A szentjánoskenyérfa avagy karob a babfélék családjába tartozik, és egy ehető hüvelyes. A régmúlt idők óta használják édesítésre. Gazdag vitamin- és ásványianyag-összetétele miatt méltó helyet foglal el a főzésben és a kozmetikumokban.
A szentjánoskenyeret gyakran használják a kakaó alternatívájaként, különösen a gyermekkonyhákban. Nem tartalmaz az idegrendszert izgató összetevőket, mint például teobromint, koffeint vagy feniletilamint.
További előnye az alacsony kalóriatartalma.
Mindössze 1 perc alatt elkészül, és meghódítja az egész család szívét. A karobpuding receptje számos gondosan válogatott természetes összetevőből áll. A termék nem tartalmaz glutént, tejtermékeket és mesterséges aromákat. A karobpuding keverék édesítés nélküli, így Ön választhat, hogy milyen édesítőszert adjon hozzá.
Javaslataink között szerepel az agavészirup, a kókuszcukor, az eritrit, a muscovado cukor, a datolyapor és még sok más.