Babaápolás

Nézet:
Sorrend:

Különösen gyengéd, finoman tisztít, megőrizve a bőr természetes pH értékét. Nem tartalmaz Sodium Laureth sulfátot. Különleges termék egy élvezetes fürdőzéshez és kímélő, nyugtató sampon biotermesztésű kamillakivonattal, valamint hidratáló növényi proteinekkel gazdagítva.


Enyhén illatosított antiallergén termék, mely ideális a gyermekek testének és vékonyszálú hajának tisztántartására anélkül, hogy a fejbőrt megsértené.Tapasztalataink alapján, a fejbőrön található koszmót igen hatásosan kezeli! Magas kamilla tartalma miatt ,nagyon kedvezően hat az érzékeny, pattanásos, száraz, repedezett bőrre! 

  • Csomagolás: környezetbarát, újrahasznosítható
  • Termék: génmanipulációtól mentesek
  • állatkísérletektől mentesek




3 575 Ft

Egy különleges termék a pici gyermekeknek és felnőtteknek a szúnyogok, tigrisszúnyog (Aedes albopictus), kullancsok, bogarak ellen. Testspray természetes C vitaminnal csipkebogyó kivonattal, biokertészeti igazolással!

Növényi citronella(Citromfű), gerániolo, geranium(citromos muskátli kivonatot) és andiroba(Carapa guianensis) olajat tartalmaz.

A termék Nem tartalmaz Ózonra veszélyes anyagot és hajtógázt!

Bio Szúnyogriasztó, bogárriasztó, rovarriasztó Spray egész napos használatra (naponta többször is használható) a bőrre permetezve.

Bőrgyógyászatilag tesztelt, biokertészeti igazolással.

4 875 Ft

100 % Bio-Baba Körömvirág kivonattal gazdagított hintőpor
Bőrgyógyászatilag tesztelt, biokertészeti igazolással.

A Bio-Bio Baby körömvirág kivonattal gazdagított hintőpor egy kellemes száraz érzést kölcsönöz a bőrnek, mely frissít, nyugtat és véd is egyben. Az enyhén illatosított antiallergén termék, tökéletes az érzékeny bőrű gyermekek számára.


2 830 Ft

Egy marék fürdősó, kiválóan alkalmas egy szappanmentes, tisztító fürdetéshez, magas B vitamin, ásványi anyag és fehérje tartalma miatt.

Fürdőzés közben gyengéden masszírozza és ápolja a babák érzékeny bőrét! Az eddigi visszajelzések alapján, a nyugtató krém együttes használatával, a kisebb ekcémás tünetek kezelésére nagyon kedvező a hatása!

  • Csomagolás: környezetbarát, újrahasznosítható
  • Termékeink: génmanipulációtól mentesek
  • állatkísérletektől mentesek



3 225 Ft
Nézet:
Sorrend: