Lucerna

Nézet:
Sorrend:

A csíra a kifejlett növény esszenciáját tartalmazza, rendkivül gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, enzimekben, ezért egészségvédő hatása kiemelkedő. A lucerna csíra gazdag A, B, C, E és K vitaminokban.
Használhatjuk salátákhoz, szendvicsekhez, főzéshez, vagy nyers ivólevet készíthetünk belőle.

Csíráztatási tipp: leszedés előtt 1 nappal tegye fényre, hogy klorofill termelődhessen benne.

2 155 Ft

A lucerna az arab kultúrából ered. A csírázó edény a legjobb táptalajt biztosítja a növekedéshez. A 6-8 órás áztatás után a csíráknak legalább 6 napra van szükségük ahhoz, hogy elfogyaszthatók legyenek (ennyi idő kell ahhoz, hogy a növény saját antifeedánja, a kanavanin lebomoljon).

Gazdagítsa salátáit és leveseit!

1 980 Ft
Nézet:
Sorrend: