Vérnyomás

Nézet:
Sorrend:

Egy megbízható klasszikus

Vitamindús, nagy mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat és nyomelemeket. A természetes májtisztító kúrák fontos összetevője.

A termék tulajdonságai: Kiváló vérképző, csökkentheti a vérnyomást, javítja az állóképességet, segíti az izmok fejlődését, májvédő hatású

2 430 Ft

A Fehér fagyöngy az emberiség egyik legrégebbi gyógynövénye, az ókorban a leveleket és a leveles hajtásokat Hippokratész és Galenus is alkalmazta, de hatásterülete nem volt tisztázott.

Az orvostudomány és az analitika fejlődésével azonban fény derült az addigi fekete foltokra.

A fagyöngy erős hatású polipeptid-keveréket tartalmaz. Egyes fehérjéi az érrendszerre hatnak, vérnyomás-csökkentő, vérnyomásszabályozó hatással rendelkeznek, míg mások az immunrendszer aktivitását fokozzák.

1 600 Ft

A fokhagyma káliumot, foszfort, B-C vitaminokat, fehérjét tartalmaz, a magyar népi orvoslás legkedveltebb gyógyszere.

Számos olyan összetevot tartalmaz, melyek antibakteriális, antibiotikus és antioxidáns tulajdonságúak.

A fokhagyma értágító, vérnyomáscsökkentő, nyugtató, fertőtlenítő, jó féregűző hatású.

Értágító hatása főleg a perifériás (szívtől távol eső) ereken érvényesül. Különösen jó gyógyszere az érelmeszesedésnek. Puffadásgátló, csökkenti a vér koleszterinszintjét. Javítja a szívizom vérellátottságát, lassítja a szapora szívműködést, oldja a koszorúerek görcsét.

A szemideghártya ereinek meszesedése esetén javítja a látóképességet.

A fokhagymakúrának 5-6 hónapig kell tartania, hogy kellőképpen hasson az érrendszerre. A megfázás elleni megelőzésben is segíthet.

1 600 Ft

A fagyöngy, galagonya és a fokhagyma együttesen jótékony hatást gyakorol a vérkeringésre, serkenti a szívműködést, csökkenti a vér koleszterinszintjét, elősegíti a vérnyomás csökkenését, lassítja az érelmeszesedést.

A fagyöngy egyes fehérjéi az érrendszerre hatnak, vérnyomás-csökkentő, vérnyomás-szabályozó hatással rendelkeznek, míg mások az immunrendszer aktivitását fokozzák. 

A galagonya természetesen előforduló antioxidánsokat tartalmaz, melyek segítenek a szabad gyökök ellen való védekezésben. Ezek a szabad gyökök károsítják a sejteket és a szöveteket, valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért. Hatékony az emésztés segítésére, kitágítja a véredényeket, így csökkenti a vérnyomást, szétoszlatja a koleszterint, ami a véredények falán lerakódik. Érszűkület, vérkeringési zavarok, túlzott hús- és zsírfogyasztás esetén is javasolt.

A fokhagyma káliumot, foszfort, B-C vitaminokat, fehérjét tartalmaz, a magyar népi orvoslás legkedveltebb gyógyszere. Értágító, vérnyomáscsökkentő, nyugtató, fertőtlenítő, jó féregűző hatású. Értágító hatása főleg a perifériás (szívtől távoleső) ereken érvényesül. Különösen jó gyógyszere az érelmeszesedésnek. Puffadásgátló, csökkenti a vér koleszterinszintjét. Javítja a szívizom vérellátottságát, lassítja a szapora szívműködést, oldja a koszorúerek görcsét.

 

Tartósítószert nem tartalmaz!

1 600 Ft

A Salvia miltiorrhiza (vörösgyökerű zsálya) hozzájárul az egészséges érrendszer és a normál vérnyomás fenntartásához.

Az Astragalus membranaceus (csüdfű) támogatja a normál vérnyomás fenntartását.

Az Eleuthero ginseng támogatja a normál keringést.

A gyermekláncfű kivonat hozzájárul a normál vizeletáramlás, a húgyúti funkciók fenntartásához.

3 460 Ft

ErbaVita Mikronizált Olajfalevél kapszula - 3 szabadalommal védett! Immunrendszer, allergia, asztma, vérnyomás

Tudtad, hogy az olajfa génkészlete ellenáll a parazitáknak és képes akár 2000 évig is elélni?

Az olajfa ellenálló képessége az, ami a kutatók figyelmét is felkeltette, hiszen ilyen hosszú Földi életet csak mikrobáknak és kórokozóknak ellenálló védelmi rendszerrel lehet elérni.

Az olajfa minden részében a gyökerében, kérgében, termésében, de főként leveleiben nagy mennyiségben jelen levő közel 100 vegyület található. A fő hatóanyagot 1950-ben fedezik fel és oleuropein néven törzskönyvezik, napjainkban is folynak hatásait feltárandó kutatások.


Az olajfa kivonatot egy 100%-ban növényi eredetű (Vegetáriánus) kapszulatokba zártuk, ami a Vegetáriánusok Szövetsége által jóváhagyott Kóser és Halal certifikációval is rendelkezik, továbbá glutén-, tartósítószer és GMO mentes.

5 860 Ft

A normál vérnyomás fenntartásáért! A szív megfelelő működéséért! A vér normál trigliceridszintjének fenntartásáért.

A termékben lévő halolaj természetes (TG) formában tartalmazza az omega-3 zsírsavakat.

Az Eikozapentaénsav (EPA) és Dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához.

A kedvező hatás 3g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 3 kapszulájával biztosítható.

Az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 1 kapszulájának elfogyasztásával biztosítható.

Az EPA és DHA hozzájárul a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához. A kedvező hatás 2g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 2 kapszulájával biztosítható. A

kiegészítésként fogyasztott EPA és DHA együttes napi mennyisége az 5 g-ot ne haladja meg.

A készítmény alkalmazása javasolt szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők számára, a szív- és érrendszer működését segítő tápanyagok táplálkozás melletti kiegészítő bevitelére.

7 690 Ft

Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma - 800 mg szagtalan fekete fokhagyma kivonattal a szív és az immunrendszer normál működéséért, a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért

  • Vegán készítmény
  • Gluténmentes termék
  • Mesterséges tartósítószer-, színezék- és aroma nélkül
  • Egyedülálló, növényi kapszulába zárt formula
  • Magas, 800 mg hatóanyagtartalom
  • Ami 12000 mg porított fokhagyma őrleménynek felel meg
  • Nincs se szag, se kellemetlen utóíz


Több, mint fokhagyma!

A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű összetevő. A fekete fokhagymát a friss fokhagymá­ból állítjuk elő. A fermentációs gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehé­res színe, és barnás-fekete árnyalatot ölt. Míg csípős íze, édeskés-sós ízvilágba fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett történik, megközelítőleg 60 napon keresztül.

A nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében biológiai aktivitása is jelentős mértékben megváltozik. A folyamat természetes úton zajlik le, egyéb összetevő hozzáadása nélkül. A magas hőmérsékleten történő kezelés olyan nem-enzi­matikus folyamatokat indít el, mint a Maillard-reakció, a karamellizáció, és a fenolos összetevők oxidációja, amelyek a színváltozás hátterében állnak. A fekete fokhagymával kapcsolatos kutatások egyre szélesebb körben jelennek meg.

Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a friss fokhagymával összehasonlítva. A készítmény formulázásakor, nem a fokhagyma porított őrlemé­nyét, hanem annak koncentrált kivonatát használjuk.

A fermentált fekete fokhagyma élettani hatásai

2A fermentált fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában >800 mcg tartalmat jelent). Az S-allil-cisztein jelentősége abban áll, hogy csak a fekete fokhagymában található meg jelentős mennyiségben.


Kiknek ajánljuk a Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma terméket?

  • rendszeresen dohányzó személyeknek
  • cukorbetegeknek
  • azoknak, akik nem szeretik a nyers fokhagyma ízét
  • azoknak, akik vegán, koncentrált fokhagyma kivonattal szeretnék kiegészíteni étrendjüket
  • azoknak, akik támogatni szeretnék a szívük és az immunrendszerük egészségét
  • azoknak, akik ügyelnek a megfelelő koleszterinszintükre

 

5 445 Ft

Natur Tanya® Szerves Omega 3-6-9 zsírsavak 3 féle természetes olajforrásból, standardizált lazac-, borágó- és krill olaj

A Szerves Omega 3-6-9 komplex, olyan innovatív készítmény, mely az értékes zsírsavakat növényi és állati forrásból biztosítja, 3 féle különböző olajból; borágó-, krill és lazacolaj.

Termékünk minden összetevője standardizált, ez a borágó magolajban 20% gamma-linolénsav tartalmat jelent, amelynek GLA tartalma több, mint kétszerese a ligetszépe olajok 9%-os standardjához képest. A formula továbbá fenntartható halászatból származó RIMFROST krill olajjal és lazacolajjal készül, melyek standardizált összetevői: EPA, DHA, asztaxantin és foszfolipidek.

  • zsírsavak 3 féle természetes olajforrásból
  • borágó olaj
  • lazacolaj
  • krill olaj
  • a szív egészségéért1
  • a látás és az agyműködés fenntartásáért
  • laborban bevizsgált termék
  • laktózmentes, gluténmentes
  • szójaolaj és tojásmentes
  • mesterséges színezék, tartósítószer és aroma nélkül


Borágó olaj – gamma-linolénsav

A gamma-linolénsav egy esszenciális Omega-6 zsírsav, melyre szervezetünknek szüksége van és mivel testünk nem képes előállítani, külső forrásból kell pótolnunk. Gamma-linolénsav csak nagyon kevés ételben van jelen nagy mennyiségben. A borágó olajban viszont az össz-zsírsav 20-26%-a gamma-linolénsav és az olaj Omega9 zsírsavakat is tartalmaz. A gamma-linolénsav fontos alkotóeleme a sejtmembránnak, szüksége van rá az agynak és a szervezetben gyulladásgátló prosztaglandinokká alakul.


Lazacolaj – EPA és DHA Omega3 zsírsavak

Az Omega-3 zsírsavak közül az 1EPA és a DHA hozzájárul a szív egészséges működéséhez (a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el) A 2DHA, a központi idegrendszer és az agyszövet egyik legfőbb strukturális lipide, hozzájárul a normál látás és agyműködés fenntartásához (a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el).

Krillolaj – Omega3 zsírsavak, asztaxantin és foszfolipidek
Amíg a lazacolajban lévő Omega zsírsavak triglicerid formájúak, addig a krill olaj foszfolipid formában tartalmazza az EPA és DHA zsírsavakat, egy karotinoid antioxidánssal: az asztaxantinnal. Ez az erős pigment kölcsönzi a krill vörös-narancs színárnyalatát.

Mikor és kinek ajánljuk a szerves Omega 3-6-9 kapszulát?

  • kevés tengeri eredetű élelmiszer fogyasztása esetén
  • terhesség, szoptatás esetén, valamint kisbabát tervező hölgyeknek
  • azoknak, akik nélkülözhetetlen zsírsavakkal szeretnék kiegészíteni az étrendjüket
  • azoknak, akiknek fontos a szívük, szemük egészsége, és a normál agyműködésük fenntartása
  • fogyókúrázóknak
  • aktív életmódót követőknek
4 795 Ft

Natur Tanya® Szerves TRI-KÁLIUM MÁTRIX. 3 féle szerves káliummal a normál vérnyomás és izomműködés fenntartásához, az idegrendszer megfelelő működéséhez

3-féle, jól hasznosuló szerves káliumot tartalmazó filmtabletta, törőnyomattal a könnyebb lenyelés érdekében. 1A szerves kálium hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához, az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál izomműködéshez.

  • 300 mg aktív kálium adagonként
  • jól hasznosuló 3 féle szerves káliummal
  • a normál vérnyomás fenntartásához
  • az idegrendszer megfelelő működéséhez
  • és a normál izomműködéshez1
  • vegán fomrula, állati eredetű összetevők nélkül
  • glutén-, és laktózmentes.
  • nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és aromát
  • egyedülálló 3 féle szerves káliummal
  • kálium-glükonát (100 mg aktív kálium)
  • kálium-malát (100 mg aktív kálium)
  • kálium-citrát (100 mg aktív kálium)

Ezek a szerves káliumfajták, a kálium szerves savakkal alkotott sói:

  • Kálium-glükonát: Kálium D-glükonsavval alkotott sója
  • Kálium-malát: Kálium almasavval alkotott sója
  • Kálium-citrát: Kálium citromsaval alkotott sója


Kiknek és mikor ajánljuk a szerves tri-kálium mátixot?

  • azoknak, akik odafigyelnek a normál vérnyomásuk fenntartására
  • túlzott sófogyasztás (NaCl) esetén
  • kiegyensúlyozatlan, rendszertelen életmód esetén
  • alacsony zöldség- és gyümölcsfogyasztás esetén
  • rendszeresen dohányzó személyeknek
  • idősebb korosztálynak
  • fizikailag inaktív személyeknek

A kálium az extracelluláris (sejten kívüli folyadéktér) fő kationja (pozitív töltéssel rendelkező ion). Termékünket kizárólag szerves kötésű káliummal formuláztuk, mindezt 3 féle forrásból ötvözve. A külső forrásból (pl. étrend-kiegészítőkkel bevitt) jól felszívódó/hasznosuló kálium kb. 90%-a felszívódik a szervezetünkben.

Laborban bevizsgált termék! Glutén-, és laktózmentes

3 335 Ft

A halolaj nagy mennyiségben tartalmaz telítettlen Omega-3 zsírsavat ami antioxidáns hatásának köszönhetően bizonyítottan hatásos sokféle betegség kezelésében. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta.

 

  • Az Omega-3 zsírsav pozitív hatásai:
  • Az omega-3 zsírsavak elősegítik a normális vérnyomás megőrzését
  • a rendszeres tengeri hal fogyasztás hozzájárul a vér normál triglicerid szintjének megtartásához, az egészséges szívműködéshez
  • segít fenntartani a normális véralvadást
  • az EPA és a DHA szintén ezekben a problémákban jelent természetes megoldást

 





4 415 Ft
Nézet:
Sorrend: