Immunerősítés

Nézet:
Sorrend:

A Shiitake és a Ganoderma gomba egyaránt fontos fehérje-, kálium- és cink-forrás. Mindkét gomba rostanyagban gazdag, nagy mennyiségben tartalmaz a szervezet számára fontos aminosavakat, B- és D-vitamint. A pecsétviazsgomba hozzájárul a természetes immunvédelemhez (betegségek utáni lábadozáskor, radikális kezelések után rendkívül fontos a legyengült immunrendszer helyreállítása).

 

2 090 Ft

A tenger az emberi szervezet számára hasznos és fontos nyomelemek tárháza. A hasznos anyagok az algákban felhalmozódnak, így tekinthetjük a TENGER MULTIVITAMINJÁNAK is.

Az alga nagy mennyiségű jódot tartalmaz, amely szükséges a pajzsmirigy fejlődéséhez és működéséhez, a pajzsmirigy-hormonok termelődéséhez, valamint az energiatermelő folyamatokhoz. Támogatja az idegrendszer megfelelő működését, szerepet játszik a szellemi teljesítmény fenntartásában. Aminosav-, fehérje- és vitamin-tartalma révén hozzájárul mindennapi tápanyagszükségletünk pótlásához. Rendszeres fogyasztása különösen a tengerrel nem rendelkező országokban, így Magyarországon rendkívül hasznos, hiszen hazánkban sajnos csak ritkán kerül tengeri eredetű étel az asztalokra.

 

2 605 Ft

A légzőrendszer és a felső légutak védelmére

9 féle gyógynövény kombinációjával támogatja a tüdő, és a felső légutak védelmét.

  • A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) segíti a felső légutak egészségének megőrzését, az immunrendszer megfelelő működését.
  • A nagy bojtorján támogatja a szervezet ellenálló képességét, gyökere inulint (akár 45%-ban), nyálkát, keserűanyagot (szeszkviterpén laktonokat) és szerves savakat tartalmaz.
  • A gyömbér segít fenntartani a légúti rendszer egészségét. Gyógynövényként keleten mindennapos a használata, a távol-keleti konyha elképzelhetetlen a gyömbérrel való fűszerezés nélkül.
  • A gyermekláncfű és a medvehagyma antioxidánsként támogatja sejtjeinket, ezzel szervezetünket a káros hatásokkal szemben.
  • A kínai csillagánizs (Illicium verum) kedvezően nyugtatja a torkot, a felső légutakat, míg a borsmenta támogatólag hat az immunrendszerre.
  • A fokhagyma hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához.

 

 

 

2 350 Ft

A tüdő, a légutak és az immunrendszer támogatásához

Azonnal oldódó gyógynövény-koncentrátum

  • A csűdfű támogatja az immunrendszer egészséges működését, a mentális és a fizikai jóllétet.
  • Az édesgyökér hozzájárul az immunrendszer és a légzőrendszer egészséges működéséhez.
3 160 Ft

Holisztikus szemlélettel a vese egészséges működésének támogatásához

Gyógynövényeket és vitaminokat tartalmazó készítmény a vese egészségének megőrzéséhez. A fás bazsarózsa gyökere, a japán som gyümölcse, a kínai jamszgyökér, illetve az enyves kuszagyűszű gyökere a Hagyományos Kínai Orvoslásban (TCM) használatos gyógynövények. A csalán gyökér Európában is jól ismert gyógynövény, fogyasztásával is hozzájárulhatunk a vese egészséges működéséhez. A folsav szükséges az egészséges sejtosztódáshoz, részt vesz a vérképzésben, hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez. A B6-vitamin szükséges a megfelelő fehérje-, szénhidrát- és zsír-anyagcseréhez, részt vesz a vérképzésben, hozzájárul az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, valamint az immunrendszer egészségéhez.

 

 

2 520 Ft

A Wu Long egyike a legrégebbi időktől termesztett kínai teáknak, amelyet fokozott gyógyhatása miatt nagy előszeretettel alkalmaznak a kínai tradicionális orvoslásban. 

A Wu Long gyógyhatása mindenek előtt rendkívüli vértisztító tulajdonságának köszönhető. Emiatt fokozatosan és egyenletesen, minden káros mellékhatás nélkül fogyaszt, javítja a zsírok anyagcseréjét, és csökkenti a koleszterin szintet.

 A Wu Long tea vérnyomás- és gyulladás - csökkentőként, vízhajtóként és székrekedés ellenszereként is kitűnő. 

 

2 090 Ft

Lúgosítás egyszerűen

A zsenge zöld árpafű és búzafű hajtásokat speciális, kíméletes eljárással alacsony hőfokon szárítják és őrlik, ennek köszönhetően megőrzi aktív hatóanyagait. Zöld színét klorofill tartalmának köszönheti, mely hasonló felépítésű vegyület, mint a hemoglobin, támogatja a sejtek oxigén ellátását.

Tartalmaz SOD (szuperoxid-dizmutáz) enzimet, melynek mennyisége a szervezetben a kor előrehaladtával csökken. E- és B6-vitamin tartalmának köszönhetően szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. pH értéke a lúgos tartományba esik, így segít optimalizálni a sav-bázis egyensúlyt. A C-vitamin fontos antioxidáns vitamin, melyet az emberi szervezet nem képes előállítani. Támogatja az immunrendszer megfelelő működését, szükséges az idegrendszer normál működéséhez, szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában, segíti a szív és a keringési rendszer egészséges működését.

 

3 025 Ft

Komplex készítmény az immunrendszer erősítésére olyan értékes koncentrált növényi gyógynövény kivonatokkal, mint az Echinacea és a Homoktövis.

Az élesztőből kivont béta- glükánt (1,3 /1,6 D) extra magas, 70 %-os biológiai hasznosulás jellemzi. A hozzáadott jól hasznosuló, bioaktív szerves cinket, szelént tartalmaz, valamint a szervezetünk számára elengedhetetlen D-vitamint. A célzottan válogatott összetevők hozzájárulnak az immunrendszer stabil, kiegyensúlyozott működéséhez, védik a sejteket az öregedéstől és az oxidatív stressztől, hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, fokozzák a vitalitást. A hatóanyagoknak szerepük van a jó közérzet, a lelki egészség és az idegrendszer kiegyensúlyozottságának fenntartásában is, így a szervezet immunitását a lehető legtöbb irányból támogatják. 

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 930 Ft

Dr.herz lysine-hcl+c-vitamin kapszula 60 db

A lizin egy nélkülözhetetlen aminosav, amely a C-vitaminnal és a cinkkel kombinálva elősegíti az immunrendszer megfelelő működését, hozzájárul a herpesz előfordulásának csökkentéséhez. A lizin megfelelő adagban „herpesz stop” hatású, azaz abban a fázisban állíthatja meg a betegség kifejlődését, amikor elkezdjük a szedését. 1-2 g Lizin bevételével az égető érzés rövid időn belül elmúlik, s egy 2-3 napos kúra napi 6-9 g Lizin bevételével megakadályozhatja a herpesz tüneteinek megjelenését.

Napi 2 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

2 525 Ft

Magas minőségű, nagy hatóanyag-tartalmú természetes bioaktív Q10 (Ubiquinone) hozzáadott E-vitaminnal és szerves kötésű Cinkkel.

A Q10 a szervezetünkben előforduló természetes antioxidáns koenzim. Mennyisége az életkor előrehaladtával folyamatosan csökken, ezért kiegyensúlyozott beviteléről gondoskodni kell. A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárul a szív egészséges működéséhez, a normális vérnyomás fenntartásához, a sejtszintű energiatermelő folyamatokhoz. Antioxidáns tulajdonságai révén védi a sejteket az öregedést okozó oxidatív stressz ellen.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

6 210 Ft

A vashiányos állapot megfelelő táplálkozással és a hiány pótlására alkalmas étrend-kiegészítő készítménnyel elkerülhető. 

A vas hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, szerepet játszik a fáradság és a kifáradás csökkentésében. 


3 595 Ft

Müller's syrup® echinacea kivonattal és C-vitaminnal. Kiváló íztulajdonságai miatt 12 éves kortól alkalmas gyermekek számára.

 

Echinacea: segít a normális légúti működésben támogatja a természetes védekezést és az immunrendszert
C vitamin: hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez, valamint a fáradtság és kimerültség arányának csökkentéséhez

1 605 Ft

Az utifűszirup az utifű leveleiből készített természetes kivonat. A naturtermék hatóanyaga, felső léguti panaszok, bronchitis, mandulagyulladás,asztma, köhögés, megfázás esetén csilapítja a köhögést, oldja a letapadt nyálkát, könnyíti a légzést, erősiti és aktivizálja a szervezetet. A méz javítja a szirup ízét és növeli a hatásosságát, ezért gyermekeknél is eredményesen alkalmazható.

A szirupból egy teáskanál mennyiséget javaslunk közvetlenül, vagy teába téve fogyasztani.

1 650 Ft

Dr. Steinberger Energie Plus 450 ml

Dr.Steinberger Energie Plus Étrend-kiegészítő B12-vitaminnal és aminosavakkal (450ml) 

A Dr.Steinberger Energie Plus magas dózisban tartalmaz B12-vitamint, amely elengedhetetlen a megfelelő fizikai és szellemi teljesítőképesség eléréséhez, de kiemelkedően jó energiaforrás terhesség, szoptatás, erős fizikai leterheltség, komoly stressz vagy betegség esetén is. A B12 vitamin érdekessége, hogy növényi eredetű élelmiszereinkben nem található meg, így a vegán vagy vegetáriánus étkezést folytatóknak fokozottan kell figyelniük a pótlására. Az étrend-kiegészítő emellett fontos, a fehérjék építéséért felelős aminosavakat, glutamint és szerint is tartalmaz. 

Ajánlott fogyasztás: Naponta 2x20ml=40 ml (napi adag)

Az ajánlott fogyasztási mennyiség egyénenként változó lehet, az adott személy állapota függvényében.

4 520 Ft

Dr. Steinberger Immun Plus 450 ml

A Dr.Steinberger Immun Plus természetes összetevőkön alapuló étrendkiegészítő. Vitamin- és ásványianyag összetételének köszönhetően segít fedezni a szervezet cink, C- és D3-vitamin szükségletét.

Az ajánlott napi fogyasztási mennyisége egy felnőtt C-vitamin szükségletének 100%-át, cink és D3-vitamin szükségletének 50%-át teszi ki. Kellemes, gyümölcsös ízvilágának köszönhetően 4 éves kor felett gyermekek számára is tökéletes vitaminforrás lehet.

Ajánlott fogyasztás: Naponta 2x20ml=40 ml (napi adag)

4 520 Ft

Dr. Steinberger Vitesse Az Immunrendszer Támogatására 750 ml

Hozzáadott cukor nélkül.

Bizonyos helyzetekben, mint például : egyoldalú táplálkozás, erősebb fizikai igénybevétel, vagy tartós szellemi és lelki megterhelés esetén a szervezet immunrendszerének támogatásra van szüksége. Hasznos lehet ilyen esetekben C-vitamin és cink egyidejű fogyasztása. Mivel a szervezet a cinket nem tudja előállítani és csak korlátozott ideig tudja elraktározni, ezért azt az élelemmel kell megfelelő mennyiségben bevinni.

A Dr. Steinberger Vitesse az immunrendszer támogatására tartalmazza ezeket a fontos tápanyagokat egy harmonikusan komponált , almából, mangóból és a természetnél fogva C-vitaminban gazdag acerolából készült gyümölcslé formájában.

Napi 150 ml fedezi felnőttek számára C-vitaminból a napi ajánlott bevitel 300 százalékát és cinkből a 23 százalékát.

2 560 Ft

Dr.Theiss Ascorvita Immuno Max Tabletta 30 db

Nyújtott hatóanyagleadású tabletta az immunrendszer normál működéséért.

A C- és a D-vitamin, valamint a cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

A módosított hatóanyag-leadású (MRS) tablettából a C-vitamin felszabadulása hosszabb ideig biztosított.

Az Ascorvita bevont tabletta nagy mennyiségű C-vitamint (1000 mg/tabletta) tartalmaz D-vitaminnal és cinkkel.

A bevont tabletta két rétegből tevődik össze.

Az első réteg a C-vitamin egy részének gyors felszabadulását biztosítja, míg a második réteg a hosszabb ideig történő, nyújtott hatóanyagleadást

eredményezi. A két réteg biztosítja a több órán át tartó egyenletes C-vitaminszintet a szervezetben.

1 920 Ft

A HerbalSept nyalóka köhögésre készítmény összetevői védőréteget képeznek a nyálkahártyáján, és ezáltal csökkentik a köhögést. Megvédik a nyálkahártyát a káros, irritáló hatásoktól (mint a száraz, hideg vagy a szennyezett levegő), és csökkentik a köhögési reflex gyakoriságát.

A HerbalSept nyalóka köhögésre készítmény csökkenti a torokszárazságot, és könnyebbé teszi a váladék felköhögését. Segít helyreállítani az irritált nyálkahártya működésének egyensúlyát. 

A fehérmályva-gyökérkivonat tartalma bevonja a torok- és száj nyálkahártyáját, nedvesíti és megvédi a káros irritációtól, intenzíven támogatja a légutak fiziológiai tisztulását.  

Ne alkalmazza a Dr. Theiss HerbalSept nyalókát 3 évnél fiatalabb gyermekeknél és olyan személyeknél, akik a termék bármelyik összetevőjére érzékenyek.

Tájékoztatás cukorbetegeknek: A Dr. Theiss HerbalSept cukrot tartalmaz. Cukorbetegek számára nem ajánlott!

A termék alkalmazása: Naponta legfeljebb 3 db Dr. Theiss HerbalSept nyalóka alkalmazása ajánlott. A gyermekek a terméket felnőtt felügyelete mellett alkalmazhatják. Ha tünetei 5 napi alkalmazást követően nem javulnak, keresse fel orvosát.

2 780 Ft

A Dr. Theiss HerbalSept orvostechnikai eszköz hatóanyagai védőréteget képeznek a száj és a torok nyálkahártyáján. Ezzel a hatásmechanizmussal a Dr. Theiss HerbalSept orvostechnikai eszköz enyhíti a torokirritációval, fájdalommal, égő érzéssel, torokszárazsággal és nyelési nehézségekkel járó torokgyulladást. A védőréteg ezen kívül meggátolja olyan külső, káros tényezők hatását, mint a száraz, szennyezett és hideg levegő.

Ne alkalmazza a Dr. Theiss HerbalSept nyalókát 3 évnél fiatalabb gyermekeknél és olyan személyeknél, akik a termék bármelyik összetevőjére érzékenyek.

Tájékoztatás cukorbetegeknek: A Dr. Theiss HerbalSept cukrot tartalmaz. Cukorbetegek számára nem ajánlott!

A termék alkalmazása: Naponta legfeljebb 3 db Dr. Theiss HerbalSept nyalóka alkalmazása ajánlott. A gyermekek a terméket felnőtt felügyelete mellett alkalmazhatják. Ha tünetei 5 napi alkalmazást követően nem javulnak, keresse fel orvosát.

2 780 Ft

Mit kell tudnunk az E.P.I.D. FLU JUNIOR szirupról?

Az E.P.I.D.® Flu Junior szirup kifejezetten 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott szirup, amely komplex összetétellel, gondosan válogatott természetes növényi kivonatokkal rendelkezik.

**Az acerola forrásból származó szerves C-vitamin hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez
*a keskenylevelű kasvirág hozzájárul a felső légúti traktus egészséges működéséhez (nyugtató hatással van a torokra)


A terméket a lehető legjobb hatás érdekében eukaliptusz mézzel, acerolával és citrom esszenciális olajjal egészítettük ki. A folyékony formulának köszönhetően könnyen és egyszerűen adható a gyermekeknek, nem kell rágási, nyelési nehézségekkel szembe nézni, mint más formulák esetében. Ráadásul finom, fekete cseresznye ízvilágot biztosít, amit a gyerekek szívesen fogyasztanak.


Hosszú távon keresztüli alkalmazás esetén is biztonságos. Szabadalmaztatott kivonási technológiával, egészséges embereken tesztelt polifenol biohasznosulással rendelkező, hipoallergén EPID® propolisz kivonattal, glicerin hozzáadása nélkül! Ha érdekel a teljes, angol nyelvű cikk az EPID® propolisz biohasznosulásával kapcsolatban, kattints ide!


Mikor ajánljuk?

  • az immunrendszer rövid és hosszú távú támogatására
  • fáradtság, kimerültség érzése esetén
  • betegség utáni lábadozás esetén
  • hideg, hűvös, átmeneti időszakokban
  • az étrend megfelelő kiegészítésére
  • Laborvizsgálattal igazolt, garantált polifenol tartalom!

Mi is az a propolisz?

a növények - főleg nyárfafélék – rügyeiből, egyéb növényi nedvekből származik, melyet a méhek fertőtlenítő, ragasztó, tartósító céllal gyűjtenek, és használnak.
komplex összetétellel rendelkezik; több, mint 300 komponens azonosítható belőle, amelyből sok biológiailag aktív anyag.


5 310 Ft
 
Nézet:
Sorrend: