Kakaópor

Nézet:
Sorrend:

Felhasználási javaslat: sütemények, krémek készítésére kiválóan alkalmas, kakaóitalt is készíthetünk belőle: 2 tk cukrot és 1 tk kakaót tegyünk egy bögrébe. 2.5 dl tejet öntsünk egy lábosba és melegítsünk fel. Ha már jó meleg, két kanál tejet mérjünk át a bögrébe és azzal keverjük ki csomómentesre a cukor-kakaó keverékét. Ha ez megvan, öntsük fel meleg tejjel a masszát ls keverjük el. Egészségünkre.


A szárított terméket fénytől-, nedvességtől óvva kell tárolni. Adagolás: ízlés szerint.

 

 

1 575 Ft

 Bio Nosztalgia Kakaópor 10-12% kakaóvaj tartalommal. Amíg a vaníliánál a Bourbon jelző, az a még finomabb és ritkább Criollo kakaóbab a csokoládé-és kakaó kedvelőknek. A világ teljes kakaótermelésének csupán 5%-át teszi ki a Criollo kakaóbab termesztése, mely a legdrágább és legritkább fajta a világon, a Bio Berta kakaópor is ezen alapanyagból készül.

Felhasználási javaslat: Mivel hozzáadott cukrot a termék nem tartalmaz, így tejben oldva, mézzel vagy bio csicsóka szirupunkkal édesítve finom kakaóital készíthető belőle, emellett sütemények készítéséhez is ajánljuk.

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. 

1 295 Ft
Nézet:
Sorrend: