Hajápolók

Nézet:
Sorrend:

Hajtípus - Száraz és igénybevett


Erős hidratálás

Napi ápolás a száraz, töredezett hajnak. A hajspray behatol a hajszálak mélyebb rétegeibe és feltölti azokat nedvességgel a természetes szintjükre. Véd a külső hatásoktól, megakadályozza, hogy a haj elektrosztatikussá váljon, valamint megkönnyíti a kifésülést.

 

1 670 Ft

A vékony szálú és károsodott haj újjászületik!

Kondicionálónk láthatatlan védőréteggel vonja be a hajszálakat, és ezáltal vastagabbá, fénylőbbé teszi őket.

A formulát egész sor értékes összetevő, bio altaji homoktövisolaj, marokkói argánolaj, vitaminok, aminosavak, vadon gyűjtött Rhodiola rosea és rénszarvas zuzmó gazdagítja. Táplálja, intenzíven regenerálja a károsodott hajat, megóvja a hajformázás során fellépő hőhatásoktól és könnyebbé teszi a kifésülést.

Az altaji homoktövist évszázadok óta használják a haj és a bőr megszépítésére. Ez a szibériai bogyó a béta-karotin, a jótékony hatású és ritka omega 3-6- 7-9 zsírsavak, valamint az értékes flavonoidok leggazdagabb természetes forrása.

Vadon gyűjtött szibériai gyógynövényeket és tiszta szibériai növényolajokat tartalmaz. Nem tartalmaz parabéneket, polietilén-glikolt (PEG) és ásványi olajokat.

2 505 Ft

Natura Siberica Hajhullás elleni fejbőr peeling minden hajtípusra 100ml

Természetes SZALONHAJÁPOLÁS OTTHONÁBAN.

A peeling alapját bio Kúszómagnólia-virágvíz adja. Mélyen tisztítja a fejbőrt, hozzásegítve a vitaminok és más tápláló anyagok gyors felszívódását. Növelheti más hajápoló termékek hatékonyságát, megelőzheti a hajhullást és segíti a haj növekedését. Összetevői segítségével tonizálja a fejbőrt, erősíti a hajat, volument és energiát adhat számára. Vegán termék. Használat: Választékonként haladva masszírozza a fejbőrbe.

Használat: Hagyja hatni 10-15 percig, majd szokásos módon mosson hajat. Használja heti 1 alkalommal. Figyelmeztetés: Kerülje a szembe jutást. Szembe jutás esetén, vízzel öblítse ki.

Kiszerelés: 100 ml

2 930 Ft
 
Nézet:
Sorrend: