Jelszó

Közeledik az évvége

AZ ÉV VÉGI ÜNNEPNAPOK KÖZELEDTÉVEL, ÉS A FUTÁRSZOLGÁLATOK TÚLTERHELTSÉGE MIATT KIZÁRÓLAG A 

2018.december 16. éjfélig
leadott megrendelések kiszállítását tudjuk biztosítani
2018. december 21-ig.

December 16-a után leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük, de nem tudjuk garantálni hogy az karácsonyig megérkezik Önhöz, azok karácsony után és az Új Évben érkeznek meg.
Kérjük, ezt vegye figyelembe, amikor leadja rendelését!

Hírlevél

Fizetési megoldás

Szűrés

Cikkszám
Ár
375 Ft - 635 Ft

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Vivani 92!
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Pudingpor


Sorrend:

Byodo Bio Panna Cotta Classico 500 ml

A Panna Cotta tipikus desszert Olaszországból, és szó szerint "főtt tejszínként" lehet lefodítani. 

Egyszerűen készítse el tejjel, krémmel és cukorral a leírtak szerint, és a finom desszert garantált.



 
635 Ft
  Byodo Bio pudingpor, gluténmentes csokoládés pudingpor 40 g

Elkészítési javaslat:
1. A 0,5 l tejből 6 evk.-lal levenni és azzal a pudingport és 2 evk. cukrot/nádcukrot (ca.40g) vagy 2 evk. mézet (ca.50g) jól összekeverni. Legalkalmasabb a közömbös ízű méz.
2. A maradék tejet felforralni.
3. A tejet levenni a tűzről, hozzáadni a kikevert pudding-port majd folyamatos kever-getés mellett mégegyszer felfőzni.
4. A kész puddingot egy hideg
vízzel kiöblített tálba vagy formába önteni és hidegre tenni, hogy megkeményedjen.
5. Néhány óra múlva a puddingot boríthatjuk és fogyasztható.

Figyelmeztetés: A mézet ne keverje a kész puddingba mert akkor az nem keményedik meg.

 
375 Ft
Byodo Bio pudingpor, gluténmentes vaníliás pudingpor 40 g

Egyszerűen elkészíthető nagyon ízletes krémes puding ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Elkészítés:
1. A 0,5 l tejből 6 evk.-lal levenni és azzal a pudingport és 2 evk. cukrot/nádcukrot (ca.40g) vagy 2 evk. mézet (ca.50g) jól összekeverni. Legalkalmasabb a közömbös ízű méz.
2. A maradék tejet felforralni.
3. A tejet levenni a tűzről, hozzáadni a kikevert pudding-port majd folyamatos kever-getés mellett mégegyszer felfőzni.
4. A kész puddingot egy hideg
vízzel kiöblített tálba vagy formába önteni és hidegre tenni, hogy megkeményedjen.
5. Néhány óra múlva a puddingot boríthatjuk és fogyasztható.

 

 
375 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés