Étrendkiegészítő

Nézet:
Sorrend:
-30%

NetbioHónap 2024.07.29-ig 30% kedvezménnyel

Pharmaforte Ferulant Kapszula 60 db

A Ferulant kapszula a férfi megtermékenyítő képesség támogatására szolgáló készítmény. Segíthet a nem szervi eredetű megtermékenyítési nehézségek esetén, a spermiumok számának, biológiai aktivitásának és mozgékonyságának fokozásában.

Hatékonyságát klinikai eredmények igazolják.

Fő hatóanyaga a ferulasav. További összetevői (L-karnitin, antioxidánsok, vitaminok és nyomelemek) szinergista hatásukkal segítik elő a reproduktív szervek vérkeringését, egészségét.

A magyar férfiak spermaképe (spermiumok, száma, alakja, mozgékonysága) sokat romlott az utóbbi 30 évben, de hasonló tendencia mutatkozik a legfejlettebb államokban élő férfiak esetében is. Az ondófolyadékban az ondósejtek száma a felére csökkent, 73 millió/milliliterről 31 millió/milliliterre. Ezzel párhuzamosan sok esetben a spermiumok mozgékonysága sem éri el a megtermékenyítéshez minimálisan szükséges értéket. A negatív folyamatban főszerepet játszanak az élelmiszerekkel bevitt vegyi anyagok, a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás, a növekvő légszennyezettség és egyéb káros környezeti hatások.

A Ferulant alkalmazása a klinikai vizsgálatok során 51%-kal növelte a spermiumok számát és 37%-kal fokozta spontán mozgékonyságukat.

11 600 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
8 120 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.07.01 - Vége: 2024.07.29
Akcióból hátralévő idő:
-30%

NetbioHónap 2024.07.29-ig 30% kedvezménnyel

Pharmaforte Flexi-Maxi Kapszula 120 db

Az ízületek mozgékonyságának támogatása

Flexi-Maxi speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer férfiaknak és nőknek az ízületek egészségéért, az ízületek állóképességének javításáért.

Az ízületek gyulladásos és kopásos (degeneratív) megbetegedései 50 éves kor felett igen gyakoriak. Az ízületi porc károsodása során különböző leépülési folyamatok kerülnek előtérbe. Legfontosabb tünetei a fájdalom és a mozgáskorlátozottság. Gyakori a lokális gyulladás.

A Flexi-Maxi a porc felépítésében résztvevő anyagokat pótol: glukózamint, kondroitin szulfátot, hialuronsavat, metil-szulfonil-metánt (MSM)], valamint II típusú csirkekollagént. Ezek segítik a porc újdonképződését, valamint két növény-kivonatot (Boswellia serrata vagyis tömjénfa gyanta és kurkuma kivonatai), amelyek gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatásúak.

8 495 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
5 945 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.07.01 - Vége: 2024.07.29
Akcióból hátralévő idő:
-30%

NetbioHónap 2024.07.29-ig 30% kedvezménnyel

Pharmaforte Lutein-Plusz Kapszula 60 db

A LUTEIN-PLUSZ készítmény hatóanyagai, elsősorban magas lutein (20mg/kapszula) és zeaxantin tartalma a szem természetes védőanyagai, késleltethetik a szem öregedési folyamatát, védik a retinát a káros sugárzásoktól, óvják a makula épségét. Felszívódásukat segíti a készítmény fekete áfonya kivonata, amely antocioninjai segíthetik a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását és a retina hajszálereinek épségét. A készítmény biztosítja a szem napi nyomelem (cink, réz és szelén) szükségletét. A szem fokozott igénybevétele, korral járó szemromlás, erős, sugárzó vagy UV fény (pl. számítógép előtt, nagy fényben, szabadban dolgozók) esetén fokozottan javasoljuk.

Hatóanyagok: lutein, antocianinok, zeaxantin

Adagolás:

Felnőtteknek napi 1 kapszula szedése ajánlott.

Kiszerelés:

60 db kapszula/ doboz

5 550 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 885 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.07.01 - Vége: 2024.07.29
Akcióból hátralévő idő:

Pharmaforte Bilutin-Omega A Szemnek Kapszula 60 db

A készítmény biztosítja a szem napi lutein-, vitamin- és nyomelem igényének pótlását.

Az éles látás érdekébe fontos az Omega-3 zsírsav bevitele, hogy éles látásunkat hosszabb ideig megőrizhessük.

A BILUTIN-Omega a szem egészségének fenntartására, a szem idő előtti öregedésének gátlásra az ajánlott tápanyagok kombinációját prémium mennyiségben és minőségben tartalmazza.

Alkalmazása javasolt:

  • a szem egészségének megőrzésére,
  • korral járó szemromlás esetén,
  • azoknak, akik különösen ki vannak téve a fény oxidatív hatásainak (pl. számítógép előtt, nagy fényben, szabadban dolgozók),
  • a szem fokozott igénybe vétele esetén.
8 285 Ft

Segít abban, hogy emésztése zavartalan maradjon, segít fenntartani a komfortérzetet mind a gyomorban, mind a nyelőcsőben. Jótékony baktérium-tartalma miatt az egész emésztőrendszer egyensúlyát is karban tartja.

Felhasználási javaslat:

A Gastro-Bon alkalmazása javasolt a gasztrointesztinális rendszer egészségéért. Ajánlott a nyelőcső nyálkahártyájának védelmére, erősítésére. Segíti a gyomor és bélrendszer egészségét, a jó emésztést. A régi medvecukorra hasonlít az íze, amit legtöbben szívesen elrágcsálnak. Emellett nagy előnye, hogy cukrot egyáltalán nem tartalmaz, a benne lévő xilitol, nyírfacukor a fogaknak éppen előnyös!

A készítmény alkalmazása javasolt:

  • az emésztés elősegítésére,
  • a nyelőcső védelmére a gyomorsavval szemben (savas visszafolyás),
  • a tejcukor lebontásának segítésére,
  • antibiotikum-kezelések alatt és után,
  • utazások, nyaralások során a bélműködés segítésére,
  • betegségek alkalmával az immunrendszer támogatására.
6 765 Ft
Nézet:
Sorrend: