Natur Tanya - Szerves C Ultra 1500 mg Retard C-vitamin, csipkebogyó kivonattal 60 db

Natur Tanya - Szerves C Ultra 1500 mg Retard C-vitamin, csipkebogyó kivonattal 60 db
Natur Tanya - Szerves C Ultra 1500 mg Retard C-vitamin, csipkebogyó kivonattal 60 db
4 670 Ft
A vásárlás után járó pontok: 187 Ft

Natur Tanya - Szerves C Ultra 1500 mg Retard C-vitamin, csipkebogyó kivonattal

1500 mg-os, nyújtott felszívódású, csipkebogyós C-vitamin formula. A megfelelő immunitáshoz és az idegrendszer egészségére.

  • magas, 1500 mg c-vitamin tartalommal
    laborban bevizsgált termék!
  • retard hatását akkreditált laborban történő vizsgálatokkal támasztjuk alá
  • nyújtottan, fokozatosan szabadul fel a szervezetben
  • antioxidáns hatású csipkebogyó kivonattal
  • vegán termék
  • nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, színezéket és aromát
  • elég naponta 1 tabletta
  • 2 hónapra elegendő mennyiség
  • 1500 mg-os, nyújtott felszívódású, csipkebogyós C-vitamin


Mivel a C-vitamin antioxidáns, hatással van immunrendszerre, a humán kísérletek szerint a csökkentheti a hajlamot a légúti vírusfertőzésekre és a tüdőgyulladásra, valamint a gyulladásban szenvedő betegek C-vitamin igénye jelentősen megnő.

Csak a paprikában található C-vitamin?
A gyümölcsök és a zöldségek többsége jó C-vitamin forrás, a lakosság napi bevitelének ~ 90% -a tőlük származik. A tartalom azonban fajonként változó, különösen nagy eltérések vannak termények között.


100 gramm csipkebogyó átlagosan 400 mg, a fenyőtű 200 mg, a petrezselyemlevél 185 mg, a paradicsompaprika 180 mg, a zöldpaprika 125 mg, a káposzta 87 mg, a barack 50 mg, a citrom 45 mg és a burgonya 24 mg aszkorbinsavat tartalmaz (Lykkesfeldt, 2014 [16]).


A tudományos szakirodalom szerint a csipkebogyó C-vitamin-tartalma jóval meghaladja más citrusfélékét.

Csipkebogyó (Rosa canina L.)
A tudományos szakirodalom szerint a csipkebogyó C-vitamin-tartalma jóval meghaladja a citrusfélékben található mennyiséget. A csipkebogyóban a legmagasabb a C-vitamin-tartalom (30–1300 mg/100 g) a gyümölcsök és zöldségek között.

A csipkebogyót kedvező élettani hatásai és kellemes íze miatt, hazánkban is régóta alkalmazzák gyógy- és élelmiszernövényként egyaránt.


A C-vitamin hozzájárul:

  • a normál kollagén képződéshez, és ezen keresztül az erek-, a csontok-, a porcok-, a fogíny-, a fogak, és a bőr normál állapotának fenntartásához
  • az immunrendszer normál működéséhez
  • az idegrendszer normál működéséhez
  • a normál pszichológiai funkció fenntartásához
  • a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez
  • a vas megfelelő felszívódásához
  • Kinek ajánljuk a Szerves C Ultra C-vitamint?
  • Mindenkinek, aki az átlagos étrendjét szeretné kiegészíteni
  • Sportolóknak, megnövekedett C-vitamin igény esetén
  • Kismamáknak vitaminkiegészítésre
  • Dohányzás estén
  • Szépségápolás támogatására
  • Vashiány esetén
    Nátha és megfázás kezelésének kiegészítésére
  • Egyéb gyulladásos betegségek kezelésének kiegészítésére
  • Betegséget követő felépülés időszakában
  • Vegán készítmény.