Paradicsomos készítmények

Nézet:
Sorrend:

Az Alce Nero Bolognese mártást olasz bio húsból készítik és hosszúkás paradicsommal, amit a Ferrara és Ravenna tartományok Po Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek.

A bolognese mártást hagyományos recept szerint készítjük, gondosan kiválasztott, kiváló minőségű összetevők felhasználásával.

2 060 Ft

A paradicsomfajták, amelyeket a kész pürék és szószok széles választékára válogattak ki, szilárd, jól strukturált hússal, valamint édes és finom ízekkel rendelkeznek.

Az Alce Nero paradicsomos és bazsalikomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A betakarított paradicsomot a megfelelő érettségi fokon átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák az összes íz, aroma és tápanyag megőrzése érdekében. Az Alce Nero paradicsomos és bazsalikomos mártást próbálja ki bio tésztáinkkal együtt, hogy finom, gyors és egészséges tésztaételeket készítsen.

1 420 Ft

Az Alce Nero hámozott paradicsom, püré, pép, mártás megőrzi a múlt ízvilágának természetességét és hitelességét, mivel kizárólag válogatott nyersanyagokkal készülnek.

Az Alce Nero organikus paradicsompüré hosszúkás paradicsomból készül, beleértve a Coimbrát, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyeket a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A kész pürék és szószok készítéséhez kiválasztott paradicsomfajták szilárd, jól strukturált hússal, valamint édes és finom ízzel rendelkeznek.

1 720 Ft

Alce Nero Bio Paradicsomszósz borsóval 200 g

A paradicsomot júliusban, augusztusban és szeptemberben szüretelik, és az ízek, az illat és a táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel.

Az Alce Nero borsóval készült paradicsomszósz tökéletes az egyszerű, gyorsan elkészíthető fogások elkészítéséhez.

1 450 Ft

Az Alce Nero paradicsomos és porcini gombás mártás hosszúkás paradicsomból származik, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero paradicsomos és porcini gombás mártást csak melegíteni kell. Mindennapi ebédekhez vagy különleges alkalmakhoz egyaránt ajánljuk.

2 220 Ft

Az Alce Nero hámozott paradicsom, püré, pép, mártás megőrzi a múlt ízvilágának természetességét és hitelességét, mivel kizárólag válogatott nyersanyagokkal készülnek.

Az Alce Nero bio szárított paradicsomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik, beleértve a Coimbra-t, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyeket a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero szárított paradicsomszósz tökéletes gyors és ízletes tésztaétel készítésére.

1 950 Ft

Alce Nero Bio Sárga paradicsom püré 350g

Az Alce Nero bio sárga paradicsompürét Olaszországban termesztett paradicsom felhasználásával állítják elő.

A július és szeptember között betakarított paradicsomokat úgy dolgozzák fel, hogy megőrizzék ízüket, illatukat és táplálkozási tulajdonságukat.

1 440 Ft

Az Alce Nero vegetáriánus bolognai mártást olasz tönkölyből készült seitan-ból és hosszúkás paradicsomból készült, amelyeket a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero vegetáriánus bolognese mártást csak melegíteni kell, ideális ízletes vegetáriánus tésztaételekhez.

1 860 Ft
 
Nézet:
Sorrend: