Folsav

Nézet:
Sorrend:

A készítményben lévő C-vitamin fokozza a vas felszívódását.

A Vas Vital filmtabletta olyan komplex étrend-kiegészítő készítmény, amely vasból a felnőttekre vonatkozó napi beviteli referenciaérték 100%-át tartalmazza.

  • A C-vitamin fokozza a vas felszívódását.
  • A réz részt vesz a szervezet vasszállításában.
  • A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez.
  • A folsav, valamint a B12-vitamin támogatja a szervezet normál vörösvérsejt-képződését.
  • A cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.


A serdülőkorú lányoknak és a termékeny korban lévő nőknek fontos odafigyelniük a megfelelő vaskiegészítésre, elsősorban erős havi vérzés miatt.

A kismamák és a szoptató anyák vasigénye köztudottan emelkedett.
Kevés húst fogyasztóknak és a vegetáriánusoknak, vegánoknak is fontos odafigyelniük, tekintve, hogy a vas hasznosulása jelentősen alacsonyabb mértékű a növényi táplálékokból, mint az állati eredetű ételekből.

  • Elégtelen vasbevitel esetén (például szigorú diéta, egyoldalú, kiegyensúlyozatlan táplálkozás, vegetarianizmus).
  • Megnövekedett vasszükséglet esetén, például:
  • várandós és szoptató édesanyáknak,
  • aktív korban lévő nőknek,
  • erős havi vérzés esetén.
2 580 Ft

Bionit természetes vas-folsav tabletta 90 db

Rákellenes hatása mellett a spenót olyan összetevőkkel is dicsekedhet, amelyek megerősítik a szervezetet, és megvédik az olyan betegségektől, mint a csontritkulás, a szívbetegségek, a vastagbélrák, az ízületi gyulladás és mások.

spenót ellátja a szervezetet a szükséges tápanyagokkal, annyi K-vitamint tartalmaz, mint amennyi szükséges ahhoz, hogy a  csontok erősek maradjanak. Aztán van még más is.

spenót jelentős mennyiségű A- és C-vitamint tartalmaz, mely garancia a fölösleges koleszterin oxidációja ellen, ami diabéteszes szívpanaszokat okozhatna.

A folsavra azért van szüksége a szervezetnek, mert az segít lebontani az olyan vegyi anyagokat, melyek szívpanaszokat okoznak. A folsav egészséges mennyiségben megtalálható a spenótban

spenótban  jelenlevő folsav, a béta-karotin mellett, növeli a vastagbél sejtjeinek ellenállóképességét a mutációval és DNS-károsodással szemben.

1 645 Ft

B-MAX Multivitamin + Aktív Ginseng tabletta, B-vitaminokkal a fáradtság csökkentéséhez - étrend-kiegészítő


Jellemzők (fő hatóanyagok): B1-vitamin, B6-vitamin, folsav, C-vitamin

 

A B-MAX Multivitamint kifejezetten a megnövekedett igénybevétel időszakára fejlesztettük ki, sokszorosára növelt B-vitamin tartalommal (B1: 4545%, B2: 3571%, B6: 1428% az NRV, azaz a napi ajánlott bevitel százalékában). A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. A készítményben található vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A ginseng segít a szellemi és fizikai frissesség megőrzésében, támogatja anormál vérkeringést, segít ellensúlyozni a fáradtságot.

 

3 095 Ft

Szerves vasat, rezet, vitaminokat, natúr vastartalmú gombát és gyógynövényt tartalmazó készítmény a vérképzés számára szükséges hatóanyagokkal.

Szervezetünk egyik legfontosabb eleme a vérképzésben a vas. A természetes vasat az emberi szervezet könnyebben hasznosítja. A megfelelő vasbevitel szükséges az oxigén szervezeten belüli szállításához. Bizonyos állapotok, a várandósság és szoptatás időszaka esetén a szervezet vasszükséglete megnövekedhet. A vas, a B12-vitamin és a folsav részt vesz a normál vörösvérsejt-képzésben, így a vérképzésben. A réz részt vesz a szervezet vasszállításában. A C-vitamin fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását. Számos természetes vasat tartalmazó gomba és gyógynövény, mint például a fafülgomba és a jujubagyümölcs használata régóta ismert a hagyományos orvoslásban a vérképzés támogatására.

 

 

2 050 Ft

7-féle élőflóra törzs és inulin

A készítmény 7-féle élőflóra törzset tartalmaz, amelyek természetes alkotóelemei az emberi bélflórának, illetve kapszulánként 360 mg inulint, mely egy természetes rost, ami emésztetlenül jut a vastagbélbe.

Ha antibiotikum kezelés étrendi kiegészítésére használja a készítményt, az antibiotikum bevételét követően minimum 2 óra elteltével alkalmazza!

Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot!

4 390 Ft

A jó anyagcseréért és immunrendszerért, a megfelelő komfortérzetért

7 féle élőflórás baktériumot, kolint, inulint, nyomelemeket és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

7 féle élőflórás baktériumot tartalmazó készítmény kolinnal, inulinnal, nyomelemekkel és vitaminokkal.

A készítmény 7 féle élőflórás baktériumot tartalmaz, melyek az emberi bélflórában természetesen is jelen vannak, ám bizonyos helyzetekben a mennyiségük ingadozhat. Valamint tartalmaz inulint, ami az élőflórás baktériumok táplálékául szolgál.

A B2-vitamin hozzájárul a nyálkahártyák (pl az emésztőrendszeri nyálkahártya) normál állapotának fenntartásához.

A kolin hozzájárul a normál májműködés fenntartásához, részt vesz a homocisztein- és zsíranyagcserében.

A cink és a króm részt vesznek a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. A C-vitamin, a B5; B2; és B1-vitaminok hozzájárulnak az energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz.

A B2; B6- és B12-vitaminok, a folsav és a C-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A szelén és a cink segítik az immunrendszer megfelelő működését, a króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A D3- és a K2-vitamin részt vesznek az egészséges csontozat fenntartásában.

A kapszulában jelen lévő vitaminok és ásványi anyagok fedezik a felnőttek számára javasolt napi mennyiséget. Ha antibiotikum kezelés étrendi kiegészítésére használja a készítményt, az antibiotikum bevételét követően minimum 2 óra elteltével alkalmazza!

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

4 390 Ft

A vas létfontosságú elem szervezetünk minden sejtje számára.Fontos szerepe van az oxigén szállításában, raktározásában, a sejtek növekedésében és szaporodásában.A vassal szervezetünk nagyon gazdaságosan bánik, ugyanis csak felszívódni tud, de a szokásos utakon kiválasztódni nem képes.Vasvesztés abban az esetben történik, ha sejtek távoznak, ami természetes a bőr és bélnyálkahártya állandó megújulása során. Nagyobb fokú vasvesztés vérzéskor lép fel, ezért a nők sokkal inkább ki vannak téve vashiány kialakulásának.A táplálékkal bevitt vasnak csak nagyon kis része hasznosul. Átlagosan 6 mg vas kerül a szervezetbe a normális étrenddel, és ebből mindössze 1 mg az, ami fel is szívódik.A vashiány tünetei a fáradtság, kimerültség, koncentrációhiány, reggeli fejfájás, feledékenység, sápadtság, étvágytalanság, fertőzésekre való hajlam, hajhullás. Sokat elárul a köröm állapota is: vashiányos vérszegénység esetén a köröm töredezik, halvány, hosszanti irányban barázdált.A tartós vashiány és az ennek következtében kialakuló vérszegénység hosszú távon komoly betegségek kialakulásához vezethet, és a szellemi fejlődés elmaradását eredményezheti.Valamennyi ásványi anyag közül a vas az, amelynek a hiányától a világon a legtöbb ember szenved, a WHO adatai szerint a népesség közel egyharmada.A C-vitamin jelenléte nagyban elősegíti a vas gyors felszívódását.

1 015 Ft

Innopharm Vas + Folsav + C-vitamin pezsgőtabletta meggy 20x

A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, a normál szellemi működés fenntartásához, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Étrend-kiegészítő pezsgőtabletta meggy ízben. A készítmény vasat, folsavat és C-vitamint tartalmaz.

Napi 1 pezsgőtablettát 250 ml vízben feloldva ajánlott fogyasztani. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

1 510 Ft

B-vitaminok hozzájárulnak a haj, bőr, köröm egészségének megőrzéséhez és az idegrendszer megfelelő működéséhez. A folsav szerepet játszik a szív- és érrendszer egészségének megőrzésében. Kolin szükséges az agysejtek növekedéséhez. Inozitolnak szerepe van az idegek ingerület továbbításában és a zsírok szervezeten belüli szállításában.

 

 

1 585 Ft

A JutaVit multivitamin 50 év felettiek számára

A JutaVit Multivitamin felnőtteknek olyan komplex termék amely vitaminok mellett számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

A nyújtott felszívódásu filmtabletták a jobb hasznosulás érdekében folyamatosan adagolják az összetevőket szervezetünk számára.

2 305 Ft

JutaVit Szerves Vas komplex forte 18mg.
Szerves kötésű vasat (vas-fumarát) és folsavat, C-vitamint, cinket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. Mesterséges színezék mentes. A termék nem tartalmaz szervetlen vas vegyületeket (pl.: vas-szulfát).

A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt, a hemoglobin-képződéshez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az immunrendszer normál működéséhez, a normál szellemi működés fenntartásához. A vas részt vesz a normál oxigénszállításban és az energia-termelő anyagcsere folyamatokban. A vas szerepet játszik a sejtosztódásban. A folsav a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. A folsav hozzájárul a normál vérképzéshez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az immunrendszer megfelelő működéséhez, a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását. A cink szerepet játszik a sejtosztódásban és hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A cink részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.

Adagolás: Napi 1-2 tablettát folyadékkal lenyelni.

Kiszerelés: 100 db tabletta

Nettó tömeg: 32 g

2 510 Ft

A vas komplex összetevői elősegítik a vas felszívódását és hasznosulását, ezzel hozzájárulnak a normális vérképződéshez.

A vas nélkülözhetetlen a vérképzéshez és ezáltal a szervezet megfelelő oxigén ellátásához. A folsav alapvető szerepet játszik a vérképzésben és nélkülözhetetlen a sejtosztódáshoz.

A C-vitamin és cink segítik a vas felszívódását, és fontosak a vörösvérsejtek képződéséhez.

 

 

 

 

1 555 Ft

Swanson folic acid (folsav) kapszula 250 db

A Folsav (B4 vitamin) egy vízoldékony vitamin, amely nélkülözhetetlen a vörösvértestek képződéséhez és elősegíti a fehérjék anyagcseréjét.

A folsav hozzájárulhat a normál sejtosztódáshoz, a várandósság alatt a magzati velőcső normál struktúrájának kialakításához. Segíthet az immunrendszer megfelelő működésében, a normál vérképzésben, a fáradtság és a kifáradás csökkentésében.

    4 475 Ft

    1×1 Vitaday Iso Sport pezsgőtabletta 20x

    Étrend-kiegészítő pezsgőtabletta alma-sárgabarack ízben. A készítmény 12 féle izotóniás hatású ásványokat és vitaminokat tartalmaz.

    Fogyasztása ajánlott nagyobb fizikai igénybevétel, sportolás esetén.

    Napi 1 pezsgőtablettát 250 ml vízben feloldva ajánlott fogyasztani. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

    930 Ft
    Nézet:
    Sorrend: