Tészta

Nézet:
Sorrend:
ÚJ

Gluténmentes tészta barna rizs - Casarecce

A 'casarecce' egy tradícionális szicíliai tészta. „Casereccio” „otthon készült” szóbol származik. A tésztát hagyományosan kisebb négyszögekből duplán feltekerve készítik a mai napig. A kiváló minőségű 'casarecce' tészta ismérve a kicsit érdes felülete, ami alakja mellett tovább segíti a szószok tapadását. Jellemzően padlizsános, paradicsomos, sajtos és bazsalikomos ételekhez használják, de kiváló pestohoz is.

A különleges összetevőinek köszönhetően, gluténérzékenyek és vegánok is bátran fogyaszthatják.

1 550 Ft
ÚJ

A Paccheri tészta egy tökéletes harmónia a lencse és rizs természetes ízei között, melyet gondosan válogatott alapanyagokból állítottunk össze, hogy a lehető legmagasabb minőséget nyújtsuk Önnek és családjának. Az őrölt lencse és rizs tökéletesen összeérnek ebben a tésztában, így nem csak ízletes, hanem könnyen emészthető is.
A legfontosabb, hogy a Pasta Natura Paccheri 100%-ban gluténmentes, így azok is élvezhetik, akik gluténérzékenyek vagy speciális diétát követnek. Gazdag rostokban és vitaminokban, így a természetes tápanyagokkal feltöltődhet a szervezete.
Ha az egészséges táplálkozás és a finom ízek egyesítése a célja, akkor a Pasta Natura BIO lencse-rizs tészta Paccheri lesz az első választása. Egyél egészségesen, élvezd az ételeket, és tedd az étkezéseidet még élvezetesebbé ezzel a kiváló minőségű tésztával!

1 530 Ft
ÚJ

Ez a tészta egy igazi kaland a színek és az ízek birodalmában! A Pasta Natura Tricolor Dinos tésztában a természet színpompája és a kreativitás találkozik, hogy egyedülálló és izgalmas élményt nyújtson a konyhádban.
A színes dinoszaurusz alakú tészta nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek szívébe is belopja magát. A kicsik számára játékosságot csempész az étkezésbe, míg a nagyoknak lehetőséget ad a kreatív tálalásra és ízletes ételek készítésére.
A Pasta Natura BIO Tricolor Dinos tészta kiváló minőségű alapanyagokból készül, melyek ellenőrzött, biogazdálkodásból származnak. Így nem csak a finom íz, de a természetes tápanyagok és vitaminok is megőrzésre kerülnek a tésztában.
Gluténmentes jellege miatt az étkezés az érzékeny emésztésűek és gluténérzékenyek számára is gondtalanul élvezhetővé válik.

1 530 Ft
ÚJ

A Pasta Natura Tricolor Fussili egy igazi mestermű, amely a hagyományos olasz tésztaételeket modern és kreatív módon ötvözi a természet színpompájával. Ebben a tésztában a színek, formák és ízek egyedülálló harmóniában találkoznak, hogy különlegessé varázsolják az étkezéseidet.
Ez a tricolor fussili tészta nem csak a szemnek, hanem az ízlelőbimbóknak is kényeztetést jelent. A spirál alakú tészta tökéletesen felfogja és megőrzi az ízeket, így minden falat egy ízorgiát ígér.
A Pasta Natura BIO Tricolor Fussili alapanyagai gondosan válogatott, ellenőrzött bioforrásokból származnak. Gluténmentes jellegének köszönhetően mindenki számára hozzáférhető, ideértve az érzékeny emésztésűeket és a gluténérzékenyeket is.

1 530 Ft
ÚJ

Gluténmentes tészta amaránt-teff-quinoa - Penne

Egyik, ha nem a legismertebb tészta fajta. A szó jelentése vitatott, olasz eredete mellett már az ókori görögöknél is előfordult, így nem meglepő, hogy számtalan nyelven a „maccaroni” szó nem is feltétlen a cső formát, hanem magát a tésztát jelenti. Egyik legjellemzőbb felhasználása is a mac and cheese, de más sütőben sült tésztákhoz is kitűnő választás.

1 075 Ft
ÚJ

Gluténmentes bambusztészta  - Casarecce

A casarecce egy tradícionális szicíliai tészta. „Casereccio" azaz „otthon készült” szóból származik. A tésztát hagyományosan kisebb négyszögekből duplán feltekerve készítették, és még készítik is napjainkban. A kiváló minőségű casarecce tészta ismérve a kicsit érdes felülete, ami alakja mellett tovább segíti a szószok tapadását. Jellemzően padlizsános, paradicsomos, sajtos és bazsalikomos ételekhez használják, de kiváló pestohoz is.  

1 075 Ft
ÚJ

Gluténmentes tészta bambusztészta - Fusilli

Közép-Dél Itáliai eredetű, elnevezése a „fuso”, azaz orsó szóból származik. Három spirális irányban sodort szárnyból áll, így minden szósztípust remekül magában tart. Hagyományosan vékony drótok, vagy kötőtű köré tekerték, majd szárították. Kiváló alapanyag bármilyen szószhoz, tészta salátákhoz, vagy akár levesekhez is.  

1 075 Ft
ÚJ

Gluténmentes tészta bambusztészta - Maccheroni

Egyik, ha nem a legismertebb tészta fajta. A maccheroni szó jelentése vitatott, mert olasz eredete mellett már az ókori görögöknél is előfordult, így nem meglepő, hogy számtalan nyelven a „maccaroni” szó nem is feltétlen a cső formát, hanem magát a tésztát jelenti. Egyik legjellemzőbb felhasználása is a mac and cheese, de más sütőben sült tésztákhoz is kitűnő választás.

A gluténmentes maccheroni bambusztészta tökéletesen megtartja a szószokat formájának köszönhetően. A maccheroni bambusztésztát úgy készítették, hogy gluténérzékenyek és vegánok is fogyaszthassák.

1 075 Ft
ÚJ

Gluténmentes tészta bambusztészta - Penne

A penne az toll szóból eredeztető olasz, származása tekintetében pedig azon ritka tésztafajták közé tartozik, melyek születését jól dokumentálták. 1865-ben Giovanni Battista Capurro tésztakészítő San Martino d'Albaro-ban készítette. Napjainkban két fő fajtáját tartja számon, a sima penne lisce- és a barázdált penne rigate-t. Tradícionálisan al dante elkészítését javasoljuk, kiválóan alkalmas szószos ételekhez (pesto, marinara, arrabiata).

1 075 Ft
ÚJ

Gluténmentes barna rizstészta - fussili

Közép-Dél Itáliai eredetű, elnevezése a „fuso”, azaz orsó szóból származik. Három spirális irányban sodort szárnyból áll, így minden szósztípust remekül magában tart. Hagyományosan vékony drótok, vagy kötőtű köré tekerték, majd szárították. Kíváló alapanyag bármilyen szószhoz, tészta salátákhoz, vagy akár levesekhez is.  

1 235 Ft
ÚJ

Gluténmentes tészta barna rizsből - Penne

A penne az olasz toll szóból eredeztető, származása tekintetében pedig azon ritka tésztafajták közé tartozik, melyek születését jól dokumentálták. 1865-ben Giovanni Battista Capurro tésztakészítő San Martino d’Albaro-ban készítette. Napjainkban két fő fajtáját tartják számon, a sima penne lisce-t és a barázdált penne rigate-t. Tradícionálisan al dante elkészítését javasoljuk, kíválóan alkalmas szószos ételekhez (pesto, marinara, arrabiata).

1 235 Ft
ÚJ

Gluténmentes tészta barna rizsből - Penne

A penne az olasz toll szóból eredeztető, származása tekintetében pedig azon ritka tésztafajták közé tartozik, melyek születését jól dokumentálták. 1865-ben Giovanni Battista Capurro tésztakészítő San Martino d’Albaro-ban készítette. Napjainkban két fő fajtáját tartják számon, a sima penne lisce-t és a barázdált penne rigate-t. Tradicionálisan al dante elkészítését javasoljuk, kiválóan alkalmas szószos ételekhez (pesto, marinara, arrabiata).

1 550 Ft
ÚJ

Gluténmentes tészta barna rizsből - Fusilli

Közép-Dél Itáliai eredetű, elnevezése a „fuso”, azaz orsó szóból származik. Három spirális irányban sodort szárnyból áll, így minden szósztípust remekül magában tart. Hagyományosan vékony drótok, vagy kötőtű köré tekerték, majd szárították. Kiváló alapanyag bármilyen szószhoz, tészta salátákhoz, vagy akár levesekhez is.  

1 550 Ft
ÚJ

Gluténmentes tészta szarvasgombás - Casarecce

A casarecce egy tradícionális szicíliai tészta. „Casereccio” „otthon készült” szóbol származik. A tésztát hagyományosan kisebb négyszögekből duplánn feltekerve készítették, és még készítik is napjainkban. A kíváló minőségű casarecce tészta ismérve a kicsit érdes felülete, ami alakja mellett tovább segíti a szószok tapadását. Jellemzően padlizsános, paradicsomos, sajtos és bazsalikomos ételekhez használják, de kíváló pestohoz is. 

1 800 Ft
Nézet:
Sorrend: