Fűszersó

Nézet:
Sorrend:

A Dioscorea batatas (kínaiul Shan Yao) „fénygyökér” néven ismert, és az antropozófiai mozgalomban, főleg a biodinamikus gazdálkodásban, egy ideje nagy érdeklődés övezi. Joggal, hiszen Dr. Rudolf Steiner a múlt század húszas éveiben nagy jelentőséget tulajdonított ennek a növénynek a táplálkozásban. Olyan növénynek tartotta, amely az emberiség és Föld fejlődését döntően befolyásolhatja, és a burgonya helyére léphet, mint alapélelmiszer. 

A fénygyökér egy összetevőkben nagyon gazdag gyökérzöldség. A gumója tartalmaz keményítőt, fehérjéket, zsírokat, aminosavakat, szapoinokat, vitaminokat és 31 különböző nyomelemet. Különlegessége azonban nemcsak a mérhető és tápláló összetevőkben rejlik, hanem elsősorban fényétertartalmában.

A fiziológiai fényanyagcserét (annak képességét, hogy a táplálékból fény=prána szabaduljon fel) ma rendkívül megnehezíti az élelmiszer-alapanyagok erőteljesen gépesített feldolgozása. Ezáltal élelmiszereinkből kivonják ezt a belső minőséget, hogy fényétert tudjanak rendelkezésre bocsátani. A fénygyökér, illetve a belőle készül termékek fogyasztása, segít helyreállítani ezt az egyensúlyt.

 

1 780 Ft

A Dioscorea batatas (kínaiul Shan Yao) „fénygyökér” néven ismert, és az antropozófiai mozgalomban, főleg a biodinamikus gazdálkodásban, egy ideje nagy érdeklődés övezi. Joggal, hiszen Dr. Rudolf Steiner a múlt század húszas éveiben nagy jelentőséget tulajdonított ennek a növénynek a táplálkozásban. Olyan növénynek tartotta, amely az emberiség és Föld fejlődését döntően befolyásolhatja, és a burgonya helyére léphet, mint alapélelmiszer. 

A fénygyökér egy összetevőkben nagyon gazdag gyökérzöldség. A gumója tartalmaz keményítőt, fehérjéket, zsírokat, aminosavakat, szapoinokat, vitaminokat és 31 különböző nyomelemet. Különlegessége azonban nemcsak a mérhető és tápláló összetevőkben rejlik, hanem elsősorban fényétertartalmában.

A fiziológiai fényanyagcserét (annak képességét, hogy a táplálékból fény=prána szabaduljon fel) ma rendkívül megnehezíti az élelmiszer-alapanyagok erőteljesen gépesített feldolgozása. Ezáltal élelmiszereinkből kivonják ezt a belső minőséget, hogy fényétert tudjanak rendelkezésre bocsátani. A fénygyökér, illetve a belőle készül termékek fogyasztása, segít helyreállítani ezt az egyensúlyt.

 

4 550 Ft

A Dioscorea batatas (kínaiul Shan Yao) „fénygyökér” néven ismert, és az antropozófiai mozgalomban, főleg a biodinamikus gazdálkodásban, egy ideje nagy érdeklődés övezi. Joggal, hiszen Dr. Rudolf Steiner a múlt század húszas éveiben nagy jelentőséget tulajdonított ennek a növénynek a táplálkozásban. Olyan növénynek tartotta, amely az emberiség és Föld fejlődését döntően befolyásolhatja, és a burgonya helyére léphet, mint alapélelmiszer. 

A fénygyökér egy összetevőkben nagyon gazdag gyökérzöldség. A gumója tartalmaz keményítőt, fehérjéket, zsírokat, aminosavakat, szapoinokat, vitaminokat és 31 különböző nyomelemet. Különlegessége azonban nemcsak a mérhető és tápláló összetevőkben rejlik, hanem elsősorban fényétertartalmában.

A fiziológiai fényanyagcserét (annak képességét, hogy a táplálékból fény=prána szabaduljon fel) ma rendkívül megnehezíti az élelmiszer-alapanyagok erőteljesen gépesített feldolgozása. Ezáltal élelmiszereinkből kivonják ezt a belső minőséget, hogy fényétert tudjanak rendelkezésre bocsátani. A fénygyökér, illetve a belőle készül termékek fogyasztása, segít helyreállítani ezt az egyensúlyt.

 

1 390 Ft

A Dioscorea batatas (kínaiul Shan Yao) „fénygyökér” néven ismert, és az antropozófiai mozgalomban, főleg a biodinamikus gazdálkodásban, egy ideje nagy érdeklődés övezi. Joggal, hiszen Dr. Rudolf Steiner a múlt század húszas éveiben nagy jelentőséget tulajdonított ennek a növénynek a táplálkozásban. Olyan növénynek tartotta, amely az emberiség és Föld fejlődését döntően befolyásolhatja, és a burgonya helyére léphet, mint alapélelmiszer. 

A fénygyökér egy összetevőkben nagyon gazdag gyökérzöldség. A gumója tartalmaz keményítőt, fehérjéket, zsírokat, aminosavakat, szapoinokat, vitaminokat és 31 különböző nyomelemet. Különlegessége azonban nemcsak a mérhető és tápláló összetevőkben rejlik, hanem elsősorban fényétertartalmában.

A fiziológiai fényanyagcserét (annak képességét, hogy a táplálékból fény=prána szabaduljon fel) ma rendkívül megnehezíti az élelmiszer-alapanyagok erőteljesen gépesített feldolgozása. Ezáltal élelmiszereinkből kivonják ezt a belső minőséget, hogy fényétert tudjanak rendelkezésre bocsátani. A fénygyökér, illetve a belőle készül termékek fogyasztása, segít helyreállítani ezt az egyensúlyt.

 

3 730 Ft


Ez a fűszersó nem hozzáadott jódot tartalmaz, hanem a megfelelő mennyiségű alga hozzáadásával természetes módon jut szervezetünkbe a jód.

 - Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó fűszerkeverék.
 - Hozzáadott ízfokozót, szórást segítő anyagot nem tartalmaz! 
 - A jódot a kívánt mennyiségben a bennelévő alga biztosítja.
 

910 Ft
Nézet:
Sorrend: