Immunerősítés

Nézet:
Sorrend:

Magas hatóanyagtartalmú kurkumin: 1 kapszula 500 mg kurkuma kivonatot (kurkumint) tartalmaz.

Támogathatja az immunrendszert normál működését.

Elősegítheti a test természetes gyulladásos reakciójának helyreállítását.

Hozzájárulhat a megfelelő anyagcseréhez.

Erősítheti és javíthatja az emésztést, támogatja az egészséges bélflórát.

Biztosíthatja az egészséges májműködést, méregtelenítést, fiatalíthatja a májsejteket.

Erős antioxidáns.

A kurkuma több, mint 5000 éve az egyik legismertebb, legszélesebb körben és leggyakrabban használt ajurvédikus fűszer, melyet az "élet fűszereként" tartanak számon. A kurkumint, kurkumából készített kivonatot magas hatóanyagtartalmának és számtalan egészségügyi előnyének köszönhetően étrend-kiegészítőként is használják.

5 550 Ft

Garuda Ayurveda Shilajit Kapszula 60 db

A Shilajit volt az ókor ?antibiotikuma?, a Himalája 2500-5000 méter magas szikláinak különleges gyógyanyaga.

A Shilajit növényi és ásványi eredetű szerves és szervetlen (kálium, kalcium, vas, foszfor, magnézium, jód) össze- tevők komplex keveréke.

JAVALLAT:

? támogatja az immunrendszert és a mentális funkciókat
? óvja a csontok, ízületek egészségét
? antioxidáns
? támogatja a húgyrendszer működését
? kiválóan alkalmas betegségek utáni legyengült állapotok kezelésére, időskori vitalitás fokozására

ALKALMAZÁS: Naponta 2 1-2 kapszula étkezés után vízzel, tejjel vagy gyümölcslével fogyasztva. Kúraszerű használata ajánlott.

9 310 Ft

Nyolcféle gyógynövényt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula, amely komplex gyógynövény támogatást nyújt a hosszú és aktív élethez! A Zest Women kifejezetten a mai nők számára számára kifejlesztett gyógynövény-készítmény, melynek célja, hogy mentálisan és fizikailag is támogatást nyújtson a rohanó mindennapokban, ezáltal hozzájárulhat a jobb életminőséghez.

Ashwagandha (Indiai ginzeng): Támogatja a fizikai és szellemi teljesítőképességet, fenntartja a szervezet ellenállóképességét stressz, kimerültség, fáradékonyság és koncentrációhiány esetén

Giloy (Guduchi): Támogatja az izületek egészségét átfogó tisztító hatásával és az immunrendszer serkentésével

Haritaki (Indiai cserzőgőbacs): Természetesen magas antioxidáns-tartalommal rendelkezik, amely védelmet nyújt a szabadgyökök káros hatásaitól, segíti a szervezet sejtjeinek, szöveteinek és szerveinek védelmét. Csökkentheti az öregedés hatásait.

Lodhra (Maláj zafírbogyó): Segít fenntartani az izületek egészségét és rugalmasságát.

Alkalmazás: Naponta 2x1 kapszula

6 940 Ft

A hét gondosan összeválogatott gyógynövény hatóanyagai az érlelés során kioldódnak, ezáltal a készítmény flavonoidban, növényi antioxidánsokban gazdag. Több hetes érlelés következtében a gyógynövényekből a hatóanyagok kioldódnak. Mivel színezéket és aromát nem tartalmaz, így a különböző gyártási időpontban készült termékek színe illetve sűrűsége változó lehet.

Használata: Önmagában vagy folyadékba téve fogyasztható. Szénsavas italba ne tegye.

Ajánlott napi mennyiség: 1 x 5ml, valamint szükség szerint max. napi 2x5ml.

Fontos!

  • Önmagában vagy folyadékba téve fogyasztható. Szénsavas italba ne tegye.
  • Ajánlott napi mennyiség 1 x 5ml, valamint szükség szerint max.
  • napi 2x5ml. Figyelem, az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
  • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
  • Fogyasztása 4 éves kor alatt nem ajánlott.
  • A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!
  • Tárolás: szobahőmérsékleten.
  • Fogyasztás előtt felrázandó!

 

Varga Péterné Ilona közel 40 éve foglalkozik növényekkel. Több szakmája közül az egyik a kertészet, ami a hobbija is. Mindig sok szép virág veszi körül. 2000-ben kisebbik lányának egy betegség következtében erősen hullani kezdett a haja. Ekkor gyógynövény ismereteit felhasználva kifejlesztette az ILZSU néven ismert hajregeneráló szert. 

3 040 Ft

Gumicukor gyermekek részére, az ellenálló képesség növeléséhez és torokfájás esetén.

  • Állati zselatin és hozzáadott cukor nélkül!
  • Laktóz- és gluténmentesen!


Isteni finom ízzel, amit imádnak a gyerekek!

A gumicukor szabadalommal védett E.P.I.D.® propolisz** kivonatot tartalmaz, ami az általános fertőzések (baktérium, vírus, penész és gomba) elleni széles spektrumú mikrobaölő hatásáról ismert.

Ezt egészíti ki csipkebogyó koncentrátum, retek koncentrátum, alma koncentrátum, és fekete ribizli koncentrátum, mely kivonatok hozzájárulnak az ellenálló képesség növeléséhez.

A zselés állag citrus pektineken és természetes gumiarábikumon alapszik, melyeknek fontos prebiotikus hatása van, és amit a nemzetközi tudományos irodalom is elismer. A kiemelkedően kellemes ízt a narancs, eper, citrom, szeder és bodza dzsúszoknak köszönhetjük (FRUTTAMIX).

E.P.I.D.® propolisz**
Az E.P.I.D.® mozaikszó egy új propolisz kivonási technikát jelöl, melynek segítségével megőrizhető a propolisz 300 féle, egymással szinergiában álló szerves vegyülete a végtermékben, pont úgy, ahogy azt a természet is kínálja.

A technológia teljes értékű, stabil, kolloidális méretű, és sejtszinten felszívódó propolisz hatóanyagokat biztosít a gumicukorban, ami exponenciálisan növeli meg az élettani hatást.

Ezt a kivonási technológiát szabadalom védi, ami biztosíték arra, hogy a termék a hatásért felelős hatóanyagokat a legnagyobb elérhető mennyiségben tartalmazza, tökéletes felszívódással.

4 775 Ft

A normál anyagcsere-folyamatokért!

A B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid) részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához és a normál vörösvérsejt-képződéshez. A B6-vitamin hozzájárul a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez.

1 150 Ft

A kapszula szedésével nagy mennyiségű zöld táplálékhoz juthat, egy optimális lúgos környezetben pedig a test öngyógyító folyamatai jobban működnek.


Optimális pH-egyensúlyban, a test elkezdi megszabadítani magát a felesleges zsírtól, mely az elsavasodás következménye volt. Megnőhet az energiaszintje, és megerősödik a szervezet immunrendszere.

 

 

 

2 370 Ft

A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A Juvita C-vitamin 500mg + csipkebogyó kivonat + D3 vitaminnal nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint.


Hatékony antioxidáns, segíti a vas felszívódását. Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.


Ajánlott vitamin hiányos táplálkozás, betegség utáni lábadozás, fáradság és kimerültség esetén.

2 035 Ft

A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A Juvita C-vitamin 500mg + csipkebogyó kivonat + D3 vitaminnal nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint.


Hatékony antioxidáns, segíti a vas felszívódását. Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.


Ajánlott vitamin hiányos táplálkozás, betegség utáni lábadozás, fáradság és kimerültség esetén.

1 335 Ft

C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény édesítőszerekkel vadcseresznye ízben.

  • Laktózmentes.
  • Gluténmentes.
  • Mesterséges színezéket és aromát nem tartalmaz! 

 

A készítmény Acerola (barbadoszi cseresznye) kivonatot tartalmaz, mely természetes formában tartalmazza a C-vitamint. A C-vitamin hozzájárul az immun- és idegrendszer normál működéséhez, a fáradság és kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, bor, fogak, fogíny, porcok, csontozat normál állapotának fenntartásához.

 

 

1 755 Ft

C-vitamin folyadék cseppentős 30ml üvegben.

Cukormentes!

C-vitamin hozzájárul az immun,- idegrendszer normál működéséhez, a fáradság és kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül a csontozat, porcok, fogíny, fogak, bor normál állapotának fenntartásához. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását.

Adagolás: Kanálba cseppentve vagy (nem forró) folyadékkal elkeverve javasoljuk bevenni, a napi adagot lehetőség szerint több részletre elosztva.

  • Felnőtteknek: napi 22 csepp
  • Gyerekeknek 3-14 éves korig: napi 11 csepp

1 ml oldat hozzávetőlegesen 22 cseppnek felel meg.

1 csepp oldat körülbelül 4,55 mg C-vitamint tartalmaz.

1 245 Ft

A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjéhez, az egészséges csontozat, fogazat izomfunkció fenntartásához. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.


A D-vitamin alacsony szintje, hiánya nemcsak a csontritkulás esélyét növeli meg, de szív- és érrendszeri problémákhoz, autoimmun betegségek vezethet. A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása növeli a kalcium és a foszfor felszívódását, ezzel erősíti a csontokat és a fogakat, lehetővé teszi az ízületek megfelelő működését, javít rugalmasságukon, hozzájárul a magas vérnyomás csökkentéséhez, C-vitaminnal együtt pedig megerősíti az immunrendszert, segít elkerülni a fertőzéseket, illetve gyorsabb gyógyulást biztosít. Táplálékkiegészítő formájában fogyasztva tiszta formában juthat a szervezetbe, felesleges zsírtartalom nélkül.

 

1 345 Ft

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjéhez, az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához.

Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.

2 595 Ft

A ginkgo (páfrányfenyő)- flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

A ginkgo hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához és javítja a szellemi teljesítőképességet. Hozzájárul a vérkeringés egészséges működéséhez.


Hatóanyag: ginkigolid, bilobalid.

 

2 275 Ft

A ginkgo (páfrányfenyő)- flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

A ginkgo hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához és javítja a szellemi teljesítőképességet. Hozzájárul a vérkeringés egészséges működéséhez.


Hatóanyag: ginkigolid, bilobalid.

 

2 495 Ft

A grapefruit mag hatékony összetevői hozzájárulnak a test szerveinek és szöveteinek egyensúlyához.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 

?OÉTI által notifikált termék

 

 

1 730 Ft

A kalcium szükséges a normál izomműködéshez, az emésztőenzimek normál működéséhez.

Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban, a normál ingerület-átvitelben. A kalcium szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat, izomfunkciók, a normál fogazatfenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhezés szerepet játszik a sejtosztódásban.

 

1 150 Ft
 
Nézet:
Sorrend: