Fogyókúrához

Nézet:
Sorrend:
-20%
Raktárkészlet:
1 db

Dr.Chen Zero Fat Kapszula 60 db

Testsúlycsökkentés természetesen

Guarana-, barnaalga-, indiai csalánkivonattal és kapszaicinnel

étrend-kiegészítő

A guarana elősegíti a zsíranyagcserét, ezáltal támogatja a testsúly-kontrollt.

A kapszaicin serkenti a szénhidrátok oxidációját, fokozza a kalóriaveszteséget, növeli az energiafelhasználást.

Az indiai csalán segít szabályozni a zsíranyagcserét és a testsúlyt.

A barnaalga támogatja az emésztést, valamint az immunrendszert.

3 735 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2023.12.04 - A készlet erejéig!
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

Dr. Steinberger Bio Zöldbúzafű koktél:

A természet csodája. Zöldbúzafű levéből (45%), zöldteából, almaléből, agavesűrítményből készül, spirulina mikroalga hozzáadásával. A búzafű friss levében vitaminok, enzimek, fehérjék és klorofil, valamint több, mint 90-féle ásványi anyag és nyomelem található. Vasból a parajban lévő mennyiség tízszeresét tartalmazza. 

Dr.Steinberger Bio Zöldséglé:

Kalóriaszegény. Biológiailag termesztett zöldségek ízletes leve. A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat. A paradicsom íze mellett jól kivehető a zeller, a lestyán és a cékla zamata is. Tartalmaz még sárgarépát, uborkát, savanyú káposztát, hagymát, paprikát, kaprot, citromlevet, bazsalikomot, köményt és petrezselymet. Kalóriaszegény, ezért lékúrához is kitűnő. Salátaöntetként is finom. Melegítve ? de nem forralva ? ízletes levesként is fogyasztható. 

Dr. Steinberger Ananászlé:

Direktlé, nem koncentrátumból készül. A Dr.Steinberger Ananászléhez válogatott érett ananászt dolgoznak fel. Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az Ananászlé tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is. Különlegesen frissítő hatású. Lékúrához is ajánlott. Cukor hozzáadása nélkül készült. 

Dr.Steinberger Bio Céklalé:

A természet ajándéka.  A cékla kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, káliumot, ként, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz. Régóta ismert a céklában található vörös festékanyag, a betanin. A zöldségek közül talán a cékla a legismertebb, hiszen a hagyományos táplálkozásban fontos szerepet kapott. A biológiai termesztés biztosítja, hogy a Dr.Steinberger Céklalé a növény valamennyi hasznos alkotóelemét hiánytalanul tartalmazza. Lékúrához is kiváló.

Dr.Steinberger Bio Sárgarépalé:

Biológiai termesztésű zöldség értékes leve. A frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik. A bétakarotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni, mint magából a zöldségből. Már 100 ml fedezi a napi bétakarotin-szükséglet egészét, amelyből a szervezet A-vitamint állít elő. A sárgarépában található még számos ásványi anyag, B-komplex, C-, E- és K-vitamin.

 

11 615 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
10 450 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

Natur Tanya® Expressz Diéta csomag -Antikatabolikus ketogén étrend

  • Testtömeg csökkentés célját szolgáló, a napi étrend egy részét (étkezést) helyettesítő élelmiszerekkel.
  • 5 nap, 4 étkezés, 3 perc alatt elkészíthető, finom Antikatabolikus ketogén ételek!
  • A csomag finom, gyorsan elkészíthető ételekkel váltja ki a hagyományos étkezéseket 5 napon át.


Mit kell (t)enned?

Számolj 20-ig! Napi 4 étkezés, 5 napon keresztül, ennyiszer eszel majd az Expressz Diéta étkezést kiváltó ételeiből. Az egyedüli kikötés, hogy ne keverd az egyes napszakokra való ételtípusokat! Az ízeket viszont ezen belül már Te választhatod ki.

Reggeli? Édes zabkása, valódi gyümölcsdarabokkal!

Ebéd és vacsora? Sűrű, gazdag, erőt adó levesek!
Napközbeni étkezés? Édes koktél a nap bármely szakában!
Nincs apró betűs rész! A gyorsan elkészíthető ételek, azonnal fogyaszthatók, és nemcsak ízletesek, de természetesek is. Nincs műíz, nincs káros anyag, nátrium-glutamát- és gluténmentes termékek!

5 napos ketogenikus Program

Az 5-napos ketogenikus étrend program, olyan Expressz Diéta, amely protein alapú testsúlycsökkentő, működése pedig a ketózis alapjain nyugszik, miszerint gyorsan csökken a testsúly, méghozzá izomveszteség és éhségérzet nélkül. Az Expressz Diéta ételei emelt mennyiségben tartalmaznak magas-minőségű természetes proteineket, míg csökkentett mennyiségű szénhidrátokat, zsírt és kalóriát.
A napi 4 étkezés, mindössze 850 kalóriát tesz ki.
A kalóriacsökkentés és az alacsony szénhidrát bevitel ketózishoz vezet, ami egy speciális anyagcsere állapot, melyben a szervezet minden energiáját arra összpontosítja, hogy a zsírt inkább a szervezetben tárolja, mint az izomszövetekben, így válik a zsírtárolás elsődleges energiaforrássá.
A gyors zsírégetés során ketonok termelődnek a szervezetben, amik elnyomják az éhség érzetet, aktiválják az öröm és az energia érzést az agyban, így könnyen követhető az Expressz Diéta, és az nem ütközik nehézségbe.

A program maximum 20 napig alkalmazható attól függően, hogy mennyi a súlyfölösleg, de ezt követően szünetet kell tartani. Ez idő alatt azonban folyamatos használatát ajánljuk, hogy a ketózis állapota ne szűnjön meg.


A csomag tartalma: 
20 adag Antikatabolikus ketogén étel/csomag

  • 4 féle leves: Krémes, lágyan selymes sajtleves (3 tasak), Ínyenc paradicsomleves bazsalikommal (2 tasak), Roppanós spárga krémleves(2 tasak), és Friss gombaleves érett ízvilágban (3 tasak),
    2 féle zabkása: Friss málna - Illatos vanília zabkása, és Piros alma (3 tasak)- Keleti fahéj zabkása (2 tasak)
    és 2 féle smoothie: Epres smoothie élményekkel meghintve (2 tasak), és Krémes csokis-málnás csábítás (3 tasak)

 

28 430 Ft

Az AKTIV Árpa Formula miben különbözik a többi táplálék-kiegészítőtől?
Abban, hogy nem táplálék-kiegészítő, hanem komplex táplálék. Az emberek tudják, hogy vitamin és ásványi anyag pótlásra szorulnak, mert az utóbbi 100 évben ételeink minősége sokat romlott. 

Az állományjavítók, tartósítók, szín és ízesítő anyagok, stb. használata miatt. Ezzel szemben az AKTIV Árpa Formula egy ideális étel, melyet fogyasztva feltöltődünk 18 féle ásványi anyaggal, 15 féle vitaminnal és enzimekkel. 30%-os fehérjetartalma mikroszinten biztosítja az összes aminosavat szervezetünknek. Magas rosttartalma az emésztést segíti. Lassan felszívódó szénhidrát-tartalma energiát ad, és 24%-os glikémiás indexe miatt a zsírégető étrend alapvető alkotórésze. 
Vacsora helyett fogyasztva megszabadít zsírpárnáinktól

Fogyasztása javasolt:

  • Szív és érrendszeri betegeknek, magas koleszterinszint esetén. 
  • Asztmásoknak, ekcémásoknak, durva pattanásos bőrüeknek. 
  • Cukorbetegeknek.
  • Vérszegényeknek, fáradékonyaknak, ízületi bántalmakban szenvedőknek. 
  • Gyomor, bélrendszeri betegeknek. Székrekedéssel, emésztési problémákkal küszködőknek. 
  • Fogyókúrázóknak.

Kiváló fogyókúrához, mivel rendkívül magas enzim- és lassú égésű szénhidráttartalma szervezetünk számára magas energia- és egyenletes vércukorszintet biztosít, az elhízás vagy zsírlerakódás veszélye nélkül.
Igen jelentős rostanyag tartalma segíti az emésztést, szabályozza a székletet

1 adag elkészítése: keverjünk 2 evőkanál (20g) Árpa Formulát 2-3 dl rostos üdítőbe, hideg teába, tejbe, joghurtba, kefirbe. Majd mixer pohárban rázzuk fel, és máris fogyasztható a laktató ital.
Kalória tartalma: 70kCal/adag

6 740 Ft

Az BeSlim fogyókúrás étrendkiegészítő csökkenti az étvágyat és a fogyókúra idején lecsökkent tápanyagbevitel ellensúlyozására nagy mértékben energetizál.

A BeSlim úgy lett megalkotva, hogy ötvözze a világ összes táján, valamennyi gyógyító kultúra által felhalmozott tudást, annak érdekében, hogy a legeredményesebb kombinációval szolgálja azok törekvését, akik valóban változtatni szeretnének.

A BeSlim kizárólag természetes forrásból származó anyagokból készül, melyet a világ minden tájáról gyűjtöttünk össze, hogy segíteni tudjunk minden olyan embernek, aki szeretné a súlyfeleslegét csökkenteni éhezés nélkül.

BESLIM SIKERÉNEK GARACIÁJA

  • Fucus vesiculosus
  • Citrus Aurantium
  • Phyllanthus amarus
  • Juniperus communis
  • Króm


FUCUS VESICULOSUS
Mi az a Fucus vesiculosus?

A Fucus vesiculosus a legelterjedtebb algaféle, akár 100 méteresre is megnő. Hosszú leveleit apró, gázzal telt hólyagok borítják, innen kapta a nevét. Nagyon sok hasznos anyagot tartalmaz, többek között alginsavat, béta-karotint, káliumot, jódot és egyébb ásványi anyagokat. Régóta használják az elhízás és a székrekedés kezelésére, mivel gyorsítja a lelassult anyagcserét, és fokozza a pajzsmirigy működését.

CITRUS AURANTIUM
Mi az a Citrus Aurantium?

A Citrus Aurantium déligyümölcs a citrusok nemzetségéből. A termő fa magassága akár a 9 métert is elérheti. Pozitív élettani hatása miatt már az ókori Kínában is alkalmazták. A kisméretű, keserű gyümölcs szinefrint tartalmaz, amely energetizál, gyorsítja az emésztést, zsírégető hatást eredményezve. A tiramin és oktopamin tartalma révén csökkenti az étvágyat. Kutatások szerint stimulálja a beta-3-adregernikus receptorokat amelyek a zsírok lebontását támogatják.

PHYLLANTHUS AMARUS
Mi az a Phyllanthus amarus?

A Phyllanthus amarus az Euphorbiaceae család Phyllanthus nemzetségébe tartozik, melyet először Közép- és Dél-Indiában azonosítottak. A Phyllanthusnak körülbelül 750-800 faja található a világ trópusi és szubtrópusi régióiban. 60-75 cm magas, egyenes gyógynövény, kis levelei és sárga virágai vannak. Többek között lingánokat és flavonoidokat (quercertin, astralgin, kverkertrin, izokercitrin és rutin) tartalmaz. Több mint 2000 éve használják az ayurvédikus gyógyászatban Tamalki néven, a cukorbetegség kezelésére, a vércukorszint normalizálására, a koleszterinszint csökkentésére és a gyomor-bélrendszeri panaszok enyhítésére. Vízhajtó és markáns gyulladáscsökkentő hatású. A zsíranyagcserét kontrollálja így támogatja a testsúlycsökkentő folyamatokat.

JUNIPERUS COMMUNIS
Mi az a Juniperus communis?

A Juniperus communis egy 3?8 m magasra növő, örökzöld gyógynövény, mely inkább az északi féltekén, Észak-Amerikában a legelterjedtebb. Sötét, kékesfekete, hamvas-fényes, viaszos, meghúsosodott, a fekete borsnál valamivel nagyobb szemű tobozbogyót terem, ezt használja a népgyógyászat. Hatóanyaga a juniperin és a flavonglikozidok. Vízhajtó, emésztést serkentő és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Az emésztést és az anyagcserét befolyásoló hatása révén hozzájárul a testsúly normalizálásához.

KRÓM
Mi az a króm ?

A króm a periódusos rendszer egyik kémiai eleme, vegyjele Cr.
Esszenciális nyomelem, a szervezet nem képes előállítani.
A króm a szénhidrát, fehérje és zsíranyagcserében is részt vesz, azokat számunkra igen kedvezően befolyásolja. A túlzott cukorbevitel a króm fokozott kiválasztását okozza, ami elhízáshoz és cukorbetegséghez vezet. Normalizalja a vércukorszintet, így csökkenti az éhségérzetet. A krómról több tudományos vizsgálatban is azt találták, hogy csökkenti a testzsírt és növeli az izomtömeget.

14 100 Ft

Chlorella a méregtelenítés nagymestere

Az egyetlen méregtelenítő készítmény, amely még a nehézfém lerakódásokat is hatékonyan eltávolítja a szervezetből és a méreganyagokat még a sejtekből is szinte eltávolítja

A termék tulajdonságai: Méregtelenítő, nehézfém méregtelenítő, Fehérje pótlására, jó a cukorbetegség ellen. Reuma ellen, ízület tisztító, surgázás mellékhatását csökkenti, Imunerősítő hatású, Emésztés javító hatású, Magnézium pótló hatású, Testsúly csökkentést segítő, Lúgosító, IBS ellenes hatás

5 385 Ft

Chlorella a méregtelenítés nagymestere

Az egyetlen méregtelenítő készítmény, amely még a nehézfém lerakódásokat is hatékonyan eltávolítja a szervezetből és a méreganyagokat még a sejtekből is szinte eltávolítja

A termék tulajdonságai: Méregtelenítő, nehézfém méregtelenítő, Fehérje pótlására, jó a cukorbetegség ellen. Reuma ellen, ízület tisztító, surgázás mellékhatását csökkenti, Imunerősítő hatású, Emésztés javító hatású, Magnézium pótló hatású, Testsúly csökkentést segítő, Lúgosító, IBS ellenes hatás

4 860 Ft

A kakaóbab a természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere

A kakaófa gyümölcse a kakaóbab, amely fontos élelmiszeripari alapanyag, hiszen a kakaóvaj, a kakaópor mellett a csokoládé alapanyaga is.

A termék tulajdonságai Jótékony hatással bír a szív és érrendszeri problémákkal szemben Jó közérzetet, frissességet biztosít .Növeli a stressz tűrő képességet. Koncentráció és memóriajavító hatású. Csökkenteni a depressziót. Lassítja az öregedési folyamatokat. Fogyókúráknál is kiválóan alkalmazható. Étvágycsökkentő és zsírégetést fokozó

2 145 Ft

?Italpor természetes rostokkal fogyókúrázóknak.

Az italpor természetes növényi eredetű jól duzzadó rostokat tartalmaz, melyek támogatják a fogyókúrás diéta eredményességét.

A glükomannán (konjak-mannán) a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömegcsökkentéshez.

Az étkezés részeként fogyasztott zabból és árpából származó béta-glükán hozzájárul az adott étkezést követő vércukorszint-emelkedés csökkentéséhez.

A béta-glükánok hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.

A rozsrost hozzájárul a normál bélműködéshez.

A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.

 

4 150 Ft

A króm hozzájárul az egészséges vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok (szénhidrátok, fehérjék, zsírok) anyagcseréjében. A chili paprikából nyert kapszaicin segíti a zsírok és szénhidrátok oxidációját, ezzel támogatva a fogyókúra eredményességét. A tea polifenolok antioxidáns hatásuk révén hozzájárulnak a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez, az EGCG segíti a testsúly kontrollt. A szenna természetes módon segít fenntartani a bélműködés rendszerességét, támogatja a bélfunkciókat, az emésztés ritmusát. 

3 200 Ft

Fiatalok és idősek, az aktív életvitelt élők, a sportolást kedvelők számára egyaránt ajánlott hatóanyagok.

A készítmény kapszulánként 500 mg l-karnitint tartalmaz kiegészítve krómmal és cinkkel.

  • A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, emellett a cink is részt vesz a makrotápanyagok, a zsírsavak, a szénhidrátok normál anyagcseréjében, a fehérjeszintézisben. 
  • A cink további előnyös hatása még, hogy hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez, a megfelelő szellemi tevékenység fenntartásához. Szerepet játszik a sejtosztódásban, a csontozat, a haj, a bőr és a köröm megfelelő állapotának fenntartásában.






 

3 415 Ft

Dr.chen malva komplex kapszula 60 db

Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a testsúlycsökkentés támogatásához

Gyógynövények felhasználásával készült készítmény. A szennalevél-kivonat természetes módon segít fenntartani a bélműködés rendszerességét, támogatja a bélfunkciót, az emésztés ritmusát. A boróka támogatja a zsír- és szénhidrát metabolizmust, a barnaalga-kivonat segíti a testsúlycsökkentést.

3 050 Ft

A fodrosmályva (Malva verticellata) természetes és kíméletes fogyasztószer.


Hatóanyagai fokozzák az anyagcserét, megszüntetik a székrekedést, amely számos betegség okozója, és egyszersmind rengeteg energiát von el a szervezettől. Méregtelenítő hatásához párosul még gyulladáscsökkentő és nyugtató hatása, amely segít leküzdeni a testsúlycsökkenés által okozott szorongást. Rendszeres fogyasztása segít az optimális testsúly elérésében.

 

 

2 670 Ft

Keserű narancs és zöldtea kivonattal, krómmal és cinkkel

Természetes ördögnyelv rostot, gyümölcs kivonatokat, zöldtea kivonatot,

krómot és cinket tartalmazó étrend-kiegészítő

A keserű narancs segíti a testsúly kontrollt, támogatja a zsírok és szénhidrátok anyagcseréjét.

A tea polifenol hatóanyagai, mint pl. az EGCG segíti a testsúly kontrollt, segít növelni a zsírok oxidációját, hozzájárul a testzsír csökkentéséhez.

A króm hozzájárul a zsírok, szénhidrátok, fehérjék (makrotápanyagok) anyagcseréjéhez, az egészséges vércukorszint fenntartásához.

A cink részt vesz a zsírsavak, szénhidrátok, makrotápanyagok anyagcseréjében, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. 

3 525 Ft

Könnyed test, tiszta fej


A Pu Erh tea (más néven vörös tea) fája a világon főleg Yünnanban, az ?örök tavasz tartományában? virágzik.

A tea fogyasztása catechin hatóanyagainak köszönhetően hozzájárulhat a kívánt testsúly fenntartásához. Mára az európai kontinensen is méltó hírnevet szerzett, mint kedvelt ínyencség. A másnaposak körében is növekszik népszerűsége.

A kapszula a Pu Erh tea előnyeit kínálja Önnek ? egyszerűen.

 

 

3 585 Ft

Rost és gyógynövény tartalmú étrend-kiegészítő kapszula, amelynek összeállításánál az aktív fogyókúrázok igényeit vettük figyelembe. A dobozban két féle kapszulát talál, amelyek segítségével reggel felkelés után és este lefekvés előtt is támogathatja aktív fogyókúráját.

Reggel és ebéd előtt

Használja reggeli és ebéd előtt a rostokat tartalmazó rózsaszín kapszulát. A glükomannán, az útifűmaghéj és az inulin jól duzzadó rostok. Ezért is lényeges, hogy bőséges (legalább 2-3 dl) folyadékkal nyelje le, hogy a kapszula gyomorba kerüljön, és ott fejtse ki hatását.

Este

Este használja a gyógynövényeket és krómot tartalmazó zöld kapszulát. A Garcinia cambogia elősegíti a zsírok energiává alakulását, az indiai csalán támogatja a testsúly kontrollt, segít szabályozni a zsíranyagcserét. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Adagolás: naponta 2 x 1 rózsaszín kapszula reggel, és ebéd előtt bőséges folyadékkal (legalább 2-3 dl) lenyelve; és 1 zöld kapszula este.

4 170 Ft

Plusz energia az aktív alakformáláshoz, a fogyókúra támogatásához

Guaranával, ginsenggel, L-karnitinnel és krómmal

Aktív, rendszeres testmozgással, sporttal kombinált fogyókúra kiegészítéséhez javasolt készítmény. A ginseng és a guarana elősegíti az éberséget, segít ellensúlyozni a fáradtságot.

A Garcinia cambogia és az indiai csalán támogatja a testsúly-kontrollt, segít szabályozni a zsíranyagcserét. A guarana növeli az anyagcserét, támogatja a testsúlycsökkentő életmód eredményességét. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A ginseng támogatja a fizikai és mentális kapacitást.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek, várandós és szoptató kismamák számára nem javasolt.

3 345 Ft

Aktív, rendszeres testmozgással kombinált fogyókúrához


A SZŰZTEA CLA MAX lágyzselatin kapszula, a zöldtea már jól ismert jótékony hatásai CLA-val és L-karnitinnel, valamint kalcium-piruváttal kombinálva. A TCM holisztikus szemléletének megfelelően a CLA Max a hatóanyagok kombinációja révén komplex hatást fejt ki.
Az L-karnitin és CLA (konjugált linolsavak) fogyasztása ajánlható fogyókúrás étrend kiegészítéséhez, illetve rendszeresen sportolók számára.

 

 

 

3 095 Ft
 
Nézet:
Sorrend: