Bőrápolás, arcápolás

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

MediNatural Retinol szérum 30ml | liposzómás retinolt tartalmaz
Ennek a korszerű eljárásnak köszönhetően a retinol fokozatosan szabadul fel, növelve így a hatékonyságát, miközben kíméletes marad a bőrhöz.  

A Retinol az A-vitamin egyik fajtája elismerten az egyik leghatékonyabb anti-aging összetevő a ráncok elleni küzdelemben. Hosszútávon fokozza a bőr természetes megújulási folyamatát, csökkentve a finom vonalak és a ráncok láthatóságát. Az arcbőr napról napra simábbá, feszesebbé, tömörebbé válik a retinol hatására. Számos készítmény közül jó szolgálatot tehet a MediNatural Retinol szérum, ugyanis a benne lévő retinol a bőrápolás alfáját és ómegáját adja.

Mit jelent a liposzómás technológia?

A liposzomális technológia azt jelenti, hogy a hatóanyagokat egy természetazonos foszfolipid burokba csomagolják, melyek membránja igen hasonló a sejtjeinkhez. Így tehát a sejtek könnyebben befogadják, és a liposzómák tartalma könnyebben bejut sejtjeink belsejébe, és stabil marad. Ezt elképzelhetjük úgy is, mintha apró golyócskákat töltenénk meg hatóanyagokkal. Ennek a korszerű eljárásnak köszönhetően a retinol fokozatosan szabadul fel, növelve így a hatékonyságát, miközben kíméletes marad a bőrhöz.  

Hogy mi az a retinol?

A retinol nem aktív molekula, de szerencsére a bőrben lévő enzimek két lépésben átalakítják retinolsavvá. Az átalakulás után pedig ugyanazt csinálja, mint a retinolsav, vagyis fiatalos működésre programozza át a bőrsejteket. A retinolsav az aktív molekula, amelynek parancsait a bőr sejtjei teljesíteni fognak, és utasításai hatására a bőrsejtek mindenféle jó dolgot kezdenek csinálni, például több kollagént fognak termelni. A szépészeti készítmények gyártása során leginkább bőrmegújító hatása ismeretes, melynek hatására fokozni tudja a bőrszövetek sejtreprodukciós képességét, ezzel együtt megújítja a bőr két alsóbb rétegét a hámot és az irhát is.

Ezt a szérumot állatkísérletek nélkül tesztelték, egyáltalán nem tartalmaz állati eredetű összetevőket és teljes egészében magyar gyártmány.
Alkotó elemei közül külön meg kell említenünk az alábbiakat:

Retinol:  A retinol molekulákat különleges nanotechnológiás módszerrel   ?becsomagolták? úgynevezett liposzómákba. Ennek köszönhetően a bőr sokkal jobban tolerálja az erőteljes retinol hatóanyagot és a különleges eljárás következtében a retinol molekulák is stabilabbak maradnak. A liposzóma az egyik legsokoldalúbb nanohordozó típus. A falanyagukat felépítő lipidek szétesésükkor beépülnek a bőr epidermális lipidjei közé. Emiatt magának az ?üres " liposzómának is van mélyhidratáló szerepe .

E-vitamin: természetes antioxidáns, mely a bőr rétegeiben fejti ki hatását. Növeli a bőr nedvességtartalmát. Késlelteti az öregedés jeleinek megjelenését. Az oxidatív stressz káros hatásait a bőrben ellensúlyozni tudja.

Gotu Kola: ez a növény nem tartalmaz kólát vagy koffeint, ahogy a nevéből gondolnánk. Legérdekesebb előnyei közé tartozik a bőr egészségének javítása;  komplex hatással van a sejtekre és kötőszövetekre, elsősorban ezek gyógyulására és megújulására. Fiatalítja a bőrt, mivel erősen fokozza a kollagén szintézist; a bőr rugalmasságát, gyorsítja anyagcseréjét, továbbá védi azt a külső behatások ellen, hogy az ellenállóbb lehessen a környezeti ártalmakkal szemben.  Továbbá támogatja az optimális C- és E-vitamin  felszívódását.

Hialuronsav: Erőteljes hidratáló hatásáért elismert kozmetikai hatóanyag, különféle ránctalanító, feltöltő és kontúrhelyreállító készítmények elengedhetetlen összetevője, kisimítja és feszessé teszi a bőrt. Különösen arcra, nyakra és dekoltázsra ajánlott.

Natural Moisurizing Factors (A természetes hidratáló faktorok): Erőteljes hidratáló növényi eredetű hatóanyagok, melynek kiváló vízmegkötő képességük van. Aminosavakat és lipideket tartalmaz, mely hatóanyagok képesek a bőrfelszín vízhiányát kezelni. A vízhiány csökkentésével fokozza a bőr hidratáltságát, erősíti a bőr természetes védőrétegét.

7 120 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
6 405 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

MediNatural C-vitaminos hidratáló arckrém 50ml | normál, száraz és dehidratált bőrre

Ha fáradtnak, élettelennek érzed a bőröd, akkor hidratálásra van szüksége. Akkor pedig a MediNatural C-vitaminos hidratáló arckrém ideális választás lesz számodra, ugyanis gazdag revitalizáló összetevőkben, melyek támogatják bőröd megújulását, ragyogását.

A napi használatra szánt anti-aging hidratáló krém stabilizált, aktív C-vitamin technológiával készül. Ráncképződést fékező hatóanyag komplexet alkot a benne található hialuronsav, ugyanis a hialuronsav és növényi kivonatok intenzív hidratáló erejét kombinálja erőteljes antioxidánsokkal. Krémünkben találkozhatsz a bőrszerkezetet javító Gotu Kola (centella asiatica) gyógynövény kivonatával és E -vitaminnal, amelyek szintén kifejtik jótékony hatásukat a bőrödön. 

A C-vitamint sem spóroltuk ki a krémből, mert megakadályozza a sejtkárosodást, elősegíti a kollagén-termelést, és növeli a bőr puhaságát, rugalmasságát. A C-vitamin egy erős antioxidáns, amely megköti a szabad gyököket, amelyek külső tényezők hatására keletkeznek és a szervezeten belüli élettani folyamatok eredményeként alakulnak ki. A C-vitamin bizonyítottan hozzájárul a bőr simaságának, rugalmasságának és fiatalságának megőrzéséhez. Természetes összetevőinek köszönhetően bőrregenerálódási, sejtmegújító tulajdonságokkal is rendelkezik és kiváló bőrlágyító. Hosszan tartóan hidratálja és táplálja a száraz, dehidratált bőrt, anélkül, hogy túl zsíros vagy kényelmetlen érzést nyújtana. A MediNatural C-vitaminos hidratáló arckrém segít az UV-sugarak okozta károsodások mérséklésében, így segít lassítani a bőr korai öregedését.

Melyek a MediNatural C-vitaminos hidratáló arckrém kiemelt hatóanyagai?

Stabil C- vitamin - Sodium Ascorbyl Phosphate:  Vízben oldódó, nem irritáló C-vitaminféle. Stabilabb, mint a sima C-vitamin, ami fény és levegő hatására gyorsan lebomlik. Véd a káros környezeti hatásoktól, hatékonynak bizonyul az UVA és az UVB sugarak okozta öregedési folyamat lelassításában, az apróbb ráncok és barázdák elhalványításában, az öregedő bőr általános állapotának javításában és az élettel teli, egészségesen ragyogó arctónus elérésének segítésében.Halványítja a meglévő pigmentfoltokat és segít, hogy újabbak ne jöjjenek elő.

Hialuronsav: Intenzív hidratáló, ANTI-AGING kozmetikai hatóanyag. Természetes összetevője a kötőszövetnek, vonzza és megtartja a vizet a bőrben, mélyrétegi hidratáló. Fokozza a rugalmasságért felelős bőrrétegek szerkezetét stabilizáló enzimek termelését

Gotu Kola: magyar nevén ázsiai gázló vagy tigrisfű legérdekesebb előnyei közé tartozik a bőr egészségének javítása;  komplex hatással van a sejtekre és kötőszövetekre, elsősorban ezek gyógyulására és megújulására. Fiatalítja a bőrt, mivel erősen fokozza a kollagén szintézist; a bőr rugalmasságát, gyorsítja anyagcseréjét, továbbá védi azt a külső behatások ellen, hogy az ellenállóbb lehessen a környezeti ártalmakkal szemben.  Továbbá támogatja az optimális C- és E-vitamin  felszívódását.

E-vitamin: természetes antioxidánsként fejti ki hatását a bőr rétegeiben. Növeli a bőr nedvességtartalmát. Az öregedés jeleinek megjelenését késleltető hatású. Ellensúlyozza az oxidatív stressz káros hatásait a bőrben

Aloe vera: kivonatait széleskörűen használják a kozmetikai iparban és az alternatív gyógyászatban, nyugtató, fiatalító, sőt sejtregeneráló és immunerősítő hatást tulajdonítanak neki.

Miért választasz jól, ha a MediNatural C-vitaminos hidratáló arckrémet választod?

- hatóanyagokban gazdag Natúr-kozmetikum,
- állatokon nem tesztelték, sőt állati eredetű összetevőket sem tartalmaz,
- Magyar termék.

6 475 Ft

MediNatural Niacinamidos hidratáló arckrém 50ml | ráncellenes 
nappali-éjszakai anti-aging programhoz * normál és kombinált, zsíros bőrre

Ha kombinált, zsíros arcbőröd van, igen körültekintően kell arcápolót választanod. 

Nem szabad, hogy bármi olyasmit tartalmazzon az arcápoló krémed, ami irritálhatja vagy allergiát okozhat. A MediNatural Niacinamidos hidratáló arckrémet bátran használhatod, mert natúr-kozmetikum, még a szem környékére is felvihető. Továbbá  ránc ellenes aktív hatóanyagokat koncentrált mennyiségben tartalmaz, és nincs benne állati összetevő és nem is tesztelték állatokon.

Hatóanyagai a hialuronsav, Acmella kivonat, Q10 mellett a C-vitamin és az arcápolásban forradalmian új összetevő, a Niacinamide, más néven a B3 vitamin. 

Mindezek együttes hatása eredményezi, hogy a MediNatural Niacinamidos hidratáló arckrém, egy kiváló, öregedést gátló és ránctalanító hatású arckrém. 

Kiknek való?
Minden korosztály számára ajánljuk! Ez a Niaciamide tartalmú arckrém egy kitűnő választás számodra, ha előrelátóan már fiatalon, akár 20 évesen ügyelsz arcod ápolására, de akkor is jó megoldás számodra, ha már elmúltál 40.

Az apróbb ráncok megjelenésével, a nők többsége kicsit megijed, és elkezd kapkodni. Mindenféle krémet és készítményt magára ken, hogy hirtelen megoldja a gondjait. 

De ugye te megválogatod, hogy mit kensz az arcodra? 

Az arcunkat éri a legtöbb külső behatás, és valljuk be, az arcunk van előtérben a társadalmi kapcsolatok kialakítása során is. Ezért nem mindegy, hogyan nézünk ki, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben.

Ha a bőrápolásról, főleg az arcbőröd ápoltságáról van szó, ne köss kompromisszumot! Olyan kozmetikumokat válassz, ami természetes összetevőkből készült, tartalmazza a bőröd típusának és állapotának megfelelő hatóanyagokat. Az sem jó megoldás, ha csak arra figyelsz, hogy milyen korosztálynak ajánlják az adott arckrémet. Vannak már 35+, 50+ termékek is, de ne ez legyen a legfontosabb döntési szempontod, hiszen ezek csak marketing és kereskedelmi fogások. A hatóanyag a legfontosabb tényező. A te bőrödnek megfelelő arckrémet vedd meg!

6 425 Ft

BIO Damaszkuszi Rózsa frissítő, hidratáló arcpermet

Azonnali feltöltődés és felfrissülés a bőrnek, gyorsan és hatékonyan hidratálja a szomjas bőrt, hogy az újra élettel teli és egészségtől ragyogó legyen, kellemes rózsa illatot hagyva maga után. 

Minden bőrállapotra ajánljuk, különösen az idősödő és érett bőr ápolására. Használhatod egész nap amikor csak a bőröd megkívánja!

Így használd: permetezd be közvetlenül az arc-, a nyak és a dekoltázs környékét.  Hagyd, hogy a bőröd minden cseppjét beigya. 

Arctisztításhoz:  az arcra permetezve egy vattakorong segítségével töröld át a bőröd, amíg úgy érzed hogy szükséges, majd az utolsó permetezésnél hagyd, hogy a bőröd beszívja. Utána jöhet a bőrápolási rutin következő lépése szérum ? krém ? arcolaj 

Miért fogod imádni? 

?  Gyorsan és hatékonyan hidratálja a szomjas bőrt
?  azonnali felfrissülés az arcbőrnek
?  derűssé, ragyogóvá teszi a fakó bőrt
?  kitűnő feszesítő, ránctalanító és sejtregeneráló
?  segít az arcápoló olajok  optimális felszívódásában. 
?  üdítő arcpermet a nyári hőségben
?  smink fölé is használhatod
?  fenséges, légies édes rózsa illattal öllel körbe
?  aromaterápiás hatás: érzelmileg kiegyensúlyozó, harmonizáló

Miben segíthet Neked?

Tónusjavító, élénkítő hatásából minden típusú arcbőr profitál, de az érett bőr, ha beszélni tudna, rózsa hidrolátum arcpermetet kérne.
Kiemelkedik a ráncos, rugalmatlan, fáradt bőr ápolásában. 

Felfrissíti, felüdíti, derűssé teszi a fáradt, élettelen arcbőrt, miközben bársonyos finomságot kölcsönöz neki.

3 620 Ft

MediNatural C-vitaminos arctisztító gél

Minden nő tetszeni akar. Mindig, mindenhol és mindenkinek, de elsősorban az őt körülvevő férfiaknak. Persze lehet tiltakozni ezen állítás ellen, de teljesen felesleges, ez ősidők óta így van és így is lesz, amíg világ a világ. Az már más kérdés, hogy vajon milyen nő tetszik a férfi nemnek. A skála széles, hiszen mindegyiknek más és más, egyvalamiben azonban egyetértenek: az egészen biztos, hogy csakis az ápolt nőre emelik rá egyáltalán a tekintetüket.  Egy szépen elkészített sminkre időt kell szánni és amikor hazaérünk egy fáradt nap után az is időigényes, hogy alaposan lemossuk ezt a sminket és megtisztítsuk arcunkat. 

Természetesen az arctisztítás akkor is elengedhetetlen, ha nem festjük magunkat, hiszen a napi szennyeződés eltávolítására nem elég a víz. Akinek ismerősek ezek a tevékenységek, azt is tudja, hogy a megfelelő arctisztítót nem is olyan könnyű kiválasztani és mi most pontosan ebben szeretnénk segítséget nyújtani. Ma már olyan széles a paletta, van arctisztító krémes kivitelű, létezik tonik és arctisztító kendő, sőt már arctisztító víz is.

Ezt az arctisztítót nem tesztelték állatokon, nem tartalmaz állati eredetű komponenst és száz százalékban magyar termék. Külön kiemelnénk az alábbi nagyszerű alkotóelemeket, melyeket tartalmaz ez a fantasztikus termék: 5% stabil C- vitamin -Sodium Ascorbyl Phosphate, + Hialuronsav + Gotu Kola  + E  vitamin + Aloe vera + Sodium PCA

Részben ezeknek és a többi hatóanyagnak köszönhetően sikerült egy olyan kiváló terméket megalkotni, amely egyedülálló a maga nemében. Része anti-aging termékcsaládunknak, mely csupa natúrkozmetikumokból áll. Textúrája gél állagú, mely kellemessé teszi használatát és tisztítás után bőrünk egyáltalán nem húzódik majd, mint egyéb arctisztítók esetében.

A MediNatural C-vitaminos arctisztító gél nagyszerűsége abban rejlik, hogy már a sminklemosás illetve arctisztítás periódusában kifejti hatását, ami az öregedés látható nyomai ellen irányul. Feltöltő hatása van, kíméletesen, ugyanakkor hatékonyan tisztít, miközben óvja a bőr természetes védőrétegét. Fantasztikusan kiegészíti az anti-aging termékcsalád egyéb tagjainak hatását és előkészíti számukra az arc bőrét, felerősítve ezzel hatékonyságukat.

6 060 Ft

Medinatural Bőrápoló Olaj Argán 20 ml

Minden bőrtípus számára ideális, különösen az érett, feszességét vesztett bőr szépítő csodaszere.

Két kiváló hatóanyag harmonikus találkozása, az argán olaj puhává varázsolja a bőrt, a geránium könnyed virágillatával megnyugtatja a lelket.

2 735 Ft

Az Avokádó bőrápoló olaj kiváló regeneráló, visszaadja a bőr rugalmasságát, elősegíti a bőr sejtjeinek megújulását

MediNatural Avokádó hidegen sajtolt bőrápoló olaj - Különösen száraz, érzékeny bőrre 

Az avokádó bőrápoló olaj A-, B-, és D-vitaminokban gazdag tápláló olaj, amely jól beszívódik a bőrbe és a hajba egyaránt. Ideális választás száraz, időjárás által megviselt, ráncos, érzékeny bőrre. Kiváló regeneráló, visszaadja a bőr rugalmasságát, elősegíti a bőr sejtjeinek megújulását, ezért ekcémás, gyulladásra hajlamos bőr elsőrendű ápoló olaja. Hajregeneráló és hajerősítő, szinte újjáéleszti a száraz, töredezett hajat. A fejbőrbe masszírozva serkenti a hajnövekedést. 

Azonnali, teljes komfortézetet biztosítva a kiszáradt, érdes bőr.
?   EXTRA száraz, érzékeny ráncos bőrre! 
?   hegekre, striák, narancsbőr tüneteinek enyhítésére 
?   ekcémás, gyulladásra hajlamos bőr elsőrendű ápoló olaja

?   repedezet sarokra hidratálja és puhítja a bőrt
?   serkenti a haj növekedését, erősíti a hajat 
?   a száraz, töredezett hajat regenerálja és csillogóvá teszi

Avokádó alakformáló testápoló olaj

Az avokádó bőrápoló olaj melegíti a bőrt, ezért Cellulit problémák, fogyókúrák esetén kiváló testápoló olaj.

Az avokádó bőrápoló olaj a legjobb köröm és körömágy ápoló 

Gyenge, törékeny körmeid vannak? Akkor a MediNatural avokádó bőrápoló olajat mindenképpen ki kell próbálnod.  A száraz körömágy könnyen beszakad és komoly fájdalmakkal járhat. Ezeket a problémákat könnyedén leküzdheted és egészséges fényes körmeid lehetnek Az avokádó olaj nem csak táplálja a körömágyat a körmeidet is feltölti és egészséges megjelenést kölcsönöz neki.

Természetes hajkondicionáló olaj

A MediNatural avokádó bőrápoló olaj, igen gazdag tápláló olaj  csodálatos hatással van a hajra.  A sejtek regenerációjának ösztönzésével segíti a hajszálak növekedését.  A MediNatural avokádó bőrápoló olaj, hidratálja a száraz, töredezett hajat. Antibakteriális hatása révén segít csökkenteni a korpát és a viszketést a fejbőrön  A-vitamin, magnézium és réz tartalmának köszönhetően, hozzájárul a hajhullás csökkentéséhez

1 680 Ft

Egy igazi szépségbomba a csipkebogyó olaj - egy fantasztikusan hatékony regeneráló olaj arcra és testre egyaránt

A csipkebogyó olaj rendkívül gazdag esszenciális telítetlen zsírsavakban, amit a bőrünk is tartalmaz. Erősíti a bőrben lévő hajszálereket és a kötőszöveteket is rendkívül magas C-vitamin tartalmának köszönhetően Segít a bőr sejtjeinek regenerálásában, kollagén termelődésben és gyulladáscsökkentő hatással is bír, mert gazdag A-,E-vitaminban és tele van antioxidánsokkal valamint olyan bőrszépítő összetevőkkel, melyek ragyogóvá és feszessé varázsolják az arcot. 


?  A szem körüli apró ráncok, szarkalábak és a finom mimikai vonalak halványítására


?  száraz, hámló, viszkető gyulladásra hajlamos bőr ápolására

?  érzékeny, kipirosodásra, rozáceára hajlamos bőr ápolására

?  szőrtelenítés, szoláriumozás, napozás után a nap perzselte érzékeny bőr megnyugtatására ápolására

?  régi vagy új kevésbé esztétikus hegek, terhességi csíkok és striák enyhítésére

?  idősödő és érett bőr ápolására, pigmentfoltok halványítására

A csipkebogyó bőrápoló olaj figyelemre méltóan javítja a hegeket, a striákat, a finom vonalakat és a ráncokat

A bőrön jól eloszlik és gyorsan beszívódik. A csipkebogyó olajsegíthet a bőr fiatalabbá, ragyogóbbá tételében! Napi használatával a bőr természetes öregedési folyamatait enyhíthetjük.

A Medinatural csipkebogyó bőrápoló olajat meghálálja a bőröd, ha irritált, száraz, ekcémás, mert kifejezetten bőrnyugtató hatású olaj.

A csipkebogyó olaj bőrfiatalító hatását már rövid időn belül megtapasztalhatod az arcbőrödön. Fokozza a bőr tónusát, így visszanyeri a bőr a fiatalos üdeségét. Rendszeres használatával csökkennek a ráncok, kisimulnak a szarkalábak .

2 580 Ft

A mandulaolaj a natúr szépségápolás csúcsa  

?   Érzékeny és száraz bőr elsőrendű tápláló és védő olaja

?   ekcémás bőrre is alkalmazhatod, olyan kíméletes
?   arclemosónak, ha extra érzékeny a bőröd
?   fantasztikus ajakápoló
?
   várandósság idején csodásan ápolhatod vele növekvő pocakod
?   annyira gyengéd, hogy ápolhatod a babád bőrét is vele
?   Puhítja a sarok, talp vagy könyök felületén megkeményedett bőrt

A mandulaolaj - a legfinomabb arc- és testápoló, ami akár a legérzékenyebb Baba bőr ápolására is alkalmassá teszi.

A mandulaolaj érzékeny és száraz bőr elsőrendű tápláló és védő olaja, amely ideális az irritált és kiszáradt bőr regenerálására. Nyugtató hatása azonnali felüdülést hoz a dehidratált, hámló, viszkető bőrnek - gombás bőrfertőzések esetén is enyhíti a tüneteket, gyorsítja a bőrsejtek gyógyulási folyamatait még az ekcéma esetén is. A mandulaolaj puhítja a sarok, talp vagy könyök felületén megkeményedett bőrt

A mandulaolaj használható önmagában vagy illóolajokkal keverve testápolásra is.  Kiválóan vegyül az illóolajokkal ezért tökéletes választás hordozóolajként aromaterápiás felhasználásra. 

A mandulaolaj - természetes arctisztító olaj

A MediNatural édesmandula bőrápoló olaj a tisztító arctejek alternatívája lehet, mivel képes tökéletesen eltávolítani a szennyeződéseket anélkül, hogy felborítaná a bőr természetes hidrolipid köpenyének egyensúlyát.

A mandulaolaj - striák, terhességi csíkok ellen

Kismamáknak- Stria (terhességi csíkok) megelőzésére. Az édes mandula olajnak főként a striák kialakulásának megelőzésében van nagy szerepe a várandósság időszakában.
A 3. hónaptól kezdve használhatjuk a kritikus pontokon. Bőrrugalmasító tulajdonságának köszönhetően megakadályozza a kötőszöveti rostok szakadását, amely a bosszantó és nem épp esztétikus striák kialakulását okozza.

Mandulaolaj- hajtápláló pakoláshoz, hajápolásra

Az édesmandula olaj tápláló hatása miatt tökéletes a száraz, nehezen formázható, töredezett haj ápolására is. Egy száraz hajra felvitt, hajmosás előtti 20-30 perces mandulaolajos pakolás csodásan puha hajfürtöket eredményez.
Nyaralás alatt, tengerparton is védheted a hajad a napsugárzás vagy a sós tengervíz károsító hatásától mandulaolajos bedörzsöléssel. Általános bőrápoló szerként

Mandulaolajos - babamasszázs, bőrápolás.

Az édesmandula bőrápoló olaj használata különösen alkalmas a legkisebbek érzékeny bőrének ápolására, amely gyakran van kitéve nedvességnek, horzsolásnak, kipirosodásnak, és sokkal sérülékenyebb, mint a felnőttek bőre.
Az apróságok bőre nagyon érzékeny, ezért különösen fontos, hogy természetes, nem allergizáló, nem irritáló anyagokkal ápoljuk őket. Az édesmandula bőrápoló olaj elengedhetetlen alapanyaga a jó minőségű babaápoló szereknek.

Mandulaolaj- Száraz, töredezett haj ápolására

A szép, fényes, egészséges hajkoronáért: száraz, vagy nedves hajon oszlass  egy kis mennyiséget a hajtőtől a hajvégekig, masszírozd bele a hajadba. Lágyítja, selymesebbé teszi a hajat, és ápolja a hajas fejbőrt. Erősíti a haj természetes ragyogását!

Mandulaolaj- fantasztikus fürdőolaj

A meleg víznek köszönhetően a MediNatural édesmandula olaj könnyen eloszlik a bőrünkön és fel is szívódik. A fürdőzés után bőrünk csodálatosan puha és bársonyos lesz.

1 835 Ft

MediNatural Gránátalma bőrápoló olaj

A Gránátalma olaj bomba erős, antioxidánsokban gazdag hatóanyagai, méltán teszik az anti-aging bőrápoló olajok ?korona ékkövének?  egy igazi kincsesbánya lesz a bőröd számára.

Évezredek óta az örök fiatalság szimbólumaként jelenik meg a gránátalma;  a legenda szerint a szépség istennőjétől, Aphroditétől származik. 

A gránátalma olaj  megvédi az epidermiszt (a bőr külső rétegét), és elősegíti a bőrsejtek regenerációját, új sejtek növekedését, amelyek elasztint és rostot termelnek, ezáltal biztosítják, hogy a bőr puha és rugalmas maradjon. Ez a tulajdonság egyebek között az igen ritka punicin-savnak köszönhető. 

Gránátalma olaj  stimulálja a keratinociták sejtosztódását, amelyek a bőr külső rétegét alkotják. Ezen sejtek növekedésével a bőr könnyebben regenerálódik és segít a bőr újraélesztésében a fiatalos megjelenés feltárásában. 

A gránátalma olajban található ritka vegyületek megakadályozzák, hogy az enzimek lebontsák a kollagént, így hozzájárulnak az egészséges bőrhöz. A kollagén a bőrben található létfontosságú anyag, amely biztosítja, hogy a bőr puha, sima és feszes maradjon. Ezenkívül olyan sejtek növekedését is segíti, amelyek elasztint és rostot termelnek, ezáltal biztosítják, hogy a bőr puha és rugalmas maradjon. 

Journal of Ethnopharmacology című folyóiratban megjelent tanulmány 2006-ban megállapítja, hogy a gránátalma magolaj elősegíti az epidermisz regenerálódását, amely elengedhetetlen az öregedési jelek leküzdéséhez.
(J Ethnopharmacol. 2006 február 20., 103 (3): 311-8. Epub 2005 október 10. )

MIRE AJÁNLJUK?

gránátalma olaj különleges vitamin és antioxidáns tartalmával, védi a bőrt a környezeti ártalmaktól, és hozzájárul a rugalmasságának megőrzéséhez;  a bőr textúráját finomítva elősegítheti a szépség megőrzését

  •     arcbőr, nyak, dekoltázs és a szemkörnyék ápolására
  •     minden bőrtípusra
  •     száraz, érzékeny, érett,   bőr ápolására 
  •      érett, öregedő bőr ápolására
  •      irritált, pirosodásra hajlamos, szőrtelenített bőr nyugtatására      (nőknek és férfiaknak borotválkozás után)
  •  

Tipp:   anti-age kezelésekhez a gránátalma olajat használhatod önmagábban vagy más olajokkal keverve  pl.: csipkebogyó-, sárgabarackmag-,  argán-, szőlőmagolaj.

MEDINATURAL GRÁNÁTALMA OLAJ ? ÍGY HASZNÁLD A BŐRÖDRE

A tökéletes hatás érdekében a bőrápoló olajat a frissen megtisztított, enyhén nedves bőrödbe körkörös, finom mozdulatokkal masszírozd be. Így néhány csepp gránátalma olajjal is meggyőző hatást érhetsz el.

A bőrön jól eloszlik és gyorsan beszívódik. 

3 115 Ft

A MediNatural Jojoba olaj - a bőrödre olyan hatással lesz, bármilyen típusba is tartozik, hogy meg fogsz lepődni!

A MediNatural jojoba olaj  minden bőrtípus számára kiváló választás! A jojoba olajat rendkívül könnyen befogadja a bőr, mélyen regenerálja, és erősíti annak természetes védőrétegét. Megköti a nedvességet a bőr szarurétegében, növeli annak rugalmasságát, és szabályozza a faggyúmirigyek működését, ezáltal a száraz, és a zsíros- vízhiányos bőr is egyaránt kedveli. A MediNatural jojoba olaj ideális test- és szemkörnyék ápoló (ránctalanító) szérumként, nagyon száraz felületek (sarok, könyök) kezelésére és masszázsolajok alapjának is.

Illóolajok kiváló hordozója, hosszan megőrzi azok illatanyagát. Lágy mozdulatokkal finoman masszírozd a bőrödbe, majd élvezd ahogyan megújítja és élettel tölti fel a bőröd.   

?  Minden bőrtípus számára kiváló választás! 
?  száraz bőr - fokozza a bőr rugalmasságát, beállítja optimális működését.

?  aknés bőr - antibakteriális hatású, növeli a bőr ellenálló képességét, beállítja zsírtermelését.
?  Jótékony hatással bír az aknéra, összehúzza a pórusokat.

?  mitesszerek ellen- Sok aknéban szenvedő arról számolt be, hogy a jojobaolaj csökkentette a mitesszerek számát.
?  pikkelysömör - pikkelysömör esetén ajánlott, és kezelhetünk vele kisebb bőrgyulladásokat, pattanásokat is. 
?  Hajápolás - Segít megőrizni és védeni a haj szerkezetét

Jojoba olaj - a természetes hajkondicionáló

A MediNatural jojoba bőrápoló olajat természetes hajkondicionálóként is nyugodtan kipróbálhatod, nem fog csalódást okozni Neked! Jojoba  olaj hidratáló hatását nem csak a bőrödön élvezheted, különösen erőteljes a hajápoló hatása is.  Tökéletesen helyettesíti a mesterséges hajkondicionálókat. A jojoba olaj képes belülről hidratálni a hajat, így fényessé és puhává varázsolja azt. Behatol a haj szerkezetébe, így segít a töredezettségeket is helyreállítani. A jojoba bőrápoló olaj a fejbőrbe masszírozva elősegíti a szőrtüszők kitisztulását, így a haj élénk fényű és erősebb szálú, könnyen fésülhető, rugalmas, puha és csillogó marad. 

A jojoba olaj rendszeres használata segít megakadályozni a hajvégek töredezését, erős és fényes hajat eredményez. Könnyít a viszkető fejbőrön, csökkentheti a hajhullást.  
EXTRA TIPP: Hajhullás ellen is bevetheted 1 Ek. jojoba bőrápoló olajban keverj el 5 csepp MediNatural Rozmaring illóolaját

Borotválkozás után gyakran kipattogzik a bőröd? A Jojoba olaj segítségedre lesz!

Használj borotválkozás előtt MediNatural jojoba bőrápoló olajat, ami felkészíti bőröd, hogy tökéletesen sima borotvált hatást érj el, megakadályozva a gyakori pörsenéseket és a bőr kipattogzását. 

Természetes arctisztítás jojoba olajjal

A jojoba bőrápoló olaj kiválóan tisztítja a bőrt, így sminklemosódat is kiválthatod vele. A MediNatural jojoba olajat egy vattára csepegtess és töröld át gyengéden az arcod vele. A jojoba bőrápoló olaj előnye, hogy segít újrakondicionálni a bőröd.

1 950 Ft

MediNatural Ligetszépe hidegen sajtolt bőrápoló olaj- minden típusú, de különösen a száraz vagy vízhiányos öregedő bőr ápolására

A ligetszépe olaj értékes összevetőinek köszönhetően alkalmas a  száraz, hámló, érzékeny gyulladt bőr ápolására. Enyhíti a bőr viszketését, kiszáradását, segíti a bőr védő rétegének helyreállítását, a bőr megújulását, kiválóan hidratál. Ideális a szem körüli érzékeny terület ápolására, a ráncok kisimítására, halványítja a szem alatti sötét karikákat. Rendszeres használatával fokozatosan csökkenthetők a szem és száj körüli finom ráncok.

?   száraz, viszkető, hámló bőr ápolására 
?   érzékeny, gyulladásra, ekcémára hajlamos bőr ápolására
?   zsíros, pattanásra hajlamos, aknés bőr ápolására
?   pirosodásra, rozáceára hajlamos bőr ápolására
?   idősödő és érett bőr ápolására 
?   szem és száj körüli kényes, érzékeny bőrfelületre ?érett, ráncos bőrre
?   öregedési jelek megelőzésére pigmentfoltok halványítására
?   napozás- és szoláriumozás után hidratálóként

A Ligetszépe olaj különleges, gamma-linolensavat tartalmazó zsírsav összetételénél fogva, biztosítja  a bőr egészségét támogatja öngyógyító képességét.?

Így használd a bőrödre

A tökéletes hatás érdekében a bőrápoló olajat a frissen megtisztított, enyhén nedves bőrödbe körkörös, finom mozdulatokkal masszírozd be. Így néhány csepp olajjal is meggyőző hatást érhetsz el.

1 840 Ft

A Neem bőrápoló olaj erős gyulladáscsökkentő, valamint parazita, gomba, baktériumellenes és rovarriasztó hatóanyagai alkalmassá teszik használatát, olyan bőrbántalmak esetén is mint: korpa, körömgomba, pattanás ekcéma, hegek, gyulladt bőr, csalánkiütés szemölcsök, herpesz, tetvesség és egyéb bakteriális és vírusos bőrbetegségek esetén.

?  pattanásokra hajlamos aknés bőr ápolására 
?  gombás láb, köröm ápolására -az olaj tartós használata mellett visszaszorítható a körömgomba.
?  száraz, repedezett ekcémára hajlamos bőr ápolására
?  viszkető korpás fejbőrre
 csípések, felületi sérülések esetén
 természetes növényvédelemre - a kutatások szerint közel 130-féle kórokozó,kártevő ellen használható. Valódi bio-növényvédőszer.
?  természetes rovarriasztó

Vedd figyelembe, hogy a neem bőrápoló olaj a kéntől és fokhagymától kellemetlen illatú. A Neem bőrápoló olaj önmagában is használható, de nehéz szaga miatt, érdemes egyéb bőrápoló olajokkal keverni (2-5 % arányban)!

A szagot elfedheti pár csepp illóolaj.

Tipp: Pár csepp MediNatural teafa vagy borsmenta illóolaj hozzáadásával fel erősíthetjük hatását és az illata is kellemesebb lesz!

 

Neem olaj sok komplex és aktív összetevővel rendelkezik, amelyek segítenek a már jelenlévő rágó és szívó szájszervű rovarok (levéltetvek, atkák, szöcskék, kabócák..) eltüntetésében.

Különbözik más rovarölő szerektől, nem hat azonnal! Leállítja a rovarok hormonjainak normál működését, amitől elfelejtenek enni, párosodni, petéket rakni, repülni.
Tipp: 1 liter vízhez körülbelül 5 ml neem olajra van szükség, a rovar érzékenységétől függően. Érdemes hetente egyszer használni

1 615 Ft

A sárgabarackmag olaj könnyű szerkezetű , jól felszívódó olaj, mely kellemes, selymes érzetet hagy maga után! A sárgabarackmag bőrápoló olaj ideális választás nyak, dekoltázs és a szem körüli érzékeny területek ápolására is. A- és E-vitamin tartalmának köszönhetően erőteljes antioxidáns, így regeneráló és revitalizáló hatásával, felveszi a harcot az öregedés jelei ellen. A sárgabarackmag bőrápoló olaj vitalitást és ragyogást kölcsönözve visszaadja a bőr régi fényét, tónusát és simaságát.

A sárgabarackmag bőrápoló olaj alkalmazását ajánljuk minden bőrtípusra, különösen a tompa fényű, fáradt vízhiányos, öregedő, ráncos bőrre, aminek ápolása kitüntetett figyelmet igényel. A bőrpuhító és a bőr szárazságát enyhítő hatású olaj a bőr ápolására

? A szem körüli apró ráncok, szarkalábak és a finom mimikai vonalak halványítására
? minden bőrtípusra, különösen a tompa fényű, fáradt bőrre
? vízhiányos, öregedő, ráncos bőrre, aminek ápolása kitüntetett figyelmet igényel.
? nyak és dekoltázs ápolására
? a szem környékének ápolására a a bőr korai öregedési tüneteinek megelőzésére
? érzékeny, enyhén irritált bőrre

Így használd a bőrödre
A tökéletes hatás érdekében a bőrápoló olajat a frissen megtisztított, enyhén nedves bőrödbe körkörös, finom mozdulatokkal masszírozd be. Így néhány csepp olajjal is meggyőző hatást érhetsz el.

Sárgabarackmag bőrápoló olaj remek éjszakai arcápoló olaj - ?tegyél néhány cseppet az arcodra lefekvés előtt, reggelre tündöklő bőr lesz a jutalmad

1 670 Ft

MediNatural szőlőmagolaj

szőlőmagolaj egy szuper könnyű, selymes textúrájú olaj, amely üdítő hatással lesz a bőrödre!  Értékes összetevőivel mélységében táplálja a bőrt, hozzájárulva hidratáltságának és rugalmasságának fenntartásához, 

Regeneráló, tápláló, bőrpuhító és faggyúmirigy működést szabályozó tulajdonsága miatt  minden bőrtípus előnyére válik! Könnyű olaj, amely gyorsan és mélyen szívódik be a bőrbe, nem hagy zsíros utóérzetet.

A MediNatural szőlőmagolaj a nap érlelte érett szőlőszemek magvából kímélő hidegen sajtolással készül, azért, hogy minél több vitamint és ásványi anyagot őrizzen meg magában. 

Így születik meg a  különleges, boros aromájú, zöldesen aranyló természetes bőrszépítő olaj;  a MediNatural szőlőmagolaj 

MIRE AJÁNLJUK?

- száraz,  érzékeny,  érett  bőr ápolására

- enyhe összehúzó, faggyúmirigy működést szabályozó tulajdonsága miatt 
  vegyes, kombinált, vagy zsíros-szeborreás bőr ápolására is megfelelő      
választás
Tipp: A pattanásra hajlamos, aknés bőr kezelésénél  kombinálhatod akövetkező olajokkal:  jojoba olaj,  gránátalma olaj

Tipp: Anti-age kezelésekhez arcbőr, nyak, dekoltázs és a szemkörnyék ápolására kombináld a következő olajokkal.: csipkebogyó olaj,  argán és gránátalma olajjal

MediNatural szőlőmagolaj ? ÍGY HASZNÁLD A BŐRÖDRE

A tökéletes hatás érdekében a bőrápoló olajat a frissen megtisztított, enyhén nedves bőrödbe körkörös, finom mozdulatokkal masszírozd be. Így néhány csepp olajjal is meggyőző hatást érhetsz el.

1 870 Ft

MediNatural Zöld kávé bőrápoló olaj (20ml)

A zöld kávé olajának nincs párja. Csodás napindító fáradt reggeleken a szemek körüli fáradt bőrnek, főleg amikor ébredés után a tükör elé állva lehangoló kép néz vissza ránk! Selymes, bársonyos textúrájával azonnal beszívódik a bőrbe, olajos érzet nélkül! Segít táplálni, hidratálni és megerősíteni bőrünket, hozzájárulva az üde és feszes megjelenéséhez. Egyszerre teszi derűssé az arcbőrt, frissebbé a tekintetet.

A MediNatural Zöld kávé olaj, könnyű zöldes illatú olaj, mivel a  pörköletlen nyers kávéból préselik. A kávébabszemeket még zölden, érett, de nyers formában sajtolják, hideg eljárással. Így az olaj a  legtisztább és leggazdagabb hatóanyag-tartalommal kerülhet a MediNatural üvegcsékbe. Ne várd, hogy kávéillattal ölel majd körbe, mert az csak a pörköléssel alakul ki, ami a hatóanyagoknak nem kedvez.

Kinek ajánljuk a Zöld Kávé bőrápoló olajat?

Azoknak, akik természetes megoldást keresnek az arc, a nyak, a dekoltázs és a szemkörnyék érzékeny bőrének ápolására. 

Milyen bőrtípusra jó?

A zöld kávé olaj minden bőrtípus számára felüdülést tartogat. Lágyító hatású, puhítja és bársonyosítja a bőrt, megtartja a bőr hidratáltságát. Éppúgy ápolja a száraz bőrt, mint a vegyeset, az érett bőrt, vagy a zsírosat, és mindegyiknek másért jó. A száraz bőrt puhítja, simává varázsolja, megfiatalítja, a vegyes és zsíros bőr számára a faggyúmirigy termelését szabályozza, az érett bőrt feltáplálja, feszesíti. Rendszeres napi használata felér egy anti-aging kúrával, ami ráadásul folyamatosan tart. 
Az esszenciális zsírsavak, szterinek, az E-vitamin és az antioxidánsok extra magas koncentrációjának jótékony hatásai nem múlnak el nyomtalanul.

De hogyan is használjuk a zöld kávé bőrápoló olajat?

Mindig tiszta bőrre van szükség ahhoz, hogy az olaj felszívódhasson és megfelelő hatékonysággal működjön. Amennyiben a bőrödön szennyeződések vannak, az arcolaj nem jut be a bőrbe. Tehát ne feledd! Az első lépésként mindig tisztítsd meg a bőröd. 
A zöld kávé olaj felvitele előtt tisztítsd meg az arcbőrödet a szennyeződésektől, erre tökéletes választás a C-vitaminos arctisztítónk.

Hová építsem be a rutinomba a Zöld kávé bőrápoló olajat?

A tökéletes hatás érdekében még a hidratáló felvitele előtt, a szérumok egyikeként vidd fel a bőrödre. Ha másik szérumot is szoktál  használni, akkor mindig a könnyedebbtől haladj a testesebb kozmetikumok felé!
Kellemesen könnyen felszívódó selymes textúrájával hozzájárul az antioxidánsok és hasznos tápanyagok bőrbeviteléhez. Naponta érdemes használni a reggeli-éjszakai program részeként. Tartós használatával elérhetjük, hogy bőrünk megszépüljön, megfiatalodjon. 

Csak az arcra való a Zöld kávé olaj?

A zöld kávé olaj az egyik legtermészetesebb és leghatékonyabb módja az arcápolásnak, de ne feledkezzünk meg további testrészeinkről sem: a nyak, a dekoltázs és a mell bőre szintén igényt tarthat erre a gondoskodásra, ne sajnáljuk hát tőlük se. 

3 505 Ft

A leginkább szem előtt lévő bőrfelület az arcbőrünk. Amellett, hogy az emberi kapcsolatok során nagy figyelmet kap az arcunk, hiszen ezzel is kommunikálunk, ezt a bőrfelületet éri a legtöbb külső behatás is. A testünk többi részét befedjük az éghajlatnak megfelelő ruházattal, de az arcunk nagy része ki van téve az időjárás viszontagságainak egész évben.

Bőrünk öregedése egy nagyon összetett, komplex folyamat, melynek során a bőr folyamatosan veszít a szilárdságából, hidratáltságából és regeneráló képességéből. Ezeknek a folyamatoknak egy része megállítható, szinten tartható vagy kellő időben visszafordítható. Azonban vannak olyan folyamatok, melyek a bőr felépítésében okozhatnak maradandó változásokat. Idővel megjelennek a mimikai és a degenerációs ráncok.
Ennek a folyamatnak a megállítására a kozmetikai ipar számos készítményt fejlesztett ki, és a kutatásoknak köszönhetően mindig új és hatásosabb hatóanyagokra lel, amit alkalmazhatnak a kozmetikumok gyártása során. Tehát a kezünkbe adják a megoldást, hogy arcbőrünk szépségét, egészséges felépítését, hidratáltságát, ragyogását minél tovább meg tudjuk őrizni.

Így használd!
Az előzetesen megtisztította arc-nyak-dekoltázs bőrre reggel-este, de akár délben is, ha szükségét érzed, kenj fel finom, lágy, masszírozó mozdulatokkal annyit a hidratáló krémből, amennyi könnyedén beszívódik. 

6 665 Ft

Medinatural intenzív retinol szérum 30 ml

A benne lévő retinol és más koncentrált hatóanyagok csökkentik a ráncokat, feszesítenek, halványítják a pigmentfoltokat, problémás bőr kezelésére is kiválóan alkalmasak. 

Nanotechnolo'gia's mo'dszerrel liposzo'ma'ba za'rt 0,3% tiszta retinolt tartalmaz.

A liposzo'ma's kapszula'za's javi'tja a felszi'vo'da'st, egy burok (liposzo'ma) ve'di a hato'anyagot, ami fokozatosan bomlik le, i'gy segi'tve a retinolt a bo?r me'lyebb re'tegeibe juttatni. Nagyon kíméletes a bőrhöz, miközben a bőrmegújító hatását maximálisan kifejti.

•  Natúrkozmetikum, magyar fejlesztésű és gyártású termék.
•  Állatokon nem teszteltük, és állati eredetű összetevőket sem tartalmaz.
•  Kiszerelése: 30 ml folyékony szérum sötétbarna színű üvegben, ami cseppentős pipettával ellátott csavaros kupakkal záródik.
•  A termékben lévő természetes hatóanyagok miatt enyhe illattal rendelkezik, de hozzáadott illatanyagot nem tartalmaz.
•  Előfordulhat a termék természetes ülepedése, ezért használat előtt felrázandó.
•  Könnyen felszívódik, nem hagy maga után zsíros érzetet.

9 705 Ft

Anti-aging arcpakolás | C vitaminos tápláló, feszesítő krémpakolás Hialuronsavval 

Lágy  könnyen felszívódó krémes állagú arcpakolás, ami látszólag hasonlít egy egyszerű hidratáló krémhez, a különbség azonban fergeteges, használatával bámulatos eredményt érhetünk el. Bőrtápláló-hidratáló hatóanyagaival, vízmegkötő képességével gátolja, hogy a nedvesség elpárologjon, így a bőr a felgyülemlő folyadék hatására kisimul, "telítődik fiatalsággal".  A bőrünk a bőséges nedvesség hatására jobban át tudja engedni a vitaminokat, egyéb hatóanyagokat.

Ugye, milyen közel járunk a káprázatos arcbőr eléréséhez? 

Nem kell hozzá más, mint a tett és az eszköz
? a C vitaminos  arcpakolás hialuransavval

Ez a C-vitaminos, hialuron savat tartalmazó arcpakolás tápláló, feszesítő hatást gyakorol az arcbőrre, valamint hidratálja azt, mivel a hialuron sav vízmegkötő képességgel is rendelkezik a ránckisimító hatása mellett.
M
inden arcbőrnek szüksége lehet erre a kombinációra, ha fiatalos, ápolt bőrt szeretne magáénak tudni.

Ha Te is élettel teli, feszes és rugalmas bőrre vágysz simíts az arcodra egy bőséges réteget az krémpakolásból, majd relaxálj úgy 10-15 percig, vagy kend fel vékony rétegben, és hagyd fent egész éjszakára, amikor a bőr a leginkább fogékony az ápolásra! 

Reggelente olyan bőrrel ébredhetsz, amilyenről mindig is álmodtál! Mélyen táplált és ragyogó bőrrel!

Szánj magadra  hetente kétszer 10 - 15 percet, és a bőröd szemmel láthatóan megújul majd.  

A rendszeres arcpakolás használatával elősegíthetjük a bőrsejtek megújulását, ezzel helyreállítva a rugalmasságát és komfortérzetét, ezáltal a bőrünk szebbé válik és szinte megfiatalodik, mint egy frissen nyíló harmatos rózsa!

Kész boldogság ezzel a pompás, hatóanyagokban gazdag, krémes arcpakolással kényeztetni a bőrünket.

Hogyan használd

heti 1-2 alkalommal kenj a tiszta arc-, nyak- és dekoltázsbőrre bőségesen; a szem- szájkontúr mentén vigyázva, a szembe ne kerüljön! Hagyd hatni 10-15 percig, utána öblítsd le bő vízzel. Vékony rétegben egész éjszaka fent hagyható az arcpakolás, mint egy éjszakai tápláló krém. 

Ajánljuk: minden bőrtípusra.

4 660 Ft

A makadámia dióból sajtolt bőrápoló olaj természetes összetételében különösen értékes zsírsavak találhatóak: palmitoleinsavban gazdag, ezáltal hozzájárul a bőr korai elöregedésének megelőzéséhez.  Az állaga hasonlít a mandulaolajéra, de a makadámdió bőrápoló olaj felszívódó képessége erősebb, mélyen táplálja, regenerálja és hidratálja a bőröd anélkül, hogy elnehezítené azt, illetve zsíros érzetet keltene. 

?  minden típusú bőrre megfelel, de ha  vegyes és zsíros a Te bőröd, akkor ezt a bőrápoló olajat Neked ajánlja fel a természet   
?  érzékeny, kipirosodásra, rozáceára hajlamos bőr ápolására 
?  hegekre, striák, narancsbőr tüneteinek enyhítésére
?  szoláriumozás, napozás után a nap perzselte érzékeny bőr megnyugtatására ápolására
?  festett, törékeny haj, sérült hajvégek kezelésére
?  különösen jó körömágybőr ápolónak  

A makadámdió bőrápoló olaj egy igen kellemes, tápláló bőrápoló olaj, mely a sejtek szintjén fejti ki hatását a bőröd szerkezetének visszaállításában. A makadámdió bőrápoló olaj bőrsimító és regeneráló tulajdonságaival finommá, puhává teszi a bőröd legyen az száraz, érzékeny, irritált, kombinált, zsíros, vagy rosaceas kipirosodásra hajlamos bőr. 

Hajápolásra, ha a Makadámdió bőrápoló olajat választod az egyik legjobb dolog amit a hajaddal tehetsz! - kiváló hidratáló, a száraz vékony szárú, festett, törékeny hajjal egyszerűen csodát tesz! Rendszeres használatával elősegítheted a haj gyorsabb növekedését, ráadásul a szálak is vastagabbak lesznek.

Így használd a bőrödre

A tökéletes hatás érdekében a bőrápoló olajat a frissen megtisztított, enyhén nedves bőrödbe körkörös, finom mozdulatokkal masszírozd be. Így néhány csepp olajjal is meggyőző hatást érhetsz el.

1 790 Ft
 
Nézet:
Sorrend: