Étrendkiegészítő

Nézet:
Sorrend:

Moksa Elixír - Egy csepp harmónia...
A Moksa Elixír speciális módon készített virágeszenciákat és C-vitamint tartalmazó komplex készítmény.

Ha elveszítjük testi és lelki harmóniánkat, testünkön gyakran fizikai jelek jelentkezhetnek. Legtöbben ilyenkor orvoshoz fordulunk, ahol ugyan tüneteinktől megszabadulunk, a kiváltó okokat azonban továbbra is magunkban hordozhatjuk. Ma már elfogadott tény, hogy egyes fizikai tüneteket gyakran előzik meg érzelmi traumák. Ha megtaláljuk a fizikai tüneteket kiváltó lelki okot, a javulási folyamat során a test könnyebben visszanyeri a harmonikus működéshez szükséges egyensúlyi állapotát.

Az Elixír C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő csepp kizárólag természetes összetevőkből áll, minden adalékanyagtól, technológiai segédanyagtól mentes.

 - Szedése kedvezően hathat az immunrendszer működésére.
 - Életünk teljesebbé, egészségesebbé, harmonikusabbá és gazdagabbá válhat.
 - A Moksa Elixír hozzájárulhat a fizikai és szellemi erőnlét fejlesztéséhez.
 - Támogathatja a szervezet ellenálló képességét.
 - Elősegíti a jó közérzet helyreállítását.


A C-vitamin antioxidáns hatása révén fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. Segíti az immunrendszer megfelelő működését.
Fontos szerepet játszik a táplálékkal bevitt vas felszívódásában. A C-vitamin ugyancsak szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában. Elősegíti a szív és keringési rendszer egészséges működését. 

Ajánlott alkalmazása: Naponta egyszer tíz csepp elfogyasztása ajánlott 1 dl vízben, gyümölcslében, teában feloldva, étkezés előtt.


 

12 600 Ft
Nézet:
Sorrend: