Élénkítőszer

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, valamint a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez. A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

Étrend-kiegészítő rágótabletta eper ízben. A készítmény 250 mg magnéziumot és 1,4 mg B6-vitamint tartalmaz.

 

 

2 525 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 270 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

A világ minden tájáról származó, 110 féle növény ereje egyetlen olajban! A növények leveléből, gyökeréből, terméséből és más részeiből sajtolt természetes olaj Aloe vera hozzáadásával.

Felhasználási javaslatok: 

  • csökkenti a fejfájást, valamint az ízületi reumás fájdalmakat. 
  • frissítésre, testszagok elkerülésére: reggel és este a mellet, nyakat, hátat, végtagokat 2-4 csepp olajjal dörzsöljük be. 
  • kimerültség ellen: 2-4 csepp olajat dörzsöljünk a halántékra, fejbőrre, homlokra, tarkóra 
  • sportolás előtt: annak előestéjén a kart a lábat, lábfejet pár csepp olajjal masszírozzuk meg. A sportolás befejezése után ismételjük meg a fenti massszázst. 
  • a termék kiválóan alkalmazható masszírozáshoz, de felhasználható fürdésre, tusoláshoz is. 
  • bőrápolás: jótékony, nyugtató hatású ápolószer. 
  • száj- és fogápolás: öblögetéshez 2 csepp olajat keverejünk el egy pohár vízhez. Ecseteléshez is kiválóan alkalmas. 
  • lakásban egy pár csepp olaj vízzel teli csészében elkeverve folyamatosan üde levegőt biztosít 
2 510 Ft

A C-, A- és D vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. A ginkgo biloba hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz. A ginzeng hozzájárul a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartásához.

Az 1×1 Vitamin Energy 25 féle aktív összetevőt, köztük ginkgo bilobát és ginzenget tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta.

Aktív összetevő: A-, B1-, B2-, B6-, B12-, C-, D3-, E-, K1-vitamin, Kalcium, Magnézium, Biotin, Cink, Folsav, Ginkgo biloba, Ginzeng, Vas, Jód, Króm, Magnán, Molibdén, Niacin, Szelén

3 505 Ft

Ginseng gyökér kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény
A ginseng gyökér hatóanyagai hozzájárulnak a megfelelő fizikai, szellemi erőnlét fenntartásához.
Alvászavar, idegi kimerültség, fáradtság esetén segít az erőnlét visszanyerésében. Fokozza a vérkeringést, szabályozza az anyagcserét.

A kapszula gyártásához speciális technológiával nyerik ki a friss ginzeng gyökérből a hatóanyagot. A liofilizációs szárítás során hatóanyagai és enzimjei nem károsodnak. A termék 100% természetes ginzeng kivonatból készült.

Adagolás: naponta 1 kapszula.
OÉTI által notifikált termék.

2 285 Ft

A szelén egy anitoxidáns hatású mikroelem. Ha az élelmiszerek nem tartalmaznak elegendő szelént megnő a daganatos betegségek és a szívbetegségek kockázata. Az alacsony szelénbevitel pajzsmirígy alulműködést, fáradtságot, elhízást és terméketlenséget eredményez.


Adalékok:
csomósodásgátlók: mikrokristályos cellulóz, magnéziuzm sztearát

Térfogatnövelő: kovasav

 

1 740 Ft

Az életerő támogatója! A csüdfüvet (Astragalus membranaceus) a kínai Shen Nong császár fedezte fel a 2. században, aki mint kiváló gyógynövényt sorolta be a ma már klasszikusnak számító tanulmányába (Shen Nong Ben Cao Jing). A csüdfű kínai nevehuangqi, ami ?sárga vezért? jelent, s amely egyaránt utal a gyökér sárga színére és elismertségére. Hasznos összetevőiflavonoidok, poliszacharidok, triterpének, glükozidok, aminosavak és nyomelemek.

Hatóanyagainak köszönhetően támogatja a vitalitást és az immunrendszert. Hatékony kimerültség esetén és a menopauza idején is. 

895 Ft

Az ampullába zárt erő ginsenggel és méhpempővel, a szellemi és fizikai frissesség megőrzéséért.

A ginseng gyökeret 5000 éve használják a Távol-Keleten. A ginseng gyökérből és méhpempőből készült ivóampulla hasznos segítség modern, rohanó világunkban. A ginseng támogatja az immunrendszert, hozzájárul a szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. Segíti a test vitalitását, az agyi folyamatok zökkenőmentes működését. Támogatja a normális vérkeringést, ami összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és a mentális aktivitással (Védjegy lajstromszám: 164 258). 

 

 

2 390 Ft

A fizikai és szellemi erőnlétért, tanulási és vizsgaidőszakra


Az Eleuthero ginseng gyökeret (Eleutherococcus senticosus) a kínai gyógyászat már évezredek óta alkalmazza, mint tonizáló és erősítő szert. Hatással van a vérkeringésre, amely összefüggésben áll az agyi teljesítménnyel és aktivitással. Segít megerősíteni a szervezetet, hozzájárul a fizikai jólléthez, fogyasztója energikusabbnak érzi magát. Hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét. Segíti a relaxációt, használható fáradtság, kimerültség, idegesség esetén.

2 025 Ft

Vitalitás és frissesség

Az élet gyökerének is nevezett ginsenget a Távol-Keleten már évezredek óta alkalmazzák a szellemi és fizikai teljesítőképesség, a vitalitás és a frissesség megőrzésére. A ginseng hatóanyagai támogatják az immunrendszert, hozzájárulnak a fizikai és szellemi frissességhez. A készítmény különösen nagy segítséget nyújt napjainkban a stressz és a kimerültség korában.

 

2 455 Ft

100 mg aktív Q10 kapszulánként, hatékony felszívódás


Nagy mennyiségű, kapszulánként 100 mg aktív koenzim Q10-et ? a szervezet számára közvetlenül hasznosítható forma (ubiquinol QH), mely így hatékonyabban fejti ki hatását ? és halolajat tartalmazó készítmény.

A Q10 koenzim elektron hordozóként játszik szerepet az ATP termelésben (az ATP a sejtek központi energiaforrása). Rendszeres bevitele ajánlható fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén is.

Az E-vitamin védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben

A halolajban található többszörösen telítetlen zsírsavak (EPA, DHA) hozzájárulnak a keringési rendszer (szív- és érrendszer) egészséges működéséhez.

 

 

 

4 870 Ft

ESI® Royal Jelly 1000 - Méhpempő ivótasak. Fagyasztva szárított méhpempővel, ami 1000 mg FRISS méhpempőnek felel meg

1000 mg friss méhpempő a napi adagban

Fagyasztva szárított méhpempőt tartalmaz, ami 1000 mg friss méhpempőnek felel meg tasakonként! Mindezt dúsítottuk még virágporral, acerola cseresznye kivonattal, fekete áfonya lé koncentrátummal, vassal és gesztenye mézzel a lehető legjobb hatás elérése érdekében.

Sportolóknak, gyermekeknek, gyermekvállalás előtt álló hölgyeknek és uraknak, időseknek és lábadozóknak egyaránt ideális kiegészítő. Nagyon kellemes, tutti-frutti íz.

Nem tartalmaz:

  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Genetikailag módosított összetevőt
  • Glutént
  • Tejszármazékot, laktózt
  • Vegetáriánusok is fogyaszthatják!


Energia1+Immunerősítés+Kognitív funkciók:

A vas a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállításban,1a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, valamint 2hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez, 3a normál szellemi működés fenntartásához, valamint fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.


Mi az a méhpepmpő?

A friss méhpempő a méhek legértékesebb terméke, mellyel a méhkirálynőt táplálják, hogy hosszú életű, erős és egészséges legyen. A méhpempő egy tejszerű anyag, a dolgozó méhek mirigyeinek váladéka, ami a méhkirálynő kizárólagos tápláléka egész életében, hiszen a méhpempő különleges és rendkívül sokféle biológiailag aktív hatóanyagot tartalmaz.

6 330 Ft

A tejsavnak két formája van: D- és L-tejsav. Ezek D- illetve L-laktáttá alakulnak a szervezetben. Az egészséges emberek vérében szinte csak L-laktát található, ami többek közt a szív és az agy számára is fontos tápanyag.

Termékünkben a magnézium kizárólag a tejsav L-formájához kötve fordul elő, ami nem csak a magnézium jobb felszívódását teszi lehetővé, de a hasznos L-laktáttal is ellát, D-laktát nélkül. Emellett kevésbé hajlamosít laza székletre, mint sok másik magnéziumforma.

4 045 Ft

A koenzim Q10 nélkülözhetetlen szerepet játszik sejtjeink energiatermelési folyamataiban.

Életünk során szervezetünk folyamatosan termel Q10-et, de az élet előre haladtával ennek mennyisége csökken.


A Q10 részt vesz a fokozott igénybevételnek kitett izmok mint például a szívizom energia ellátásában, antioxidáns tulajdonságánál fogva védi a sejtek az oxidatív stressz ellen, mely a sejtek öregedéséért felelős.

A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához, elősegítheti a normális vérnyomás megtartását.


A készítmény fogyasztása ajánlott jelentős fizika és szellemi igénybevételkor, túlterheléskor, a szervezet fokozott energia igénye esetén, illetve idősebb korban.

 

3 650 Ft

Natur Tanya® Vegán zöld búzafű por - Fehérjében és élelmi rostban gazdag tápanyagforrás, amely energiával lát el

A búza friss hajtásából kíméletes szárítás után finomra őrölt gluténmentes por. A búzafű fogyasztása 5000 éves múltra tekint vissza.

Könnyen emészthető fehérjében és élelmi rostban gazdag, energiát adó tápanyagokat tartalmazó, jellegzetes zöld színű és karakteres illatú por.

 

  • búzafű italpor 8 liter búzafű italnak felel meg
  • fehérjében és élelmi rostban gazdag tápanyagforrás
  • támogatja a sav-bázis egyensúlyt és energiával lát el
  • vegan, gmo és gluténmentes
  • nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és aromát
  • paleo és diétás étrend része
  • belsőleg és külsőleg is alkalmazható

 

1 455 Ft

Azokat az ételeket nevezzük szupertáplálékoknak, melyek különösen gazdag tápanyagtartalmuknak köszönhetően segítenek a betegségek leküzdésében és lassítják az öregedési folyamatokat.

A szupertáplálékok esszenciális vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, antioxidánsokat és enzimeket stb. tartalmaznak, melyek egyre kevésbé vannak jelen a mindennapi ételeinkben.

Egészségünk megőrzéséhez érdemes napi szinten beépíteni étkezesünkbe ezeket a szupertáplálékokat, melyek rendszeres fogyasztása pozitívan befolyásolja életminőségünket.

Az acai bogyó (ejtsd: ászáj) egy brazil pálmaféle gyümölcse, melyet fagyasztva szárítanak rögtön a szüret után, hogy értékes tápanyagait minél nagyobb mértékben megőrizze.
Az acai bogyó antocianinokban és antioxidánsokban gazdag. Az antocianinok azok a jótékony hatású összetevők, melyek a vörösborban is megtalálhatók és hozzájárulnak az egészséges szívműködéshez. Az acai bogyó antocianin tartalma többszöröse a vörösborban mért mennyiségnek.

Vitaminok és ásványi anyagok:

  • A-vitamin
  • B1-vitamin
  • B2-vitamin
  • B3-vitamin
  • C-vitamin
  • E-vitamin
  • cink
  • kálium
  • kalcium
  • magnézium
  • réz
  • cink

Jótékony hatásai:

  • segíti szerveink egészséges működését,
  • növeli energiaszintünket, libidónkat,
  • állóképességünket
  • hozzájárul az egészséges alváshoz,
  • az egészséges, ragyogó hajhoz és bőrhöz
  • gyulladáscsökkentő és
  • fájdalomcsillapító hatás
  • frissíti a testet és az elmét is

 

4 485 Ft
 
Nézet:
Sorrend: