Immunerősítés

Nézet:
Sorrend:

Grapefruit cseppek Ginseng gyökér kivonattal

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): grapefruitmag-kivonat, Panax ginseng gyökér

 

A grapefruitmag-kivonat hozzájárulhat a szervezet mikrobiológiai egyensúlyának megőrzéséhez. A ginseng segíti a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartását, támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást. Az oldat-forma segíti a könnyebb bevitelt és a felszívódást.

1 880 Ft

Vitalitás és frissesség

Az élet gyökerének is nevezett ginsenget a Távol-Keleten már évezredek óta alkalmazzák a szellemi és fizikai teljesítőképesség, a vitalitás és a frissesség megőrzésére. A ginseng hatóanyagai támogatják az immunrendszert, hozzájárulnak a fizikai és szellemi frissességhez. A készítmény különösen nagy segítséget nyújt napjainkban a stressz és a kimerültség korában.

 

2 455 Ft

A szellemi és fizikai frissesség megőrzéséért


A ginseng gyökeret 5000 éve használják a Távol-Keleten. A ginseng gyökérből és méhpempőből készült készítmény hasznos segítség modern, rohanó világunkban. A ginseng támogatja az immunrendszert, hozzájárul a szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. Segíti a test vitalitását, az agyi folyamatok zökkenőmentes működését. Támogatja a normális vérkeringést, ami összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és a mentális aktivitással. (Védjegy lajstromszám: 164 258)

 

2 670 Ft

Ginseng és zöld tea, A szellemi felfrissülésért

A ginsenggyökér legalább 5 éven át szívja magába és raktározza el a Föld energiáját, hogy majd fogyasztójának átadja azt. A távol-keleti gyógyászat szerint 30 éves kor után fokozatosan gyengül szervezetünk. Ennek ellensúlyozására jó szolgálatot tesz a természet végtelen patikájából a ginseng. Kínában már évszázadok óta használják a ginseng gyökér és a zöld tea felhasználásával készült teakeveréket, mely szervezetünk számára szükséges revitalizáló hatóanyagokat tartalmaz. A ginseng támogatja a normális vérkeringést, mely összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és az agyi aktivitással, valamint energiával tölt fel, hogy megfeleljünk a kihívásoknak. Erősíti, élénkíti az idősödő szervezetet. Támogatja az immunrendszert, a gyakori fáradtság és kimerültség kiváló ellenszere.

 

 

1 320 Ft

A prosztata egészséges működésének megőrzéséhez.

Természetes alapanyagokból, korszerű kutatási eredmények felhasználásával előállított készítmény, kifejezetten az urak számára hasznos összetevőkkel.

A Maca a perui hegyvidékeken honos gyógynövény, előnyösen hathat a reproduktív rendszer működésére.
A Goji piros bogyója (lícium gyümölcs) gazdag béta-karotinban és egyéb növényi flavonoidokban.
A Rózsagyökér tibeti gyógynövény, segíti a keringési rendszer normál működését, a sejtek oxigénhez és tápanyaghoz való jutását, valamint a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartását.
A Törpepálma kivonat hozzájárul a prosztata egészséges működésének fenntartásához.
A Ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

 

2 605 Ft

Immunrendszer, életenergia


A homoktövis (Hippophae tibetana) a tibeti hegyekből származó gyógynövény, melynek termését a tibeti gyógyítók már ezer éve használják. A homok aranyának is nevezik narancssárga színű borsónyi nagyságú bogyói miatt. Vitamintartalma mellett értékes flavonoidokat tartalmaz és fontos C-vitamin forrás, mely hatóanyagok fontos szerepet játszanak az immunrendszer és a keringési rendszer egészséges működésében.

  • A homoktövis gyümölcshús olaja értékes esszenciális zsírsavakban gazdag. A lenmagolaj telítetlen, úgynevezett omega-3 zsírsavakat tartalmaz. Ezek a többszörösen telítetlen zsírsavak kedvezően hatnak a szív és az érrendszer egészségére.
  • Q10 koenzim fontos szerepet játszik a sejtszintű energiatermelésben. Rendszeres bevitele ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén.
  • Az E-vitamin fontos antioxidáns vitamin, segíti a szervezet védekezését a káros szabad gyökökkel szemben.

 

 



3 160 Ft

Az immunrendszer támogatásához - gyógynövény teakeverék

  • Az édesgyökér, a gyömbér és a schizandra támogatják a légutak egészségét.
  • A csüdfűgyökér, az édesgyökér, a ginseng és a gyömbér hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.
  • A gyömbér, az édesgyökér támogatják az emésztőrendszer megfelelő működését.
  • A schizandra hozzájárul a máj tisztító funkciójának fenntartásához, védi a sejteket az oxidatív károsodástól.

Az immunrendszer védelme érdekében részesítse előnyben a meleg italok fogyasztását, télen és nyáron is!

1 645 Ft

Az egészséges immunrendszerért

Komplex készítmény 14-féle vitaminnal és 5-féle gyógynövénnyel

Komplex multivitamin-készítmény ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, Ginkgo biloba és Panax ginseng-kivonatokkal és antioxidánsokkal.

A termékben lévő vitaminok és ásványi anyagok hozzájárulnak a szervezet mindennapi szükségletének biztosításához.

  • Az A-, C-, D3-, B6-, B12-vitaminok, cink, réz, vas, szelén és folsav hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.
  • A biotin hozzájárul az idegrendszer normál működéshez.
  • A C-, B2-, B3-, B5-, B6-vitaminok, folsav és vas hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.
  • Magas D3-vitamin tartalommal (2000NE) az immunrendszer és a csontozat támogatásához.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

3 405 Ft

Természetes alapanyagokból: gyógynövény-gomba kivonatból (ganoderma és shiitake) és csüdfű gyökér (astragalus) kivonatból korszerű kutatási eredmények felhasználásával előállított készítmény, melynek hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet természetes védekező rendszerének fenntartásához és az energia (Qi) pótlásához.

A hagyományos kínai orvoslásban régóta használt ganoderma gomba gazdag poliszacharid tartalma miatt az immunrendszer és a keringés egészségének fenntartása érdekében. Az astragalus gyökér kivonata támogatja a szervezet természetes védekező képességét.

A folyadék formula lehetővé teszi a könnyebb felszívódást.

 

2 525 Ft

 

Természetes védekezés értékes gombákkal


A kínai hernyógombát (Cordyceps sinensis) Tibet csodálatos gombájaként ismerik Kínában, ahol a legdrágább és legkülönlegesebb ajándékok között tartják számon. A készítmény hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet természetes védekező rendszerének fenntartásához. A hagyományos kínai orvoslásban régóta használt pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) gazdag poliszacharid tartalma miatt támogatja az immunrendszer és a keringési rendszer egészségét. A C-vitamin segíti az immunrendszer megfelelő működését, valamint a szív és a keringési rendszer egészséges működését. A B1-vitamin részt vesz a sejtszintű anyagcsere-folyamatokban, szükséges az idegrendszer megfelelő működéséhez.
Javasolt mindazoknak, akik törekednek immunrendszerük karbantartására, valamint radikális kezelést követően kiegészítőként.

 

 

 

 

3 525 Ft

Granulált frissesség a szellemi és fizikai aktivitás érdekében


Kínában az idős korhoz közeledve szinte mindenki rendszeresen fogyaszt ginsenget.

Támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Hatóanyagainak köszönhetően támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást. Az egészséges életmód részeként jó hatással lehet a normál vércukor szint fenntartásában.

 

 

2 090 Ft

A gyömbér tradicionálisan használt fűszer- és gyógynövény, az emésztésre gyakorolt kedvező hatása révén segíti az émelygéses állapotok elkerülését akár kismamák esetén, akár utazások alkalmával. Antioxidánsként támogatja a sejteket a káros szabad gyökökkel szembeni védelemben, támogatja az immunrendszer megfelelő működését, segít fenntartani a légúti rendszer egészségét.

 

 

 

2 050 Ft

Az európai területeken leginkább ismert pecsétviaszgomba (Reishi, Ganoderma lucidum) az immunrendszer egészségét támogatja. Hozzájárul a keringés egészségéhez, a koleszterinszint normál értéken tartásához, valamint a szervezet természetes védekezésének fenntartásához. A cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez. A kurkuma antioxidánsként támogatja az immunrendszert, hozzájárul a máj egészségének fenntartásához és a vérkeringés megfelelő működéséhez.

3 180 Ft

A szív és a keringési rendszer támogatásához


A jól ismert teakeverék megváltozott összetételben, de ugyanolyan hatásosan áll a teakedvelők rendelkezésére, mint elődje. A zöld tea, csalánlevél, akácvirág, kukoricabibe, komlóvirág filterezett teakeveréke a keringési rendszer támogatását segíti.

A Luobuma teának magas flavonoid és mikroelem (cink, szelén és germánium) tartalma van.

A zöldtea antioxidáns hatása révén hozzájárul a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez, az immunrendszer támogatásához, amely segít fenntartani a szív és a keringési rendszer egészségét, a megfelelő koleszterin szintet.

A komlóvirág támogatja az egészséges koleszterinszint fenntartását, és az idegrendszer kiegyensúlyozott működését.

A kukoricabibe hozzájárul a vizeletkiválasztó rendszer, ezáltal a szív egészségének fenntartásához.

 

1 600 Ft

A magnézium és a B6-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

A magnézium szükséges a csontok és fogak szerkezetének fenntartásához, a normál izomműködéshez. Részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, a fehérjeszintézisben, illetve a sejtosztódási folyamatokban. Kedvező biológiai hasznosulású magnézium-laktáttal.

A B6-vitamin az idegrendszerre gyakorolt hatása mellett részt vesz a vörösvérsejt képződésben, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, szerepet játszik a fehérje anyagcserében.

A macskagyökér (Valeriana officinalis) hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, a normál érzelmi egyensúly fenntartásához, a pihentető és egészséges alváshoz.

A ginkgo flavonoidok támogatják a vérkeringést, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását. Hozzájárul az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.

 

 

2 090 Ft

31 aktív hatóanyag támogatja immunrendszerét


Ez a készítmény napi egyetlen tablettában tartalmazza az emberi szervezet napi vitamin- és ásványianyag-igényének túlnyomó részét kielégítő 30 féle hatóanyagot, s emellett megnövelt mennyiségű (20 mg) Q10 koenzimet, amely a sejtek természetes üzemanyagaként elősegíti a tápanyagok hatékony hasznosulását. A készítményben értékes flavonoid hatóanyagok (béta-karotin, rutin, lutein, likopin) segítik szervezetünk további támogatását.

 

 



3 415 Ft

A szépség vitaminja, antioxidáns védelem a sejtek öregedése ellen


Natur E-vitamin, 200 IU lágyzselatin étrend-kiegészítő kapszula. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 

Az E-vitamin természetes zsírban oldódó antioxidáns. Védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben, melyek roncsolják a sejtfal szerkezetét, illetve a sejtek alkotórészeit, valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért. A gyógyszeripar és a kozmetikai ipar évtizedek óta felhasználja az E-vitamint készítményeikben. A kozmetikai szakemberek nemcsak külsőleg, de belsőleg is ajánlják rendszeres fogyasztását.

3 395 Ft

Pollenszezon idejére

A kapszula hatóanyagai, a szőlőmag kivonat (OPC) és az egyedülálló gyógynövény-formula növeli a szervezet ellenálló képességét a káros behatásokkal szemben. Antioxidáns hatású anyagai (polifenolok) hozzájárulnak a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatok gátlásához. Semlegesítik a szervezetben jelen lévő káros szabadgyököket. Regenerálják és erősítík a sérült sejthártyát. Az egészséges sejthártya meg tudja akadályozni az allergiát kiváltó hisztamin szabaddá válását, hozzájárulva ezzel az egyensúly visszaállításához.


3 200 Ft

Dr. Chen PreColdflu C19 filteres tea 19 féle gyógynövénnyel a felső légutak és az immunrendszer támogatásához.

A csűdfűgyökér ( Astragalus membranaceus), a bíbor kasvirág (Echinacea purpurea), az édesgyökér, a gyömbérgyökér, a borsmenta, a kurkuma támogatják az immunrendszer normál működését.
Az izlandi zuzmókivonat jótékony hatással van a légutakra, a gyömbér támogatja a légzőrendszer egészségét, az édesgyökér nyugtatja a felső légutakat.

Ajánlott adagolás: naponta 2-3 filterből készült főzet elfogyasztása javasolt. Terhes és szoptató kismamák számára nem ajánlott a készítmény fogyasztása.

2 170 Ft

A légutak védelmére


A PreColdFlu tea a hagyományos kínai orvoslás és napjaink tudományos eredményeit ötvözve került kifejlesztésre, természetes alapanyagok felhasználásával. Az Echinacea purpurea (bíbor kasvirág) Európa-szerte ismert gyógynövény. Hatóanyagainak köszönhetően hozzájárul a szervezet természetes védekező képességének fenntartásához, különösen a felső légúti traktusban hat támogatólag. A gyömbér (Zingiber officinale) első írásos emléke az ókori Kínából származik, ahol a tengerészek előszeretettel használták tengeribetegség leküzdésére. Hozzájárul ugyanis az émelygés enyhítéséhez utazási betegségek esetén, valamint segíti az immunrendszer és az emésztőrendszer egészséges működését.

 

 

1 385 Ft
 
Nézet:
Sorrend: