Felületfertőtlenítő

Nézet:
Sorrend:

Hármas hatásának köszönhetően könyörtelenül elpusztítja a baktériumok, vírusok, gombák közel 100%-át.

Hármas hatásának köszönhetően könyörtelenül elpusztítja a baktériumok, vírusok, gombák közel 100%-át. Alkalmazható alkoholálló felületeken konyhák (pl.: mosogató, konyhapult, konyhaasztal, csempe, csöpögtető, szemetesvödör, hűtő), fürdőszobák (pl.: WC és környéke, szaniterek, mosdókagyló, fürdőkád, zuhanykabin és –függöny, csempe), gyerekszobák (pl.: pelenkázó, kiságy, gyerekjáték és egyéb holmik) fertőtlenítésére, valamint egyéb alkoholálló felületeken (pl.: kilincsek, villanykapcsolók, számítógép-tartozékok, telefonok, autó belső felületek).

1 895 Ft

Aldehid- és alkoholmentes felületfertőtlenítő koncentrátum, amely már 0,25%-os hígításban is hatékony a kórokozókkal szemben. Padló, falburkolatok, berendezési és felszerelési tárgyak tisztítására és fertőtlenítésére alkalmas. Hatékony a baktériumok (beleértve MRSA), gombák, vírusok és a TBC ellen is. összetétel: Biocid hatóanyag: Benzalkónium klorid 0,225% (CAS 68391-01-5/63449-41-2),Hexametilén biquanidin hidroklorid 1% (CAS 27083-27-8) Egyéb összetevők: C10-14 zsíralkohol etoxilát 5%,illat,víz.

20 965 Ft

Bradonett fertőtlenítős folyékony szappan 5l

Tisztít és fertőtlenít egy fázisban. Bőrbarát tenzidet, és bőrvédő adalékot tartalmaz.

Kiváló szennyoldó, fehérjék és vér jelenlétében is hatékony.

Felhasználási terület: Egyfázisú higiénés kézfertőtlenítésre.

Hatásspektrum: Baktericid (MRSA), fungicid, virucid.

14 065 Ft

Bradonett folyékony szappan 500ml

Jellemzők: Tisztít és fertőtlenít egy fázisban. Bőrbarát tenzidet, és bőrvédő adalékot tartalmaz. Kiváló szennyoldó, fehérjék és vér jelenlétében is hatékony.

Felhasználási terület: Egyfázisú higiénés kézfertőtlenítésre

Hatásspektrum: Baktericid (MRSA), fungicid, virucid

1 890 Ft
Nézet:
Sorrend: