Olaj

Nézet:
Sorrend:

Ökológiai gazdálkodából származó termék.Összetevők: 100% tiszta lenolaj ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Byodo natív lenolaj egy kimagasló minőségű étkezési olaj, mert gazdag a telítetlen zsírsavakban, mint pl. az Omega-3-Zsír-sav. Többszörösen telítetlen zsírsavak elengedhetetlenek az ember számára.

A Byodo lenolaj kiváló minőssége a kíméletes hidegpréselésnek köszönhető, levegő és fényelezárása mellett. Egy különleges szűrési eljárás következtében, kiszűrjük a nemkívánatos természetes keserű anyagokat és így egy finoman aromatikus olajat kapunk.Közben minden fontos anyag megmarad. Felbontás után hűvös helyen tartandó!

Lenolaj: A lenmagból hidegen kisajtolt olaj biológiailag nagyon értékes. 4,5-23%-ban tartalmaz cisz-linolsavat és 25,8-58%-ban linolensavat. A linolsav (lenolajsav) jelentősége a sejtlégzés és energiatermelés szempontjából felbecsülhetetlen.


5 535 Ft

A Byodo sütőolaj egy tiszta napraforgóolaj, melyet a High Oleic napraforgófajtából nyernek.

A magas olajsavtartalom miatt ez az olaj magas hőfokra hevíthető. Egy kíméletes gőzölés során kivonják a markáns ízanyagokat, és így érik el ezt a kellemesen enyhe és kiegyensúlyozott ízt.

A Byodo sütőolaj kiválóan alkalmas sütéshez ,frittőzbe, grillezéshez és sok más étel elkészítéséhez is.

Bio gazdálkodásból származik.

4 080 Ft

Kifejezetten sütésre alkalmas olivaolaj, ökológiai gazdálkodásból származó összetevők.

Az olivát kézzel szüretelik és hagyományos módon hidegen préselik. Egy kíméletes gőzölés során kivonjuk a markáns ízanyagokat, és így érjük el ezt a kellemesen enyhe és kiegyen-súlyozott ízt. A Byodo oliva sütőolaj kiválóan alkalmas sütéshez, frittőzbe, grillezéshez, és mediterrán étel elkészítéséhez.
Összetevők EBG-ból: 100% olivaolaj

Az olivát kézzel szüretelik és hagyományos módon hidegen préselik. Egy kíméletes gőzölés során kivonják a markáns ízanyagokat, és így érik el ezt a kellemesen enyhe és kiegyen-súlyozott ízt.
A Byodo oliva sütőolaj kiválóan alkalmas sütéshez, frittőzbe, grillezéshez, és mediterrán étel elkészítéséhez.

9 340 Ft

A Byodo babaolaj repce- és napraforgó olajból álló extra lágy, szagtalanított ételolaj keverék, csecsemők és kisgyermekek részére.

A hozzátáplálás időszakában már 5 hónapos kortól adható. Recepttől függően kb. egy teáskanálnyit adunk egy adag zsírmentes, saját készítésű ételhez.


A Byodo babaolaj egy repce- és napraforgó olajból álló extra lágy, szagtalanított keverék, csecsemők és kisgyermekek részére. A

német táplálkozás-tudományi intézet ajánlása szerint az esszenciális zsírsavak (Omega 3 -linolénsav- és Omega 6 -lionolsav-) fogyasztási aránya 1:5, melyek elengedhetetlenek az agy és az idegsejtek fejlődéséhez a csecsemőkorban. A Byodo babaolaj ezt az optimális arányt tartalmazza és ezért napi hozzátáplálásra (kb.5 hónapos kortól) kiválóan alkalmas. Recepttől függően kb. egy teáskanálnyit adunk egy adag zsírmentes, saját készítésű ételhez.

 

3 380 Ft

Premium osztrák, bio-tökmagolaj,első préselés, igazi különlegesség, ellenőrzött biotermék.

A nativ tökmagaolaj természetes termék, így különlegesen megőrzi kellemesen erőteljes dióízét.

Kb. 46% zsírt tartalmaz, amelynek 57%-át többszörösen telítetlen zsírsavak teszik ki. A színe sötétbarnás vagy zöldes, íze kifejezetten aromás. A népi gyógyászatban húgyhólyag- és prosztatapanaszok esetén alkalmazzák. Férfiak, akik szeretnének megelőzni időskori bajokat, kezdjék el időben a tökmagolaj fogyasztását! Hasonló módon a hölgyek is sokat tehetnek a húgyhólyagjuk érdekében, megelőzve sok kellemetlenséget.

4 570 Ft
Nézet:
Sorrend: