Fogyókúrához

Nézet:
Sorrend:

Tiszta benső ? formás külső. Természetes támogatás fogyókúrázóknak

 A Szűztea Forte gyógynövénykeverékben található polifenolok ezáltal erőteljes mértékben járulnak hozzá a fogyókúra hatékonyságához. 

A Szűztea termékek alkalmazásának javaslatai:

  • Kora reggel, az ébredést követően a hagyományos kínai orvoslás (TCM) szemlélete szerint fontos a tüdő és a belek tisztítása és működésének elősegítése. Forrázzon le egy teafiltert 2-3 dl vízzel, keverjen el benne egy kanál mézet, és hagyja állni 15-20 percig.
  • Este különösen fontos, hogy a máj megfelelően tudjon pihenni. Forrázzon le egy teafiltert 2-3 dl vízzel, keverjen el benne egy kanál mézet és citromlevet, ami jótékony hatást fejt ki a máj-meridiánra, majd fedje le a főzetet és hagyja állni 15-20 percig.
1 855 Ft

Tiszta benső ? formás külső. Természetes támogatás fogyókúrázóknak


Ahhoz, hogy a testsúlyvesztés ne járjon hátrányos következményekkel, fokozatos és alapos méregtelenítésre van szükség. A gyógynövénykeverékben található zöld tea polifenolok hozzájárulnak a sejtek szabad gyökök elleni védelméhez ? amelyek roncsolják a sejtfal szerkezetét és felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért ?, és biztosítják a fogyókúra eredményességét és fokozatosságát anélkül, hogy a szervezet energiatartalékai hirtelen kimerülnének. 

 

 

 

3 630 Ft

Ez a vitaminokban, nyomelemekben és rostokban gazdag készítmény vegyszermentes, válogatott minőségű gyógynövényekből készül.
A tea mellett fogyasztva annak hatását növeli, magában hatásfoka a teáéval azonos.

Kínai vizsgálatok szerint fokozatosan és egyenletesen fogyaszt, nem meríti ki a szervezetet, hosszabb használatának sincsenek káros mellékhatásai. 
Segít az Ön természetes belső és külső szépségének érvényesülésében.
Csökkenti az étvágyat, javítja a zsírok anyagcseréjét, egyensúlyban tartja a koleszterinszintet.

Ajánlott adagolás: naponta 3x1 - 2 kapszula étkezés előtt. Hatása növelhető reggel vagy este 1 adag Jiangzhi Tongshu San (szűztea) elfogyasztásával.

4 035 Ft

Dr.chen szűztea soft kapszula 60 db

Testsúlycsökkentést támogató étrend-kiegészítő készítmény gyógynövényekkel és krómmal.

A hagyományos Szűztea kapszula új generációs fejlesztése, amely gyengéd módon segíti az áhított testsúly elérését.

A Szűztea SOFT a klasszikus Szűztea kapszula innovációja, gyengédebb módon járul hozzá a testsúlycsökkentés támogatásához.

A zöldtea polifenol hatóanyagai támogatják az anyagcserét és a zsírok oxidációját. A keserűnarancs támogatja a zsírok és szénhidrátok anyagcseréjét, és a testsúly kontrollt. A spárgakivonat segít fenntartani az emésztés egészségét, az emésztőnedvek áramlását. A szennalevél segít fenntartani a bélműködés rendszerességét, támogatja a bélfunkciót, az emésztés ritmusát. A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok anyagcseréjében.

3 180 Ft

Dr.chen szűztea super cla kapszula 60 db

Szűztea Super CLA (1555 mg x 60 db) + kaktusz kivonattal a fogyókúra eredményességéért.

Adagolás: Naponta 1 vagy 2 kapszula bevétele javasolt bőséges folyadékkal

A készítmény összeállításához olyan hatóanyagok kerültek felhasználásra, amelyek a fogyókúra eredményességét segítik különböző módokon. A kaktuszkivonat támogatja a cukor- és zsíranyagcserét, ezzel segítve a testsúly-kontrollt. A CLA (konjugált linolsavak) a természetben előforduló zsírsavak, hosszú évek óta hódítanak a fogyókúrázók körében. A kitozán hozzájárulhat a megfelelő koleszterinszint fenntartásához. A fehér vesebab támogatja a normál cukor-anyagcserét, késlelteti a szénhidrátok felszívódását, ezáltal támogatja a testsúly-kontrollt. A kalcium-piruvát a sejtszintű cukor- és fehérje-anyagcserében játszik szerepet, mint a piroszőlősav jól hasznosuló formája. A zöld tea (szűztea) hatóanyagai, a polifenolok és az EGCG közismerten támogatják az optimális testsúlyt, ezáltal a külső és belső harmóniát.

4 300 Ft

Tiszta benső ? formás külső. Természetes támogatás fogyókúrázóknak

Ajánlott adagolás: 

  • Kora reggel, az ébredést követően, forrázzon le egy teafiltert 2-3 dl vízzel, keverjen el benne egy kanál mézet, és hagyja állni 15-20 percig.
  • Este, forrázzon le egy teafiltert 2-3 dl vízzel, keverjen el benne egy kanál mézet és citromlevet, ami jótékony hatást fejt ki a máj-meridiánra, majd fedje le a főzetet és hagyja állni 15-20 percig.
1 705 Ft

A Wu Long egyike a legrégebbi időktől termesztett kínai teáknak, amelyet fokozott gyógyhatása miatt nagy előszeretettel alkalmaznak a kínai tradicionális orvoslásban. 

A Wu Long gyógyhatása mindenek előtt rendkívüli vértisztító tulajdonságának köszönhető. Emiatt fokozatosan és egyenletesen, minden káros mellékhatás nélkül fogyaszt, javítja a zsírok anyagcseréjét, és csökkenti a koleszterin szintet.

 A Wu Long tea vérnyomás- és gyulladás - csökkentőként, vízhajtóként és székrekedés ellenszereként is kitűnő. 

 

2 090 Ft
Nincs raktáron

A káposztaleves + almaecet + króm kapszula kúra segítheti az aktív anyagcserét, méregtelenít és gyorsítja a zsírlebontás folyamatát, valamint megakadályozhatja a zsírlerakódást.

A króm a szénhidrát anyagcserében vesz részt. Hozzájárulhat az éhségérzet csökkenéséhez, így fontos résztvevője lehet a testtömeg-csökkentő étrendnek.


Javasolt adagolás: naponta 3×1 kapszula főétkezések előtt, bő folyadékkal, szétrágás nélkül.
Ajánlott adagolással 2 heti adag (50 kapszula/napi 3*1 kapszula)

2 785 Ft

ErbaVita® Greente’ antioxidáns spray - étvágycsökkentő, zsírégető. Csak a nyelv alá kell fújni az étkezések előtt

A Greente’ spray őrzi és koncentrálva tartalmazza azokat az erős antioxidáns hatású polifenolokat, amelyek a különféle káros oxidatív hatások ellen védik a sejteket.

A hatásért különösen a katekinek és azok közül is az Epigallo katekin gallát (EGCG) felel.

 

6 060 Ft

ESI DIURERBE FORTE® filmtabletta. Salaktalanítás és vízhajtás. Jó társ a makacs narancsbőr ellen

Magnéziumot, káliumot, kloridot valamint titrált és standardizált növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő.


SALAKTALANÍTÁS - VÍZHAJTÁS

A termék különösen olyan személyek számára ajánlott, akik anyagcsere serkentő, salaktalanító-, vízhajtó, -cellulit elleni kúrát folytatnak.


A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához. A klorid a gyomorban termelődő sósav révén hozzájárul az egészséges emésztéshez.

  • természetes növényi alapanyagok felhasználásával készült
  • vegán formula
  • gluténmentes
  • nem tartalmaz tartósítószert és mesterséges aromát


Nyírfa (Betula pendula):

A közönséges nyír levele magas flavonoidtartalmának köszönhetően vízhajtó és gyulladáscsökkentő, illetve húgyúti és vesefertőtlenítő szer. Húgyúti kövek és vesekő esetén, valamint ödémák kezelésére is alkalmazzák.


Eüstös hölgymál (Hieracium pilosella):

A gyógynövény nagyon gazdag kumarinban, fenolsavakban és flavonoidokban, melyek vízhajtó tulajdonságokkal rendelkeznek, különösen az alsó végtagokban, és elősegítik a szervezetben felhalmozódó salakanyagok gyors kiürülését.


Jávatea – Vesetea (jávaitea, indiai vesetea, Orthosiphon):

Jáva szigetének magasan fekvő területeiről származó, hosszú szálú, testes zamatú tealevél, aminek hatóanyagai elégtelen vizelet-kiválasztás esetén ajánlott. Méregtelenítő tulajdonságait pedig az epén és a vizeleten át is kifejti.


Aranyvessző (Solidago virgaurea):

Népies nevén aranyos istápfű, mezei aranyos vessző, veres gyűrűfű, melynek vízhajtó tulajdonságait 1600 óta ismerjük. Összetevői apró vesekövek hajtására, és kőképződés veszélyeinek enyhítésére is szolgálnak.


Tarackbúza gyökértörzs (Agropyron repens):

Népies nevei: ebgyógyítófű, tarackfű, tarack. A népgyógyászatban régóta használt vizelethajtó, vizeletképzést fokozó (diureticum) összetevői okán. Kiegészítője lehet hólyaghurut, hólyag- és vesekő panaszok esetén.


Mezei zsurló(Equisetum arvense):

A népi gyógyászat a növényt vízhajtóként, veseproblémák, reumás panaszok és elhízás kezelésére alkalmazza már hosszú ideje. Tudtad? A mezei zsurló meddőszára szilíciumot tartalmaz, ami erősíti a kötőszövetet, a hajat és a körmöket.

Kálium és kloridok:

A szervezet harmadik legnagyobb mennyiségben előforduló ásványi anyaga. A nátrium és a kloridok is elektrolitok, s ha a szervezetben ezek között az ásványi anyagok között felborul az egyensúly, akkor egy sor életfontosságú folyamat kerülhet veszélybe.


Magnézium:

A magnézium az egészség megőrzése szempontjából az egyik legfontosabb ásványi anyag. Vizsgálatok támasztják alá, hogy nemcsak több mint 300 enzimreakcióhoz szükséges, de több idült betegség megelőzésében vagy kezelésében is szerepe lehet.

 

5 520 Ft

Növényi kivonatot (Centella asiatica) tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. India ősi gyógyászata az Ayurveda a Gotu Kola-t szent növényként tartja számon az agyra és az idegrendszerre gyakorolt jótékony hatása miatt. Az ősi szövegek szerint: ?Segíti az agy működését, javítja a memóriát, a koncentrációs képességet és a mentális funkciókat, csökkenti a fáradtságot és a depresszív hangulatot. Alvásproblémák esetén is javallott?. 

Alkalmazás: napi 2x1-2 kapszula vízzel bevéve

Összetevők 1 kapszulában:Centella asiatica 500 mg

Notifikáció: OÉTI-9287/2011

8 480 Ft

A teljesítőképesség fenntartásához, a méregtelenítő folyamatok támogatásához


A Magyarországon több mint 10 éve forgalomban lévő teakeverék nagy népszerűségnek örvend kellemes íze és az egészséges életmódot elősegítő hatása miatt.

A zöld tea támogatja a testsúly kontrollt, miközben antioxidánsként védi a sejteket a károsító hatású szabad gyökökkel szemben. Míg a mályva támogat minket a test formálásában, addig a ginseng energiával tölti fel a szervezetet. A három komponens harmóniája kiváló zamatú és hatású teakeveréket eredményez.

 

1 495 Ft

Fogyókúra hatékonyságát támogató gyógynövényes étrend-kiegészítő.

Súlykontrollt támogató kapszula. A tudatos táplálkozás gyógynövényes kiegészítője.

Használata: Ajánlott napi bevitel: 2 kapszula naponta kétszer, étkezés után vízzel lenyelve. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Folyamatos szedése legalább 4-6 hónapig javasolt. Igyon legalább 8 pohár vizet naponta, és csökkentse vagy kerülje a zsíros ételek és édességek bevitelét! Napi 20-30 perc mozgás ajánlott!

Szobahőmérsékleten tárolandó! Gyermekek elől elzárva tartandó! Szedése 14 éves kor alatt és terhesség esetén nem javasolt! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

3 730 Ft

Zöld tea és zöld kávé kivonatokat valamint hozzáadott krómot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény az ideális testsúlyért és koleszterinszintért.

A glükomannán csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömeg csökkentéséhez.

Kedvező hatása napi 3 gramm glükomannán bevitelével érhető e, adagonként 1 gramm glükomannán elfogyasztása mellett.


A glükomannán ugyancsak hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.


A zöld tea kivonatban lévő epigallocatechin gallate (EGCG) hozzájárul a testzsír redukciójához, segít növelni a zsír oxidációját és csökkenti a testzsírt.


A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.

 

3 615 Ft

A teakeverék népgyógyászati tapasztalatokon alapuló és irodalmi adatokkal igazolt hatású, ellenőrzött gyógynövényekből áll.

Alkalmazási javaslat: A tea fogyasztása elhízásra hajlamos egyéneknek ajánlott. Élettani szempontból fontos segítséget nyújt a szervezetünkben felhalmozódott salakanyagok eltávolítására. Segíti az emésztőrendszer kiürülését, megakadályozza a székrekedés kialakulását. A gyomor-bélrendszer komfortját elősegíti.

A termékek fogyasztását nem javasoljuk 10 éven aluli gyermekeknek, terhes anyáknak egyéb súlyos betegségben szenvedőknek.

A készítmény használatának ideje alatt megfelelő mennyiségű vize (min. 2 liter) fogyasztása javasolt. Továbbá gondoskodni kell a napi szükséges rostbevitelről (gyümölcs, zöldség, gabonafélék) is.
A készítmény egy olyan természetes segédanyag az emberi szervezet számára, amely segítséget nyújt az egészséges életmód, illetve az ideális testsúly megvalósításához.

A teakeverék jelenleg még az élelmiszer kategóriába tartozik, tehát további élettani hatásokat valamint élettani összefüggéseket a teával kapcsolatban nem tehetünk.

Elkészítési javaslat: 1 evőkanál teakeveréket 3-4 dl vízben forráspontig főzzük, majd 15-20 percig állni hagyjuk. Ízesítés nélkül fogyasszuk!

Adagolás: Napi egy alkalommal, este - lefekvés előtt fél órával - javasolt a fogyasztása.

3 095 Ft

Natur Tanya® 60 napos Anyagcsere serkentő Program - Karcsúsító Ivókúra, lassú anyagcsere ellen


Ivókúra, kétféle gyógynövényes koncentrátummal, melyekhez csak vizet kell adni. A csomagban az alábbi főzetek találhatók:

1. Lipo+ béltisztító koncentrátum
12 gyógynövény kivonat és bélflóra építő prebiotikum

Hatóanyagai hozzájárulnak a testtömeg csökkentő étrend eredményességéhez.


2. Puridren® koncentrátum

12 gyógynövény és klorofill ereje!
Gyógynövény kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő oldat. A készítmény hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartásához. Lúgosítás-méregtelenítés a népgyógyászatból ismert 12 gyógynövény erejével.

A termékbiztonságot és az egyenletes termékminőséget a steril zárt rendszerben történő gyártástechnológia, és az ezekhez kapcsolódó magas minőség-ellenőrzés biztosítja.

Felhasználási javaslat: Nem kell mást tenned, mint 1,5 liter szénsavmentes ásványvízhez egy kupak Puridren® koncentrátumot adni, és inni egész nap!

3 lépés:

vegyél 1.5 L szénsavmentes vizet vagy gyógyteát
önts hozzá 25ml Puridren® főzetet (adagolókupak a flakon tetején)
idd meg egész nap egyenlő arányban elosztva

35 095 Ft

Natur Tanya - 60 napos Lipo+ Lapos has kúracsomag - Ha a kritikus terület, a has és a csípő!

Béltisztító koncentrátum gyógynövényekkel + bélflóra építő prebiotikummal (FOS-frukto-oligoszacharid).

Hatóanyagai hozzájárulnak a testtömeg csökkentő étrend eredményességéhez.

Az eredmény 5 apró szabály betartásával fokozható. 

  • A napi folyadékbevitel 3 liter.
  • naponta 5-6 étkezés, egyszeri adag nem több, mint az ökölbe szorított kézfej.
  • Rágás! Minden egyes falatot alaposan meg kell rágni, hiszen az emésztés a szájban kezdődik, így lúgosítjuk el az ételt.
  • Hetente 3*1 óra testmozgás, az egyéniségünknek a leginkább megfelelő, ez akár ütemes séta is lehet.


Törekedjünk a stressz levezetésére, mondjuk meditáció segítségével, ugyanis a negatív érzelmi állapot, biokémiai folyamatok ezreit indítja el a testben, ami savakat generál. Ezért amikor méreganyagokról beszélünk, még véletlenül se gondolja senki, hogy csak táplálék útján tudja magát mérgezni!

18 695 Ft

Natur Tanya® vegán gyomorbarát rost - Szabadalommal védett indiai guarbabból a Monash Egyetem LOW FODMAP tanúsítványával, IBS, SIBO esetén is.

  • 100%-ban természetes
  • humán-klinikai vizsgálatokban szereplő összetevő
  • laborban bevizsgált készítmény!
  • low-fodmap certifikált*
  • jól tolerálható és biztonságos rost
  • nem okoz gyomorpanaszokat
  • ibs és sibo esetén is alkalmazható
  • 3 éves kortól fogyasztható
  • adalékanyag-és hozzáadott cukor nélkül1
  • tartósítószer, színezék és aroma nélkül

Gyomorbarát Rost Low-FODMAP tanúsítvány

Régóta keresel olyan rostokat, amelyek nem puffasztanak, nem okoznak gyomor-bélrendszeri panaszokat, biztonságosan alkalmazható és megbízható forrásból származnak? Mi ezt most elhoztuk Neked!

A szervezetünkben csak lassan és főként a bifidobaktériumok által fermentálódó gyomorbarát rost, azonnal oldódik vízben, nincs gélképző tulajdonsága, teljesen szagtalan és íztelen. A gyomorbarát rost a Monash Egyetem LOW FODMAP* tanúsítványával rendelkezik, ezért fogyasztása puffadás, görcsök és gáztermelés nélküli, ami más rostoknál jellemző.

*FODMAP A diétát jól képzett dietetikussal személyre szabottan állíthatjuk össze. A gyorsan fermentálódó, rövid láncú szénhidrátok (FODMAP) korlátozásáról szól. A FODMAP csökkenti vagy kizárja az étrendből a monoszacharidot (fruktóz), diszacharidot (laktóz), oligoszacharidokat (fruktánok és galaktánok) és a poliolokat, mert ezek megemésztése felfúvódást és funkcionális bélzavarokat okoz.

Az indiai guarbab gyomorbarát rost, úgynevezett agglomerációs technológiával előállított por. A folyadékágyas agglomerálás során a részecskék között hidak alakulnak ki, mely lehetővé teszi, hogy a víz a részecskék között áramoljon. Az agglomerálás növeli a részecskék méretét és porozitását, így javul a diszperzió és az oldhatóság. Más szóval az agglomerálás folyamata során javul a por minősége, mivel növekszik a részecskeméret, és ez olyan port eredményez, mely sokkal jobban oldódik. A vízben feloldott por pedig teljesen átlátszó végterméket eredményez.


Milyen folyadékokkal, étellel keverhetem el a port?

A vegán gyomorbarát rost, íztelen, szagtalan. Folyadékokhoz adva teljesen feloldódik. Adhatják élelmiszerekhez és italokhoz anélkül, hogy megváltoztatná az ízüket, aromájukat vagy textúrájukat.

ételbe keverve -nem befolyásolja annak ízét és állagát

hőstabil, ezért - forró kávéba, teába, italba is elkeverhető

savstabil, ezért - gyümölcslébe, például narancslébe is elkeverhető

szénsavas italok - nem javasolt, megnehezítheti a rost oldódását

Stabil és oldható különféle PH-szinteken, amelyek az élelmiszerekben megtalálhatóak, ellenálló a sónak, a magas nyomásnak és az emésztőenzimeknek.

  • Elhanyagolható mennyiségű zsírt, telített zsírsavakat tartalmaz.
  • Laktóztartalom:: < 0,1 g/100 g
  • 2RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)

 

 

5 050 Ft
 
Nézet:
Sorrend: