Zöldséglé

Nézet:
Sorrend:

Az ellenőrzött ökológiai gyártásnak köszönhetően, tápanyagban rendkívül gazdag céklából készül ez a sokak által kedvelt és keresett finom ital. Az L(+) tejsav segít az italban található tápanyagok jobb feldolgozásában, a cukrok lebontásában. Természetes flavonoidokban gazdag! Ajánljuk magában vagy koktélok, turmixok készítéséhez, pl.: cékla+répa. A cékla rendkívül erős vértisztító hatása miatt a lékúrák egyik alapvető eleme. 


1 600 Ft

A sárgarépa a leghasznosabb zöldségfélék egyike, mely tele van A-provitaminnal. A betakarítást követően azonnal feldolgozzák, és rögtön az üvegbe kerül, így minden tápanyag benne marad. A vegyszermentes termesztésnek köszönhetően garantáltan nitrátmentes. A levek egymással is kombinálhatók, pl.: cékla+répa, vagy narancs+répa. 


1 910 Ft

Az ellenőrzött ökológiai termesztésből származó, kalóriaszegény Biopont savanyúkáposzta-lé természetes módon frissíti és élénkíti a testet. A szakszerűen, fehérkáposztából préselt, tejsavval erjesztett és hígítatlan lében sokféle természetes tápanyag rejlik. Télen tisztítókúrák, és diétás étrendek kiegészítője, nyáron pedig lehűtve egy különleges frissítő és szomjoltó ital magas C- vitamin tartalommal.

1 965 Ft

A kellemesen ízesített zöldség mix sok fontos tápanyagot biztosít a testnek a mindennapos jó közérzet megőrzéséhez. A paradicsom-, répa-, zeller-, cékla-, uborka-, káposzta-, paprika-, hagyma- és bab levek keveréke nagyszerűen alkalmazható lékúráknál és mixeléshez egyaránt.

2 070 Ft
Nézet:
Sorrend: