Ömlesztett Bio teafű széria

Nézet:
Sorrend:

Ideális a fekete tea kedvelőinek, akik szeretik az erő ízeket. Ez az Assam tea testes, gazdag és jellegzetesen változatos.

Népszerű reggeli teának egy kis tejjel gazdagítva, de ugyan úgy passzol gabona alapú ételekhez és fekete csokoládés vagy nugátos desszertekhez.

Ez az Assam tea az India északkeleti részén a Brahmaputra folyó által kettészelt fennsíkon terem. Termőföldje a Himmaláják keleti lábainál található, ami a teatermesztés szülőföldjeként ismert.

2 230 Ft

A hibiszkusz tea ivásával jelentősen csökkenthet a vérnyomás, valamint az érrendszeri és a vese megbetegedésének kockázatát is csökkenti.

A hibiszkusz tea anthocyanin és más összetevői antioxidánsként is működnek, megtisztítják a szervezetet a szabadgyököktől, csökkentik a szív megbetegedésének és a rák kialakulásának kockázatát, valamint az öregedés hatásait.


1 760 Ft

Pai Mu Tan kínaiul Fehér Bazsarózsát jelent, ugyanis a levelek, leforrázásuk után erre a virágra emlékeztetnek.

A teacserje két legfiatalabb levelének és finom rügyeinek gondos kiszárításával készül a Pai Mu Tan tea. Igazán kellemes élvezetet nyújt a jellegzetes virág-aromája és finom ízvilága.

Kiválóan illik könnyű, nyári salátákhoz, illetve zöldséges ételekhez.

2 175 Ft
 
Nézet:
Sorrend: