Hajápolók

Nézet:
Sorrend:

Natura Siberica Hajhullás elleni fejbőr peeling minden hajtípusra 100ml

Természetes SZALONHAJÁPOLÁS OTTHONÁBAN.

A peeling alapját bio Kúszómagnólia-virágvíz adja. Mélyen tisztítja a fejbőrt, hozzásegítve a vitaminok és más tápláló anyagok gyors felszívódását. Növelheti más hajápoló termékek hatékonyságát, megelőzheti a hajhullást és segíti a haj növekedését. Összetevői segítségével tonizálja a fejbőrt, erősíti a hajat, volument és energiát adhat számára. Vegán termék. Használat: Választékonként haladva masszírozza a fejbőrbe.

Használat: Hagyja hatni 10-15 percig, majd szokásos módon mosson hajat. Használja heti 1 alkalommal. Figyelmeztetés: Kerülje a szembe jutást. Szembe jutás esetén, vízzel öblítse ki.

Kiszerelés: 100 ml

2 930 Ft

Természetes szalonhajápolás a saját otthonában.

A hajkondicionáló alapját bio Kúszómagnólia-virágvíz adja. Segít megerősíteni a hajhagymákat, kibontani a hajat. Megelőzheti a hajhullást, dúsabb hatásúvá, fénylővé teheti a hajat.

Bio ginzengkivonat gazdag fényt ad, biotin megtölti a hajat erővel, simává és ragyogóvá teszi. Bio orbáncfűkivonat, taurin, B6, B12 és B3 vitamin tonizálja a fejbőrt és erősítheti a hajat, volument és energiát adhat. Vegán termék.

 

3 065 Ft

Természetes szalonhajápolás a saját otthonában.

A hajmaszk alapját bio Kúszómagnólia-virágvíz adja. Melegítő hatással rendelkezik, hidratálja a fejbőrt, segít megerősíteni a hajhagymákat, megelőzheti a hajhullást és dúsabb hatásúvá, fényessé teheti a hajat.

Bio ginzengkivonat gazdag fényt ad, biotin megtölti a hajat erővel, simává és ragyogóvá teszi.
Vadon gyűjtött szibériai gyógynövényekkel készült, vegán termék.

 

2 930 Ft

Természetes szalonhajápolás a saját otthonában.

A kondicionáló alapját bio Szibériaicédrus-virágvíz adja. Táplálja, energetizálja, hidratálja és segít kibontani a hajat.

Bio Dauriai rózsakivonat selymessé varázsolja a haj teljes hosszát. Hidrolizált protein erősít, vad borókakivonat, bio tüdőfűkivonat, B5 provitamin és hialuronsav hidratál és táplál. Gazdag fényt és volument biztosíthat haja számára. Vadon gyűjtött szibériai gyógynövényekkel készült, vegán termék.

3 065 Ft

A kondicionáló intenzíven hidratálja, táplálja a hajat, visszaadva természetes szépségét és egészségét.
A fésülés és a hajformázás könnyebbé válik, a haj kezelhető és fényes lesz, a hajszálak törékenysége csökken.

Hajkondicionálónkban pompás keverék található a bio altaji homoktövis, a búzacsíra, a makadámia és a fenyőmag olajaiból, valamint tajgai tüdőfűből, vitaminokból és aminosavakból.

Az altaji homoktövist évszázadok óta használják a haj és a bőr megszépítésére. Ez a szibériai bogyó a béta-karotin, a jótékony hatású és ritka omega 3-6- 7-9 zsírsavak, valamint az értékes flavonoidok leggazdagabb természetes forrása.

Vadon gyűjtött szibériai gyógynövényeket és tiszta szibériai növényolajokat tartalmaz.

Nem tartalmaz: parabéneket, polietilén-glikolt (PEG) és ásványi olajokat.

2 505 Ft

Természetes szalonhajápolás a saját otthonában.

A peeling-hab alapját Altajimenta-virágvíz adja. Hatékonyan ápolja a fejbőrt és a zsírosodásra hajlamos hajat. Alaposan tisztít, segít eltüntetni a korpát, fenntartani a fejbőr egyensúlyát, gazdag volument és hosszantartó frissességet adhat.

Bio Nyírkivonat hidratálja a fejbőrt, a hajat simává, selymessé teheti. Retinol az egyik leghasznosabb vitamin a zsírosságra hajlamos haj számára. Vegán termék.

 

2 930 Ft

A hajkondicionáló alapját Altajimenta-virágvíz adja. Anélkül gondoskodik a hajról, hogy elnehezítené azt. Jó illatot, gazdag volument és ragyogást adhat, segít megelőzni a korpásodást, fenntartani a fejbőr egyensúlyát.

Bio Nyírkivonat hidratálja a fejbőrt, a hajat simává, selymessé teheti. Retinol az egyik leghasznosabb vitamin a zsírosságra hajlamos haj számára. Vegán termék.

 

2 970 Ft

A hajkondicionáló alapját bio Krasnikavirágvíz adja.

Segít hosszan megőrizni a hajszínt, kifésülni a hajat. Bio Amaránt olaj táplál és puhaságot ad. Az Arginin nevű aminosav hozzájárul a szép és egészséges haj megerősítéséhéz. Bio Rhodiola Rosea, Vad berkenye-kivonat, Ceramidok, A és E vitamin megelőzheti a hajvégek töredezését, hidratálja a hajat, mely simává és fényessé válhat. Vegán termék.

2 970 Ft

A vékony szálú és károsodott haj újjászületik! Kondicionálónk láthatatlan védőréteggel vonja be a hajszálakat, és ezáltal vastagabbá, fénylőbbé teszi őket. A formulát egész sor értékes összetevő, bio altaji homoktövisolaj, marokkói argánolaj, vitaminok, aminosavak, vadon gyűjtött Rhodiola rosea és rénszarvas zuzmó gazdagítja.

Táplálja, intenzíven regenerálja a károsodott hajat, megóvja a hajformázás során fellépő hőhatásokkal szemben és könnyebbé teszi a kifésülést.

Az altaji homoktövist évszázadok óta használják a haj és a bőr megszépítésére. Ez a szibériai bogyó a béta-karotin, a jótékony hatású és ritka omega 3-6-7-9 zsírsavak, valamint az értékes flavonoidok leggazdagabb természetes forrása. Vadon gyűjtött szibériai gyógynövényeket és tiszta szibériai növényolajokat tartalmaz. Nem tartalmaz parabéneket, polietilén-glikolt (PEG) és ásványi olajokat.

 

2 505 Ft

Natura Siberica Virágvízalapú Színélénkítő és ragyogást adó hajmaszk Festett hajra 200ml

Virágvíz alapú hajmaszk gondoskodik a festett hajról, mély, ragyogó színt eredményez. A Rhodiola Rosea kulcsfontosságú összetevői csak a szibériai fajtájában találhatók meg. A hajmaszk intenzív hajápolást biztosít, nagyszerű illatot és gazdag fényt ad a haj számára.

Orvosi tüdőfű természetes fényt és puhaságot biztosít.

A virágvíz egy lepárlással készült, növényekből származó koncentrált vitamin- és mikroelemkoktél. Az ebből készült hajmaszkok intenzív hajápolást biztosítanak, nagyszerű illatot és gazdag fényt adnak a haj számára.

Használata:

Vigye fel nedves hajára, gyengéden masszírozza be, 5-10 percig hagyja hatni. Alaposan öblítse le.

1 755 Ft
Nézet:
Sorrend: