Húgyúti fertőzések esetén

Nézet:
Sorrend:

Miért ajánlott a CRAN-C készítmény szedése?
A CRAN-C az Észak-Amerikában honos nagyszemű tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon, angolul cranberry) koncentrálásával készült. Amerikai nagyszemű tőzegáfonya hatékonysága miatt régóta népszerű Amerikában, utóbbi időkben étrend-kiegészítőként. Élettanilag fontos szerves savakat, valamint proantocianidineket (PAC) tartalmazó antioxidáns kivonat, amelyek védenek a szabadgyökök káros hatásaival szemben. Polifenol, PAC hatóanyagai gátolják egyes káros mikroorganizmusok megtelepedését a szervezet egyes helyein, sok folyadék fogyasztásával segítik kimosódásukat. A CRAN-C készítmény C-vitamin-tartalma az immunrendszer támogatásával segíti az egészség megőrzését, visszanyerését.


Mikor javasolt a CRAN-C készítmény alkalmazása?
A Cran-C készítmény szedése télen és nyáron is sok esetben megkönnyítheti életünket, de különösen javasolt hidegre érzékeny egyéneknek. Amerikai nagyszemű tőzegáfonya hatóanyagainak fogyasztása segítheti a hidegre érzékeny személyek egészségének megőrzését. Antioxidáns és vitamin-tartalma támogatja az immunrendszer normál működését.


A hidegre érzékeny személyek egészségét veszélyezteti például, ha télen nem öltöznek fel eléggé, vagy ha a ruha alá izzadnak,nyáron, a hideg kövön mezítláb járkálnak vagy strandolás után vizes fürdőruhában maradnak.

 

4 080 Ft
Nézet:
Sorrend: