Kenyérsütés

Nézet:
Sorrend:

A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz hasonló állagú és ízű feltétet kapunk.

  • Laktózmentes,
  • nem génmanipulált,
  • vegán,
  • natur (nem Bio) termék.
     

Felhasználása: kenyérsütéshez, búzahús (szejtán) készítéséhez.

1 415 Ft

A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz hasonló állagú és ízű feltétet kapunk.

  • Laktózmentes,
  • nem génmanipulált,
  • vegán,
  • natur (nem Bio) termék.

Felhasználása: kenyérsütéshez, búzahús (szejtán) készítéséhez.

2 515 Ft

A durumbúza - más néven keménybúza vagy üvegbúza - lisztjét elsősorban száraztészták, palacsintatészták és pizzatészták készítéséhez használják.

A durumbúza lisztje sárga festékanyagot (béta-karotin) is tartalmaz, ezért az ebből készült tészta tojás hozzáadása nélkül is sárga.


640 Ft

A konjak növény gyökeréből állítják elő vízelvonással, őrléssel. Liszt, keményítő, zselatin helyettesítésére kiválóan alkalmas, például szószokba, levesekbe, lekvárokba, pudingba, gyümölcszselékbe stb.

Diétázóknak kíváló alacsony zsír- és szénhidráttartalma miatt.

1 795 Ft
Nézet:
Sorrend: