Méz, szirup

Nézet:
Sorrend:

Az agave növénynek a koncentrált nedve adja az agave szirupot, amely édesítőszerként ismeretes.  Lényegesen kevesebb kell belőle, mint a fehér vagy a barna cukorból.

Sokoldalúan használható édesítő. Készülhet vele sütemény, édesség, keksz vagy bármilyen sült és főtt étel. Tea, kávé és más reggeli italok édesítőjeként is megállja a helyét.

1 155 Ft

A kókuszcukor, vagy más néven pálmacukor a kókuszpálma virágának nektárjából kinyert természetes édesítőszer.

A dél-kelet ázsiai régióban már régóta használják, hazánkban azonban csak mostanában vált népszerűvé. Glikémiás indexe alacsonyabb a cukorénál, a mézénél, és az agaveszirupénál is.

Íze egyáltalán nem kókuszos, inkább karamelles jellegű. Utóíze nincsen, édesítő értéke pedig a cukoréhoz hasonló.

A vegetáriánus, vegán és paleo étrendekben is elfogadott édesítőszer.

 

1 375 Ft
Nézet:
Sorrend: