Tészta durum fehérlisztből

Nézet:
Sorrend:

Az Alce Nero bio csalános spirelli, bio durumbúzával készül, amelyet Olaszországban termesztenek.

Szárított és porított bio csalánleveleket adnak a tésztához, ami kissé keserűvé teszi. Ezért a csalános spirelli tészta tökéletes szószokkal, illetve vegán ételek készítéséhez kiváló.

1 125 Ft

Az Alce Nero durum búzadara spaghettoni, a spagetti vastag változata.

Organikus durumbúzából készül, beleértve a Senatore Cappelli, Simeto és Quadrato fajtákat, amelyeket dél-olaszországi gazdálkodók termesztenek. A gabonát úgy dolgozzák fel, hogy 4% feletti rosttartalmat garantálnak. Halvány színű és durva felülettel rendelkezik, ami a bronz szerszámokkal végzett extrudálás eredménye. Főzve halványsárga színű és illatos.

940 Ft

Az Alce Nero durum-búzadara paccheri, nagy, cső alakú tészta, hagyományos bio olasz durum búzából készítik (Senatore Cappelli és Saragolla). Kézműves eljárással készült, amely durva extrudálási folyamatot, majd alacsony hőmérsékleten lassan szárítják. Finom íze van, amely minden mártással, különösen a halalapúakkal ízletes.

1 805 Ft

Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek.


Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet biztosít a tészta számára, ami különösen alkalmas a mártások áztatására.

940 Ft

Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek.

A speciális extrudálási eljárás durva felületet biztosít a tészta számára, ami különösen alkalmas a mártások áztatására. Az Alce Nero durum búza tészta többféle formában is kapható: spagetti, penne rigate, fusilli, conchiglie, farfalle és tagliatelle.

940 Ft

Az Alce Nero durum búzából készült tagliatelle kizárólag bio búzából készül, amelyet Olaszországban termesztenek.

Az ültetett fajták, amelyek közé tartozik a Senatore Cappelli, a Simeto és a Quadrato durum búza, valamint az aprólékos gyártási folyamat és a Dolomitokból származó forrásvíz tiszta, eltéveszthetetlen ízű tésztát hoz létre.

 

665 Ft

Olasz durumtésztából, ellenőrzött ökotermék.

A "semola" kifejezéssel olaszországban azokat a tésztákat illetik melyek előállításánál a magfehérje és a csíra is felhasználásra kerül.A csíra zsírokban (csíraolaj), vitaminokban különösen B-vitaminban gazdag. A Byodo Pasta Superiore egy tipikus olasz semola tészta.

A különleges keverék olasz durumgrízből a Byodo "Pasta Superiore" kivételes ízvilágának titka. A durumbúza ökológiai termelését az olasz termelők szövetsége ellenőrzi az EU-Bio-Rendeletek alapján.



615 Ft

A semola kifejezéssel olaszországban azokat a tésztákat illetik melyek előállításánál a magfehérje és a csíra is felhasználásra kerül. A csíra zsírokban (csíraolaj), vitaminokban különösen B-vitaminban gazdag.

A Byodo Pasta Superiore egy tipikus olasz semola tészta.A különleges keverék olasz durumgrízből a Byodo Pasta Superiore kivételes ízvilágának titka.

A durumbúza ökológiai termelését az olasz termelők szövetsége ellenőrzi az EU-Bio-Rendeletek alapján.


950 Ft

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. Tojást nem tartamaz.

A semola kifejezéssel olaszországban azokat a tésztákat illetik melyek előállításánál a magfehérje és a csíra is felhasználásra kerül. A csíra zsírokban (csíraolaj), vitaminokban különösen B-vitaminban gazdag. A Byodo Pasta Superiore egy tipikus olasz semola tészta.A különleges keverék olasz durumgrízből a Byodo Pasta Superiore kivételes ízvilágának titka.

A durumbúza ökológiai termelését az olasz termelők szövetsége ellenőrzi az EU-Bio-Rendeletek alapján.


950 Ft

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. Tojást nem tartamaz.

A semola kifejezéssel olaszországban azokat a tésztákat illetik melyek előállításánál a magfehérje és a csíra is felhasználásra kerül. A csíra zsírokban (csíraolaj), vitaminokban különösen B-vitaminban gazdag. A Byodo Pasta Superiore egy tipikus olasz semola tészta.A különleges keverék olasz durumgrízből a Byodo Pasta Superiore kivételes ízvilágának titka.

A durumbúza ökológiai termelését az olasz termelők szövetsége ellenőrzi az EU-Bio-Rendeletek alapján.


950 Ft

Egy igazi "repülő csészealj".

A semola kifejezéssel olaszországban azokat a tésztákat illetik melyek előállításánál a magfehérje és a csíra is felhasználásra kerül. A csíra zsírokban (csíraolaj), vitaminokban különösen B-vitaminban gazdag. A Byodo Pasta Superiore egy tipikus olasz semola tészta.

  • 100%-ban bio durumbúzadarával
  • ideális tészta salátákhoz
  • optimális keveréke az olasz durum búzafajtáknak
  • "Al dente" mód
  • magas sikértartalmú tészta
1 770 Ft
 
Nézet:
Sorrend: