Testvaj

Nézet:
Sorrend:

A páratlanul tápláló 100%-os finomítatlan organikus shea vaj
- egy mindent felülmúló természetes hidratáló az ajkaknak, a könyöknek, a lábnak, az egész testnek, de még a hajnak is.

Egyetlen shea vaj a táskádban és helyettesítheted a testápolót, kézkrémet, szájápolót és arckrémet is, így biztosítva, hogy bőröd mindig tökéletesen védett és táplált legyen.

A MediNatura l00%-os finomítatlan organikus ghánai shea vaj tradicionális módszerekkel kézzel készült, amihez semmit nem adtunk hozzá, és semmit nem vettünk el. Így nem tartalmaz mesterséges összetevőket, semmiféle vegyi anyagot, színezéket, ezért akár a legérzékenyebb bababőr ápolására is kitűnő választás.

A MediNatural ghánai shea vaj összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételére. Sztearin-és olajsav mellett esszenciális zsírsavakat, E-vitamin, béta karotin és allantoint, valamint gyulladáscsökkentő triterpénalkoholokat tartalmaz. A bőrben felszívódva hosszan tartó hidratáló hatást fejt ki, serkenti a bőr öngyógyító képességét.

Mire ajánljuk?

? minden bőrtípusra, különösképpen a száraz típusra
? ráncosodás és öregedés jelei ellen
? ajkakra és az arc érzékeny területeire
? irritált bőrfelületre (pelenkától kipirosodott, borotválkozás után, szőrtelenítés után)
? sérült, megkeményedett vagy töredezett bőrre
? bőrkiütésekre, ekcémákra, bőrgyulladásokra
? pikkelysömörös bőrre
? napégette vagy enyhén sérült bőrre
? száraz fejbőrre
? száraz, töredezett, festett hajra

 

Hogyan használd a shea vajat?

Az optimális hatás elérése érdekében lehetőleg közvetlenül zuhanyzás, fürdés után használd, a még nedves bőrön, hogy így vizet is juttass a bőrödbe. Ha a shea vajat vizes bőrfelületre viszed fel, akkor egy olyan anyag képződik, aminél keresve sem találhatnál jobb hidratálót!
A shea vaj sűrű, hatóanyagokban gazdag arc- és testápoló, ezért egyszerre kis mennyiség is elég belőle, így hihetetlen gazdaságos és kényelmes a használata.

Csak a bőröd határozza meg, hogy naponta hányszor használd a shea vajat!

3 240 Ft
Nézet:
Sorrend: