Rizs

Nézet:
Sorrend:

A fekete rizs rövid szemű és magas rosttartalmú rizsfajta. Íze miatt alkalmas sós és édes ételek készítéséhez is.

Szénhidrátban szegény, azonban rostban, vitaminokban (A-, B6-, E-vitamin) és ásványi anyagokban (kálium, kalcium, magnézium, vas, foszfor, nátrium) gazdag.

 

2 555 Ft

Az Alce Nero barnarizs mézszínű szemeket tartalmaz. A Baldo és a Ribe fajtákból készül, hasonló érzékszervi tulajdonságokkal rendelkeznek.

A Baldo és a Ribe hosszú szárú, natív olasz fajták, mély gyökérrendszerekkel, amivel képesek táplálkozni a leggazdagabb talajrétegekről. Tökéletes a zöldségköretekhez. Minden csomag tartalmaz egy címkét, amely leírja az érzékszervi jellemzőket, a származási területeket és a gazdálkodási technikákat.

1 750 Ft

Ez egy hosszú szárú, őshonos olasz fajta, mély gyökérrendszerrel, amivel képesek táplálkozni a leggazdagabb talajrétegekből. Ez egy rendkívül sokoldalú rizs, amely kiváló rizottók készítéséhez. Azt javasoljuk, hogy szolgálja al dente. Minden csomag tartalmaz egy címkét, amely leírja az érzékszervi jellemzőket, a származási területeket és a gazdálkodási technikákat.

1 940 Ft

Az Alce Nero Rosa Marchetti rizs közepes méretű, rózsaszín színű szemekkel rendelkezik, és tökéletes levesekhez és desszertekhez.

Ez egy hosszú szárú, őshonos olasz fajta, mély gyökérrendszerrel, amivel képesek táplálkozni a leggazdagabb talajrétegekből. Minden csomag tartalmaz egy címkét, amely leírja az érzékszervi jellemzőket, a származási területeket és a gazdálkodási technikákat.

1 670 Ft
Nézet:
Sorrend: