Burgerek és keverékek

Nézet:
Sorrend:

Ízletes fasírtkeverék ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Kiadóssága: 6 nagy vagy 12 kis fasírthoz elegendő keverék.

Elkészítési javaslat: A csomag tartalmát 250ml forrásban lévő vizbe öntjuk és ca. 15 percig hagyjuk dagadni. Ha lehűlt, nedves kézzel evőkanál méretű burgereket formázunk belőle és forró zsírban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.

  • extra ropogós: sütés előtt szezámmagban vagy zsemlemorzsában megforgatjuk
  • extra könnyű: 1 tojást belekeverünk és csak 200 ml vizet adunk hozzá
  • extra finom: egy apróra vágott hagyma, 60g reszelt sajt, finomra reszelt zöldségek (pld. sárgarépa, cukkini, póréhagyma, zeller), 40g aprított dió vagy 2 ek. finomra vágott zöldfűszert belekeverünk.
570 Ft

Ízletes burgeralap, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Kiadóssága: 6 nagy vagy 12 kis fasírthoz elegendő keverék.

Elkészítési javaslat: A csomag tartalmát 300 ml forrásban lévő vízbe öntjuk és ca. 15 percig hagyjuk dagadni. Ha lehűlt, nedves kézzel evőkanál méretű burgereket formázunk belőle és forró zsírban mindkétr oldalát aranybarnára sütjük.

  • extra ropogós: sütés előtt szezámmagban vagy zsemlemorzsaban megforgatjuk
  • extra könnyű: 1 tojást belekeverünk
  • extra finom: egy apróra vágott hagyma, 60g reszelt sajt, finomra reszelt zöldségek (pld. sárgarépa, cukkini, póréhagyma, zeller), 40g aprított dió vagy 2 ek. finomra vágott zöldfűszert belekeverni.
  • további ötlet: paprikás-Burger, csipős bors-Burger, tavaszi-Burger (újhagymával)
680 Ft
Nézet:
Sorrend: