ft

Ez a jellegzetes fűszer-aroma jó kiegészítője minden friss salátának, különösen a nyerssaláták-nak. Kivállóan alkalmas húsok pácolására, kocsonyához vagy zöldség elrakáshoz.

Ez a természetes termék egy családi gazdálkodásban, hagyományos eljárással, segédanyagok és stabilizátorok hozzáadása nélkül készül.
A fűszerecet nem melegítik fel, hogymegőrizzék az értékes enzimeket és ízeket.

Az üveg alján látható lerakódások nem a minőség romlására utalnak, hanem a természetes előállítás következményei.

1 265 Ft

Premium minőségű vörösborecet, mely erős ízével ideális az őszi salátákhoz, pácoláshoz, vadételekhez. Az erős testes íz nem hiányozhat egyetlen konyhából sem.
A bor melyből ez a kiválló minőségű vörösborecet készült, organikus termesztésből származik, a napsütötte osztrák dűlőkről, olyan szőlősgazdáktól akik magas minőségű bio bort készítenek már sok éves tapasztalattal.

A szőlőt kézzel szüretelik. Bár ez egy sokkal idő- és munkaigényesebb feladat összehasonlítva a gépi szüreteléssel, ugyanakkor sokkal gyendgédebb úgy a gyümölcshöz mint majd a leendő borhoz...
A szőlőből előbb kimagaslóan jó minőségű asztali bor készül, majd ebből állítják elő erjesztéssel a Byodo vörösborecetet.
A cég számára fontos hogy a magas minőségű alapanyagokat használjon, ellentétben sok más borecettel melyeket speciálisan ecetnek való alacsonyabb minőségű szőlőből készítenek.

A szüretelési technikának köszönhetően, - valamint annak hogy külső hőhatás nélkül érik el az erjedést, és hogy semmilyen kénes adalékot nem adnak hozzá - előfordulhat, hogy az ecet az idő elteltével zavaros lesz, mely nem jelent minőségbeli romlást. Mindezek a tényezők biztosítják az eredeti termék tisztaságát, és minőségét.

1 170 Ft

Itt keleti élvezetek várnak rád. A gránátalma a keleti termékenység szimbóluma, nem szabad kihagyni. Függetlenül attól, hogy kuszkusz, tabuuleh vagy más észak-afrikai konyha receptjei vannak soron, a bio gránátalma savanykás gyümölcsös íze tökéletesen illeszkedik a friss ecetaromával.

  • Sajt frissesség!
  • 100% bio összetevők
  • torta és gyümölcsös gránátalma öröm
  • ökológiai almaecetből és almalé-koncentrátumból, finom
  • gránátalma-koncentrátumból készül
  • nem kénezett
  • természetes ecetes erjedés
2 175 Ft

Ez egy igazi különlegesség a balzsamecet kedvelőinkek.

A nemes édes körte itt kombinálódik a gyömbér enyhe csípősségével, ami egy különösen izgalmas ízélményt nyújt!

A Byodo bio gyömbér-körte balzsamecet a kreatív konyha nélkülözhetetlen része. Elegáns kialakítása révén ideális ajándék a konyha szerelmeseinek!

2 725 Ft

Hagyományosan málnaecetet használnak a zöldsalátákhoz. Íze különösen jó friss salátával, mint a cikória és galambbegy saláta. Ideálisan finommá teszi a vad-és bárányételeket, valamint az édes-savanyú gyümölcs chutneyt.

A gondosan kiválasztott bio összetevők, valamint az ecet régi gyártási szakértelme adja a Byodo málnaecet erős gyümölcsös ízét. 

5 %-os ecetsav tartalom

2 175 Ft
Nem vásárolható!
Nézet:
Sorrend: