Kézápolás

Nézet:
Sorrend:

Rendszeres használata megelőzi a kéz és a körömágy bőrének túlzott kiszáradását.Nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású bisabololt és e-vitamint tartalmaz,B5-provitamin tartalma pedig segíti a bőr regenerálódását, érzékeny bőrűek is használhatják.

Alkalmazási terület: egészségügyben,az élelmiszeriparban és az ipar más területén.

1 675 Ft

Kifejezetten ajánlott az egészségügyben, élelemiszeriparban és az ipar más területein dolgozók bőrének mindennapi ápolására.

Rendszeres használata megelőzi a kéz és a körömágy bőrének túlzott kiszáradását. Az aloe verában megtalálható nyugtató és gyulladáscsökkentő anyagok segítik a bőr regenerálódását. A magas glicerin tartalom jó hidratáló hatást biztosít. A felhasznált bőrbarát anyagoknak köszönhetően érzékeny bőrűek is használhatják. Kellemes illatú, gyorsan felszívódik, és selymes bőrérzetet biztosít zsíros, ragadós hatás nélkül.

1 675 Ft

BradoNett fertőtlenítő folyékony szappan. Tisztít és fertőtlenít egy fázisban. Bőrbarát tenzidet, és bőrvédő adalékot tartalmaz. Kiváló szennyoldó, fehérjék és vér jelenlétében is hatékony.
Felhasználási terület: Egyfázisú higiénés kézfertőtlenítésre
Hatásspektrum: Baktericid (MRSA), fungicid, virucid

3 170 Ft

Vérvétel, előtti bőrfertőtlenítés, műtéti bőrfelület fertőtlenítésére alkamlmazható.Jód-, klór- és aldehidmentes. Széles antimikrobiális hatásspektrum, gyors behatási idő.

Bőrvédő anyagot tartalmaz.

Baktericid (MRSA), fungicid, virucid (HBV/HIV inaktiváló hatás is), tuberkulocid.Összetétel: Biocid hatóanyag: Etanol 72,9%(CAS 64-17-5),Bifenil-2-ol 0,2%(CAS 90-43-7),Benzalkónium klorid 0,2% (CAS 68391-01-5/63449-41-2),Egyéb összetevők:Aqua,PEG-6 Caprylic/Capric Glyceride,Parfum.

2 850 Ft

Orvosok és ápolók, illetve műtéti bemosakodás előtti kéztisztításhoz, valamint betegek mosdatására alkalmas. Alkáli-, színezék- és szappanmentes, bőrkímélő adalékot tartalmazó kellemes illatú készítmény, amely dús habjával hatékonyan, de kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket anélkül, hogy irritálná a rendszeresen igénybevett bőrfelületet.

1 040 Ft
Nézet:
Sorrend: