Jelszó

Hírlevél

Fizetési megoldás

Díjmentes szállítás

dr.organic

neobio

Khadi

Lavera

Szűrés

Cikkszám
Ár
320 Ft - 2 010 Ft

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Vivani 92!
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Kenyérsütés


Sorrend:

Barbara Kukoricakeményítő 500 g

Barbara gluténmentes kukoricakeményítő

 
360 Ft
Barbara Rizsliszt 500 g

Barbara gluténmentes rizsliszt

 
320 Ft
Byodo Bio Kenyérlapok, hajdina és rizs, natúr 120 g

A hajdinát értékes élelmiszernek tartják, mert sok fehérjét tartalmaz ellentétben a glutétn tartalmazó búzával.

A bio kenyéralap kiadós ízét a hajdina adja.

 

  • 100% organikus összetevők
  • édesen kiadós íz
  • kis tasakok biztosítják a hosszú frissességet
  • gluténmentes
 
885 Ft
Nature Cookta Aszkorbinsav 250 g

Az L- Aszkorbinsav olyan természetes aszkorbinsav vegyület, melyet sok zöldség és gyümölcs is tartalmaz. Többféle étel ízesítéséhez vagy állagának javításához felhasználhatjuk.

A Nature Cookta Aszkorbinsav 100%-ban természetes, étkezési célokra alkalmas L-aszkorbinsavat tartalmaz.

Használhatjuk főzéshez, sütéshez, tartósításhoz, vízben oldva is.

 

 
810 Ft
Nature Cookta Bambuszrost 150 g

Az egyik legsokoldalúbban felhasználható növényt, a bambuszt a konyhaművészet is felfedezte magának. A liszt állagú alapanyag egyedülálló, újító komponense az ízletes fogásoknak, mely jól beilleszthető a modern étrendekbe is.

A 100%-ban növényi rostot a bambusz szárából nyerik.


Speciális ételek összetevőjeként olyan feladatokat lát el, amelyek az emberi testet igyekeznek a legjobb formában tartani.

  • A bambuszrost duzzasztóképessége miatt vizet szív magába, ezért a tészták készítésénél térfogatnövelő hatású; állagukat lággyá, omlóssá varázsolja.
  • A húsok sütése közben kevesebb zsír felszívódását teszi lehetővé.
  • Nem csak lazítja és javítja az aprósütemények és péksütemények textúráját és ízét, hanem az eltarthatósági idejét is meghosszabbítja.
  • Alkalmazásával az elkészült ételek szeletelése is könnyebbé válik, a pékáruk kérge pedig kifogástalan minőségűvé.


A nap bármely szakaszának étkezésébe illeszthető: legyen szó főzelékek sűrítéséről, vagy kakaós csiga sütéséről.

A bambuszrost használata kényelmes módja annak, hogy hogyan pótoljuk vagy egészítsük ki a napi rostszükségletünket.

 

 
555 Ft
Nature Cookta Szőlőmag Finomőrlemény 250 g

A paleolit, vegetáriánus és vegán étrend követőinek éppen úgy hasznos alapanyaga a szőlőmag finom-őrlemény, mint a sportolóknak. Legfőbb ismérve/sajátossága, hogy egy átlagos szőlőmaglisztnél is finomabb szemcsés liszt.

A Nature Cookta Szőlőmag finom-őrleményt különleges eljárással készítik. Vegyszermentesen, hidegen sajtolják az olajat a magjából, ezután lisztté őrlik az így kapott, olajtalanított pelletet.

A kissé kesernyés, de nem savanyú port többféleképpen tudjuk felhasználni a konyhában. A Nature Cookta Szőlőmag-finom őrleményt használhatjuk sütésnél. Kitűnő süteményeket, palacsintát készíthetünk vele, ilyenkor körülbelül a liszt 3%-ának megfelelő mennyiséget használjunk.

Fonott kalács készítésénél pedig a kakaó egy részét is kiválthatjuk vele. A müzlik, italok kiváló kiegészítő alapanyaga.

Készíthetünk belőle kenyereket, péksüteményeket egyaránt. Minden olyan ételnél felhasználhatja, amelynek ízvilágához a szőlőmag aromáját el tudja képzelni.

 
1 225 Ft
Nature Cookta Tápióka keményítő 500 g

A manióka, vagy más néven kasszáva, eredetileg Dél-Amerika, és Afrika trópusi részein honos növény. Valószínűleg a mayák termesztették elsőként a Yucatán-félszigeten, majd a 16. században a portugál gyarmatosítók, feltehetőleg Brazíliából vitték be Afrikába. Nem véletlen, hogy ezeknek a fejlődő országoknak alapvető élelmiszere lett a növény. Ennek legfőbb okai, hogy viszonylag gyenge földekben is megterem, csapadékigénye kevés, és mivel a szüretelési időszak meglehetősen széles, elegendő mindig csak annyit szedni a növényből, amennyire szükség van: nem kell tárolni, így a felesleg sem romlik meg.


Levele sok fehérjét, vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, ám mégis inkább a földalatti részét, a gyökerét hasznosítjuk. Készülhet belőle alkoholtartalmú ital, liszt, valamint keményítő is.
A manióka növény gyökeréből nyerik a tápiókakeményítőt. Ehhez nem csak leőrlik a gyökeret, hanem különleges eljárással vonják ki belőle a keményítőt. Az egészet átmossák, pépesítik, majd különválasztják a folyadékot. Így készül el ez az alternatív keményítő, mellyel nyugodtan helyettesíthetjük a hagyományos lisztet is. 

A Nature Cookta Tápióka keményítőt leginkább a konyhában tudjuk felhasználni. Alkalmas sütésre, főzésre, kiváló adalékanyag szószokhoz, főzelékekhez. Ez az egyik leginkább konyhabarátnak nevezhető keményítőféle, mert amellett, hogy mellékíz és színmentes, rendkívül sima, csomómentes ételeket készíthetünk vele. Nagy előnye, hogy gyors hűtés során sem csapódik ki a főtt ételből, így kitűnően viseli a hűtési folyamatokat is. Édességnek sem utolsó: egészséges, mindenmentes pudingot készíthetünk kókusztej hozzáadásával, melynek finomabbá tételére csak egy kis gyümölcsre van szükségünk.

 

Másik fontos tulajdonsága, hogy az ebből készített ételek ropogósra, kérgesre sülnek, ezért ajánljuk elsősorban kenyerek, péksütemények elkészítéséhez. Ha maglisztekhez keverjük a tápióka keményítőt, igazi, szivacsos kenyérállagot kaphatunk végeredményként, az elkészült péksütemény pedig kiválóan egészséges lesz.

Lektineket, szaponinokat, fitátsavat és semmilyen antinutritív anyagot nem tartalmaz. A ?mindenmentes? konyha kiváló alapanyaga.

 
675 Ft
Naturganik aszkorbinsav 250 g

Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. 

Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. 

 

 
1 050 Ft
Naturganik aszkorbinsav 500 g

Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. 

Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. 

 

 
2 010 Ft
Naturganik búzasikér 250 g

A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz hasonló állagú és ízű feltétet kapunk.

  • Laktózmentes,
  • nem génmanipulált,
  • vegán,
  • natur (nem Bio) termék.
     

Felhasználása: kenyérsütéshez, búzahús (szejtán) készítéséhez.

 
440 Ft
Naturganik búzasikér 500 g

A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz hasonló állagú és ízű feltétet kapunk.

  • Laktózmentes,
  • nem génmanipulált,
  • vegán,
  • natur (nem Bio) termék.
     

Felhasználása: kenyérsütéshez, búzahús (szejtán) készítéséhez.

 
765 Ft
Naturganik durumliszt sima 1 kg

A durumbúza - más néven keménybúza vagy üvegbúza - lisztjét elsősorban száraztészták, palacsintatészták és pizzatészták készítéséhez használják.

A durumbúza lisztje sárga festékanyagot (béta-karotin) is tartalmaz, ezért az ebből készült tészta tojás hozzáadása nélkül is sárga.


 
340 Ft
Naturganik konjakliszt (konjac) 100 g

A konjak növény gyökeréből állítják elő vízelvonással, őrléssel. Liszt, keményítő, zselatin helyettesítésére kiválóan alkalmas, például szószokba, levesekbe, lekvárokba, pudingba, gyümölcszselékbe stb.

Diétázóknak kíváló alacsony zsír- és szénhidráttartalma miatt.

 
1 125 Ft
Paleo Kenyérliszt Keverék Tökmagos 190 g

Kiváló energiaforrás, afrodiziákum, nyugtató és vérszegénység orvosló is a tökmag, ami ennek a kitűnő paleo kenyérlisztnek is fő eleme.

Nem tartalmaz ízfokozót, aromákat, tartósítószert és színezéket!




 
620 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés