Fogyókúra

Nézet:
Sorrend:

Étrend-kiegészítő ligetszépe olajjal, ázsiai gázló-, barna alga-, ginkgo biloba-, szúrós csodabogyó-, keserű narancs kivonattal, vitaminokkal és krómmal

A változókorban mindenki találhat magán olyan területet, amivel nem elégedett. A Klimin slim FOCUS a változókori nők kényes területeire fókuszál.

Miért a változókori Nőkre helyezzük a fókuszt?

A változókori nők különösen értik, hogy mit értünk kényes területek alatt. A hormonális változások időszakában kitettebbek lehetünk a plusz kilók feljövetelének, különösen a kényes területeinken. A zsír és szénhidrát anyagcsere lelassulhat, ami súlygyarapodáshoz vezethet. A pajzsmirigy nem megfelelő működése is hozzájárulhat a nem kívánatos plusz kilók feljöveteléhez. A kilók csak szaporodnak, pedig nem feltétlenül viszünk be több kalóriát.

Sokan tapasztalhatjuk, hogy bizony vannak olyan területek testünkön, amiket jobb szeretünk eltakarni. Azt is megtanultunk az évek során, hogyan tudjuk egy-egy jól megválasztott ruhadarabbal álcázni azokat a bizonyos helyeket. Viszont mint tudjuk, hogy ez nem igazi megoldás.
A diétás étrend kiegészítőjeként a Klimin slim FOCUS? a megszokott súlycsökkentés, zsír és szénhidrát anyagcsere támogatáson túl a mikrocirkulációra és a perifériás keringésre helyezi a fókuszt, és a hormonális egyensúly támogatására az egészséges kötőszövet fenntartásáért.

Hogyan segít a Klimin slim FOCUS??

Klimin slim FOCUS? összetevői komplex módon támogatják a súlycsökkentést, a zsír és szénhidrát anyagcserét, a mikrocirkulációt és a perifériás keringést.

Miben más a Klimin slim FOCUS? ?

Ligetszépe olaj tartalmával ügyel a hormonális stabilitás fenntartására. Krómmal részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, barna alga tartalma támogatja a súlycsökkentést és hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez. Szúrós csodabogyó tartalma pedig támogatja a vénás keringést.

7 710 Ft
Nézet:
Sorrend: