Tészta

Nézet:
Sorrend:
ÚJ

Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek.

A speciális extrudálási eljárás durva felületet biztosít a tészta számára, ami különösen alkalmas a mártások áztatására. Az Alce Nero durum búza tészta többféle formában is kapható: spagetti, penne rigate, fusilli, conchiglie, farfalle és tagliatelle.

905 Ft
ÚJ

Az Alce Nero durum búzadara fusilli bio durumbúzából készül, beleértve a Senatore Cappelli, Simeto és Quadrato fajtákat, amelyeket dél-olaszországi gazdálkodók termesztenek. A gabonát úgy dolgozzák fel, hogy 4% feletti rosttartalmat garantálnak. Halvány színű és durva felülettel rendelkezik, ami a bronz szerszámokkal végzett extrudálás eredménye. Főzve halványsárga színű és illatos.

905 Ft
ÚJ

Az Alce Nero teljes kiőrlésű pennét kizárólag szerves durumbúzából nyerik, a gabona finomítása vagy adalékanyagok hozzáadása nélkül.

A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik egészséges és kiegyensúlyozott étrendet választanak.

905 Ft
ÚJ

Az Alce Nero bio tönköly szélesmetélt kizárólag az olaszországi Triticum Dicoccum búzafajtából készül, ami a tönkölybúza egy változata.

Az egyik legrégebbi gabonafajta, hosszú szára lehetővé teszi a növény számára, hogy a talaj leggazdagabb rétegéből vegyen fel tápanyagokat. Az Alce Nero bio tönköly tésztát bronz szerszámokkal extrudálják, ami különleges durva minőséget biztosít, lehetővé téve, hogy mindenféle mártást felszívhasson, garantálva ezzel a minőséget minden recepthez.

1 085 Ft

Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek.


Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet biztosít a tészta számára, ami különösen alkalmas a mártások áztatására.

900 Ft

Az Alce Nero durum búzából készült tagliatelle kizárólag bio búzából készül, amelyet Olaszországban termesztenek.

Az ültetett fajták, amelyek közé tartozik a Senatore Cappelli, a Simeto és a Quadrato durum búza, valamint az aprólékos gyártási folyamat és a Dolomitokból származó forrásvíz tiszta, eltéveszthetetlen ízű tésztát hoz létre.

 

650 Ft

Az Alce Nero gluténmentes spagetti kizárólag Olaszországban termesztett kukoricával és rizzsel készül.

A recept célja a fehér és a sárga, a kukorica és a rizs ízének megfelelő egyensúlyba hozása. A spagetti készítésével kapcsolatos szakértelem olyan ízt eredményez, amely hasonló a durumbúzához. A speciális extrudálási folyamat durva felületet hoz létre, amely kiválóan magába szívja a paradicsom- vagy más szószokat.


1 110 Ft
Nézet:
Sorrend: