Immunerősítés

Nézet:
Sorrend:

A Vitaking legújabb D-vitamin készítménye 2000NE D-vitamint tartalmaz cseppenként.  Nem tartalmaz semmi mást, csak MCT olajat és D-vitamint. Az MCT olaj egy közepes láncú zsírsav, melynek különlegessége, hogy emésztése jóval könnyebb, mint az átlagos, hosszú láncú zsírsavaké. Kiválóan alkalmas mind a felnőttek, mind a gyermekek napi D-vitamin szükségletének kielégítésére.

3 605 Ft

Nem szereted lenyelni a tablettákat, kapszulákat? Akkor ezt az igazán finom D3-vitamin rágótablettát neked találtuk ki! Kóstold meg, és élvezd a finom eper ízt, valamint a D-vitamin előnyös hatásait! Amennyiben nem jutsz elegendő napfényhez, mindenképp pótold D-vitamin szükségleted ezzel a remek készítménnyel, mely a felnőttek és gyermekek körében is osztatlan sikert aratott.

2 750 Ft

A búzafű a frissen kihajtott, csak a sziklevelet tartalmazó búza. A búzafű fogyasztásával természetes forrásból egészíthető ki a vitamin- és ásványi anyag szükséglet. A búzafű táplálkozás-élettani szempontból jelentős vitaminokat (C-, E-, F-, K- és B-­vitaminok), ásványi anya­gokat, nyomelemeket, aminosavakat és enzimeket tar­talmaz.

Segít az emésztésben és a belső szervek működésében. Megsemmisíti a kórokozó baktériumokat és segít visszaállítani a hasznos baktériumok egyensúlyát a belekben, amely folyamat lényeges az egészséges immunrendszer fenntartása érdekében.

A búzafű magas klorofill-tartalma miatt vérünket oxigénnel dúsítja, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.

 

 

 

3 335 Ft

A Zöldvér green mix 18 zöld növényi keverék c-vitaminnal msm por hatásai lassítja az öregedési folyamatokat, lúgosító hatású, támogatja az immunrendszer normális működését, intenzív sportolás után segíti az izomtónusokat karban tartani, illetve növelni.

A terhes kismamáknak ajánlott, hogy az édesanya testében minden olyan anyag rendelkezésre álljon, ami egy egészséges gyerek megszüléséhez szükséges.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.

6 395 Ft

A teafalevél kiváló antiszeptikum, gombás fertőzések kezelésére alkalmas. A betegségeket terjesztő mikroorganizmusokat,gombákat és baktériumokat is egyaránt hatékonyan elpusztítja, ezzel pozitívan támogatja az immunrendszert.

A kurkumában található kurkumin részt vesz a máj regenerációjában és a méreganyagok semlegesítésében. Gátolja a vér besűrűsödését, csökkenti a trombózisveszélyt, serkenti a zsíranyagcserét, csökkenti a koleszterinszintet, javítja az epekiválasztást, véd a fekélyek kialakulása ellen és gyulladáscsökkentő.

Az MSM, a C-vitaminhoz hasonlóan átjárhatóvá teszi a sejtfalakat, így az ott lévő méreganyagok és vírusok megtisztítását teszi lehetővé.

Az oregano olaj hozzájárulhat a belek egészségének fenntartásához. 

A grapefruit mag egyik hatóanyaga gyógyszer metabolizáló enzimbénító hatású, így jelentősen növeli egyes gyógyszerek hatását. Gyógyszert rendszeresen szedők kérdezzék meg orvosukat a grapefruit mag alkalmazásával kapcsolatban. A készítményt teafaolaj tartalma miatt 18 éven alattiak, várandósok és szoptatós anyák ne fogyasszák! Az étrend kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

4 260 Ft

A természetes C-vitamin elősegíti a sejtek védelmét, antioxidáns hatásának köszönhetően hozzájárul a szervezetben lezajló káros oxidatív folyamatok gátlásában, valamint nélkülözhetetlen szerepet játszik az immunrendszer normál működésében. 

A magnézium szükséges a csontok és a fogak normál szerkezetének a fenntartásához, az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez és a szív egészségének a megőrzéséhez. 

Felhasználási javaslatok: Vitaminpótlás, C-vitamin pótlás, C-vitamin, Vitamin

 

3 600 Ft
Nézet:
Sorrend: