Gluténmentes liszt

Nézet:
Sorrend:

Ellenőrzött gluténmentes

Recept

Falafel golyók: 125g csicseriborsó liszt, 25g keményítő (1Ek), 100ml víz, 1 hagyma és 1 gerezd fokhagyma finomra aprítva, (2 ek friss koriander), 1tk őrölt római kömény, 1 tk só, 150g szezámmag (bevonó)

Az összetevőket sima tésztává keverjük és 5 percig dagadni hagyjuk. Golyókká formáljuk és szezámmagban megforgatjuk. Serpenyőben bő olajban arany barnára sütjük. Elkészíthetjük joghurtos-mártással és salátával.

A Bauck csicseriborsó liszt nyers csicseriborsóból készül, ezért nyers fogyasztásra nem javasolt.



1 430 Ft

Gluténmentes bio gesztenyeliszt édes-diós ízével kiválóan alkalmas kenyér, sütemény és palacsinta készítéséhez.

A receptekben ajánlott liszt 20%-át általában ki lehet cserélni gesztenyelisztre.


A gesztenyeliszt az édes-diós ízét a nemes gesztenyéből nyerte. A XIX. századtól ez volt a fő élelmiszer a hegyvidék falusi lakosainak Dél-Európában. 

2 730 Ft

A Bauckhof kókuszliszt a gyümölcs húsából készül, íze enyhén édes, táplálóan aromás, rostban gazdag.

Ízletes alkotóeleme a müzliknek, joghurtoknak, shake-eknek. Nemcsak sűrítőanyaga a currynek, leveseknek és szószoknak, hanem egzotikus ízt is biztosít nekik. A szénhidrát-tudatos és rostokban gazdag táplálkozásba kiválóan illeszthető.

 

915 Ft
Nézet:
Sorrend: